DA2019 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Attn: Tüm R.I.P. Üyeleri Saat: 22.00'de RIP Genel Kurulu toplanacaktır. Tüm üyelerin katılması rica olunur. Genel Kurul PA Hall'da olacaktır. Gelişmeler ve player city ana başlıklardır. Saygılarımızla, RIP Yönetim Kurulu adına, Yönetim Kurulu Üyesi Zevzek Devvo :-P[hline]Devvo Ki'yyst, Master Creature Handler, Ranger & Sharpshooter Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Özür: RIP üyesi olmayan arkadaşlar kızmayın "guild hall" kısmına çok kişi bakmadığı için buraya yazdım duyuruyu...[hline]Devvo Ki'yyst, Master Creature Handler, Ranger & Sharpshooter Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 up[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Adaxe Wiabolih of Eclipse, Rifleman/CH Liga Sonega of Bloodfin, Weaponsmith/Architecth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
game947 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 said: DA2019, 07 November 2003 17:28 tarihinde demiş ki: Attn: Tüm R.I.P. Üyeleri Saat: 22.00'de RIP Genel Kurulu toplanacaktır. Tüm üyelerin katılması rica olunur. Genel Kurul PA Hall'da olacaktır. Gelişmeler ve player city ana başlıklardır. Saygılarımızla, RIP Yönetim Kurulu adına, Ben oyuna gireli 4 gün oldu ve rip ye üye olmak istedim ama olamadim çünkü beni rip ye üye edicek kimseyi bulamadim bu toplantiya ben de katilabilir miyim.Teşşekürler Yönetim Kurulu Üyesi Zevzek Devvo :-P[hline]Devvo Ki'yyst, Master Creature Handler, Ranger & Sharpshooter Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse [hline]:) :-) ;-) :-p :-O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Toplantı dündü.. /tell revhas ile mesaj atarsan hatta daha iyisi mail atarsan seni üye yapar..[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Adaxe Wiabolih of Eclipse, Rifleman/CH Liga Sonega of Bloodfin, Weaponsmith/Architecth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar