PhyolfCharedtes Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Satılık Starwars galaxies kutusu tertemiz anlatıcak bişileri yok 1 ay kadar oynadım ama sarmadı satmayı düşünüyorum içinde değerli bi karakter vs yok.fiyat olarak 70tl düşünüyorum.[hline]Ein Volk,Ein Reich,Ein Fuhrer Eger Arzularina Ulasacaksan,Guc Kullanmak Erdemdir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 bu 70 milyon : kutu parası - bir aylık bağlantı ücreti - ikinci el satış indirimi ise pahalı bence ... değilse de öle olması mantıklı olacaktır her iki taraf açısından ....[hline]Ethernass Dünyası Admin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fist4n Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 kutu parası'nı düşmeyi unutmuş evet benimde dikkatimi çekti biraz daha indirim yapman icap eder.[hline]icq:3500388 Champions League Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhyolfCharedtes Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Ne kadar düşmem gerekliki?çok düşücekse satmıyım :)[hline]Ein Volk,Ein Reich,Ein Fuhrer Eger Arzularina Ulasacaksan,Guc Kullanmak Erdemdir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhyolfCharedtes Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 1 ay paketın yanında gelen üyelik olmadığı için 1 aylık odeyip satıcam.[hline]Ein Volk,Ein Reich,Ein Fuhrer Eger Arzularina Ulasacaksan,Guc Kullanmak Erdemdir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhyolfCharedtes Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Vazgeçdim.[hline]bir kalem, bir pergel, bir de çukulata Eger Arzularina Ulasacaksan,Guc Kullanmak Erdemdir... [Bu mesaj PhyolfCharedtes tarafından 08 November 2003 23:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar