Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Newbie ye Yardım!!

game947

Öne çıkan mesajlar

said:
game947, 05 November 2003 08:14 tarihinde demiş ki:
1. olarak ben lonca kurduğumu söylemedim,kuracağım dedim 2. olarak da sorun çözüldü dün geceden beri oyundayım.Türklerin en çok girdiği sattaler neler[hline]:) :-) ;-) :-p :-O

Türklerin en çok girdiği saatler yerel saate göre 18.00-24.00 arası... Bunun dışında Beyaznoc gibi deliler :-P 24 saat onlinelar... Bu arada Beyaz'ın wampir olduğunu belirtiim, uyumaya ve yemek yemeye ihtiyacı yok! :-)

Bir de artık Dark Legion yok, DL önce Turkish Republic, daha sonra da R.I.P. oldu... Forumdaki eski mesajlara, ve guild hall kısmına bakarsan iyi olur... Guild hall kısmında tüm PA üyelerinin ismi yazıyor...

Bu arada kuracağım dediğin "Lonca" yı bir an önce kursan iyi olur, ben ve bir kaç arkadaşım PA'na katılmayı düşünebiliriz...[hline]Devvo Ki'yyst, Master Creature Handler, Ranger & Sharpshooter
Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DA2019, 05 November 2003 11:03 tarihinde demiş ki:
Bu arada kuracağım dediğin "Lonca" yı bir an önce kursan iyi olur, ben ve bir kaç arkadaşım PA'na katılmayı düşünebiliriz...[hline]Devvo Ki'yyst, Master Creature Handler, Ranger & Sharpshooter

hayırdır RIP den memnun değilmisiniz artık?

[Bu mesaj Guru tarafından 06 November 2003 14:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Lonca'yı kurmayı düşünmüyorum çünkü:
1-2 gün önce oynamaya başladım param 5000cr eğer lonca için para vereceksniz ayrı.
2-Loncaya katılacak kimse bulamadım ve vazgeçtim

Bu arada Türk Pa larının ünü isviçreden bile duyuluyor ve diğer ülkelerdeki insanlar da bana gerçekten büyük katkıda bulundular. 8000cr verdiler ve Tuken rifle gibi güzel tsilahlar verdiler ve exp kazanmam için yardımda bulundular ve ayrıca otomatik miner kurdular bana.Tabii bunları sizi kötülemek amaçlı söylemiyorum.[hline]:) :-) ;-) :-p :-O
Sosyal ağlarda paylaş

arkadasim oyundayken /tell sad ...... yaz spatiale sonra neye ihtiyacin varsa halledelim pa mizin adi rip bayaa da kalabaligiz destek konusunda canini sikma 1 hafta da seni hangi meslegi istiyosan onun novice veya ilerisi yaparaiz merak etme tum meslekler hakkinda bilgimiz var ve tum turklere yardim etmek konusundada bi sikintimiz yok hadi eline kuvvet ara gerekeni yapip bu oyundan keyif alabilmen icin gerekli sikici kisimlari mumkun oldugu kadar kisaltalim sona tadini beraber cikartiriz, sen parayi marayi dert etme kolay o is. nasil master olacagini da ben anlatirim sana 1 2 gun takilirsin cozeriz.[hline]sad
eclipse - BountyHunter

RIP
Sosyal ağlarda paylaş

said:
game947, 06 November 2003 22:51 tarihinde demiş ki:
Lonca'yı kurmayı düşünmüyorum çünkü:
1-2 gün önce oynamaya başladım param 5000cr eğer lonca için para vereceksniz ayrı.
2-Loncaya katılacak kimse bulamadım ve vazgeçtim
hline]:) :-) ;-) :-p :-O

Game947, yanlış anlama katılıcam derken, ti'ye almak için demiştim. Açıkcası ben daha oyunu almadan bu tip şeyleri ("lonca" kurmak falan...) düşünmeni hayretle karşılamıştım. Ben oyunu almadan önce internetteki guide ları okuyup Acaba hangi mesleği seçsem falan diye düşünmüştüm. Şimdiye kadar yaptın mı bilmiyorum ama swg.allakhazam.com'daki guideların çok yardımı olmuştu bana...

PA kurma işine gelince, şu an insanların PA'ya katılma amacı, gözlemlediğim kadarıyla birarada olmak, guildchati kullanıp beraber ava gitmek falan, daha ötesini zaten herhangi bir organizasyon yapmadan gerçekleştirmek zor... (Kaç gündür bas bas bağırıyorum, PA etrafına ev kurun diye, dün girmedim bi değişiklik var mı bilmiyorum)

Şu an zaten kalabalık bir topluluk (yabancı PA'lara kıyasla) değiliz, ve bölünmek de mantıklı değil. Enako'nun liderliğinde FrF var, ya da Coronet merkezli Ottoman'lar var. Tercih sizin ama ben RIP üyesi olmasam da görüşeceğim, beraber ava gideceğim adamlar belli...

Bu arada player city ve gelişmelerle ilgili tüm PA üyelerinin katılacağı bir toplantı yapmamızın gerekli olduğunu düşünüyorum. Bu akşam saat 10 gibi PA hallda toplanalım mı, ne dersiniz???[hline]Devvo Ki'yyst, Master Creature Handler, Ranger & Sharpshooter
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sadATS2, 06 November 2003 23:18 tarihinde demiş ki:
arkadasim oyundayken /tell sad ...... yaz spatiale sonra neye ihtiyacin varsa halledelim pa mizin adi rip bayaa da kalabaligiz destek konusunda canini sikma 1 hafta da seni hangi meslegi istiyosan onun novice veya ilerisi yaparaiz merak etme tum meslekler hakkinda bilgimiz var ve tum turklere yardim etmek konusundada bi sikintimiz yok hadi eline kuvvet ara gerekeni yapip bu oyundan keyif alabilmen icin gerekli sikici kisimlari mumkun oldugu kadar kisaltalim sona tadini beraber cikartiriz, sen parayi marayi dert etme kolay o is. nasil master olacagini da ben anlatirim sana 1 2 gun takilirsin cozeriz.[hline]sad
eclipse - BountyHunter

RIP

BEN AKŞAM SAAT 5 den 11 e kadar oynuyorum ECLIPSE DE AMA DAHA HİÇBİR TÜRK ONLİNE GÖZÜKMÜYOR MESELA SAD SEN SAAT KAÇ GİBİ SWG desin YA DA BANA YARDIMCI OLABILECEK KİŞİLER SAAT KAÇTA ECLİPSE SERVERINDA OLUYOR YAZARSANIZ SEVİNİRİM. TEŞEKKÜRLER[hline]:) :-) ;-) :-p :-O
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Enginar, 07 November 2003 19:43 tarihinde demiş ki:
/muhendis
/beyaznoc
/devvo
/revhas
/beyaznoc
/qi-gonn
Bunlardan birine ulaşamazsan atla artık ne diyim :-p[hline]Muhendis A'ab the Lord Of Arachnes in Eclipse
Wolith the Nerve-less Greenberet in Ahazi

/tell muhendis
/tell beyaznoc
/tell devvo
/tell revhas
/tell beyaznoc (oyunda iki tane beyaznoc var... :-P)
/tell qi-gonn (Qi-gonn PA'da ayrildi ama geri donucek, donmezse iki elim yakasinda, CHyi riflemani falan surrender edip, Bounty Hunter olur pesine takilirim... :) )

Isimlerden once /tell koymalisin...[hline]Devvo Ki'yyst, Master Creature Handler, Ranger & Sharpshooter
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...