Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 arkada$Lar adsL nasIL iyi midir güzeL midir birisinde war ise memnun mudur söyLer mi acaba? Baya ucuz geLdide bana 128k 49 miLyon...[hline]icQ=135954330 Ema apLadan iyi Quote taktikLeri Ema apLadan iyi İmza teknikLeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umutsavaci Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 walla ben hep iyi diye duydum ve hemen kaydoldum şu anda port bekliyoruym[hline]...:::Married With Children:::... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 kasım sonunda verceklermiş yeni portları arkadaşlar.[hline] ...Me DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Numb, 02 November 2003 16:19 tarihinde demiş ki: evet boyama kitabın varsa onu alıyım lütfen. tüm dünyayı maviye boyamak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n0x Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 bekliyoruz ... bakalım ii mi kötü mü :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 iyi ya 128k ayda 49 bende alacam bu aralar aradım en geç 1 hafta içinde açılır dediler burda port çok :) (yer:bahçeli ankara)[hline]CsnFrp Yiyemedikten sonra otomobilin ne anlamı var ki? AssassiN, 05 October 2003 22:15 tarihinde demiş ki: regulus azman gibisin masallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pretender Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Turkiye Adsl e kavustu nihayetinde ha!! iyi iyi.. ADSL kullandim. guzeldir iyidir de 128 kbps biraz yavas kalir diyorum 256 kbps alamiyormusun? upload hizi ne? 56kbps mi? ha bu arada adsl'in tek eksisi guvenlik acigi riskinin biraz fazla olmasi, bu konuda bilgilenin adsl kullanacaksaniz.. [Bu mesaj pretender tarafından 05 November 2003 00:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pretender Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 benim gibilerine ne derler? hani bi laf vardir, ben soylemiyeyim sen tahmin et!! Hani biseyi bulupta, killisini aramak.. =)[hline]Neymis? Aynen pretender'in dedigi gibiymis! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Beyler ADSL Almayın çok kötü ( *kendisine port kalması için cinlik eder *) Yaf hakkaten 256k çok pahalı yani benim bildiğim 1 tane limon alırsın 500bin dir 3 tane alınca 1 milyon olur? Yok bu telekomcular bi garip fazlasını alıyoruz 2 katından daha pahalıya geliyo =( 256k ların önceliği war bu arada direk olarak 1. sıraya yerleşiyo almak isteyenlere duyrulur ama Ist. Bahçelievlerde yokmuş böyle bir uygulama!! ;)[hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Türkiyede kac kısı ewıne 256k alabılır?Yada turkıyede kac sırket int. olayına kafası cakıyor adsl gitse gitse ew kullanıcılarına gider max 128k olur korkma sana duser. ^^[hline]Türk Replay sitesi Sandwaves Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Bi santrale ortalama 100 port werilcek desek 10 tane internet kafe olsa sondaki 10 kişiyi birdahaki ihaleye dek otomatik olarak bekletir. Onun dışında Türkiye'yi okadar küçümseme şirketle neyi kastettiğini tam olarak anlamadım fakat Türkiye de internet oldukça rabet görüyor. Eğer günümüzde otogalerilerinin, emlakçıların, marketlerin vs bile web siteleri varsa daha büyük şirketler'in Internet'ten çaktığı apaçık ortadadır.[hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arian Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Ya İstanbul Erenköy ADSL başvurusu yapan çok kişi var mıdır :)[hline]Gilthoniel A Elbereth! A Elbereth Gilthoniel o menel palan-diriel le nallon si di'nguruthos! A tiro nin,Fanuilos! Arian Elwing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Git sıraya gir sonra sor kaçıncı sırada olduğunu =) Yada sıradaysan gidip sor yinede kaçıncı sırada olduğunu gıcıklık yapmak için söylemezse bilemicem ama söyler heralde.. Ben sıraya girdiğimde 300 kişi wardı en son gidip sorduğumda eylülde fln 91. sıradamı neydim..[hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 adsl birden şok zamla uçuşa geççek diyolar ama ilemiyorum doğruluğunu bi sorup soruşturun ilgilenenler bnce sora ii ucuza aldım derken bikaçyüz kağıt vermeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar