Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 [hline]"Üzgünüm dostum ama, sana tutkuyla bağlananlar bir gün seni terk edecekler. Çünkü onlar sana değil, kendi tutkularına tapıyorlar yalnızca. Bir gün gelecek, o tutkuları başka bir tanrıça bulacak. Senden daha güzel, daha güçlü, daha yüce bir tanrıça ! İşte o zaman sen unutulacaksın. Kendini onların öğütleriyle var ettiğin için de, unutulduğun zaman yok olup gideceksin."
MrMedia Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 eminmisin 8:[hline]BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 ultra modernize olmus tasarim olum bu :p Ooole asmis snat arama icindeki derin anlami kesfet![hline]"Üzgünüm dostum ama, sana tutkuyla bağlananlar bir gün seni terk edecekler. Çünkü onlar sana değil, kendi tutkularına tapıyorlar yalnızca. Bir gün gelecek, o tutkuları başka bir tanrıça bulacak. Senden daha güzel, daha güçlü, daha yüce bir tanrıça ! İşte o zaman sen unutulacaksın. Kendini onların öğütleriyle var ettiğin için de, unutulduğun zaman yok olup gideceksin."
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Omurga röntgen'ine benziyor =).[hline]"Here is wisdom. Let him hath understanding count the number of the beast: for it is the number of a man; and his number is 666." Book of Revelation Chapter 13 Verse 18
Obscura Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 zuhaaaaaa hakakten omurga gibi şaka bi yana güzel aslında[hline]Mr. Molko [b]I'm a man, a liar, Guaranteed in your bed, I gotta place it on the rack Got a place inside it
Aegean Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 siyah arka plan+ beyaz çizgi+ smear pek zor olmasa gerek :P[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again...
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 ingilterede bunun aynısı milyon pounda satıldı onu da belirteyim :)[hline]"Üzgünüm dostum ama, sana tutkuyla bağlananlar bir gün seni terk edecekler. Çünkü onlar sana değil, kendi tutkularına tapıyorlar yalnızca. Bir gün gelecek, o tutkuları başka bir tanrıça bulacak. Senden daha güzel, daha güçlü, daha yüce bir tanrıça ! İşte o zaman sen unutulacaksın. Kendini onların öğütleriyle var ettiğin için de, unutulduğun zaman yok olup gideceksin."
Aegean Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 ee sanat tabi ıı şey.. kem küm.. :p eleman hayatının kazıını yemiştir ölese :p bana söylese 20 kağıda yaparık yaw ne adamlar var :P[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again...
Fist4n Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Bu gün ışıgından cok söyledikleri gibi röntgen filmine benziyo.[hline]icq:3500388 Champions League
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 :) süpersin deep[hline] Bütün dünya buna inansa, bir inansa, hayat bayram olsa...
Öne çıkan mesajlar