karpuz Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 ya şimdi bende 2 bilgisayar var biri 98 Second Edition dieri XP 98 SE a Cable net bağlı paylaştırayım dedim 98SE olanda 2 ethernet var dierğindede var ethernet işte taktım crosscable ı falan network neighborhood da görüyorlar şu an birbirlerini... peki internet paylaşımını nasıl yapacam? Biri tane tane açıklarsa alnından öpecem...[hline]Seraxis, 12 June 2003 22:44 tarihinde demiş ki: frp dediğin de konuşmalı barbut dimi? THiM, 13 June 2003 21:55 tarihinde demiş ki: muahaha :( Volfied, 17 June 2003 02:32 tarihinde paticik demeye çalışırken demiş ki: aptici Icqm bu arada.:77103821 (bunu ben dedim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cengaver Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 en kolay xp cdsı ıle ev agı kurarak paylastırabılırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 tamam dediğini yaptım harbi kolay ve rahat bir sistemmiş ama Ana bilgisayarda sağ altta çıkan kutucuğa sağ tuşla tıklayıp etkinleştir dediğim zaman "Bağlantı Başarısız" cevabı alıyorum aynı zamanda farkettim ki o bilgisayardan bu bilgisayara ulaşılıyo bu bilgisayar onu görüyo ama network neighborhood dan çift tıkldığımda ulaşılamaz diyo... yani bi sorun var (bu arada bu bilgisayar 98SE olan...)[hline]Seraxis, 12 June 2003 22:44 tarihinde demiş ki: frp dediğin de konuşmalı barbut dimi? THiM, 13 June 2003 21:55 tarihinde demiş ki: muahaha :( Volfied, 17 June 2003 02:32 tarihinde paticik demeye çalışırken demiş ki: aptici Icqm bu arada.:77103821 (bunu ben dedim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 karpuz imzanın başına (small] sonunada (/small] koyarmısın.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 ya böyle şeyleri özel mesaj atın ya boşuna heycanlanıyorum cevap geldi diye...[hline]Seraxis, 12 June 2003 22:44 tarihinde demiş ki: frp dediğin de konuşmalı barbut dimi? Icqm bu arada.:77103821 (bunu ben dedim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DISintegrated Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 XP kurarsan bilgisayarlarına tek tuşla halledebiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 abi pentium 266mmx e dene bakalım kurmayı toplam harddisk 2GB zaten XP yi nereye kuruyosun...[hline]Seraxis, 12 June 2003 22:44 tarihinde demiş ki: frp dediğin de konuşmalı barbut dimi? Icqm bu arada.:77103821 (bunu ben dedim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DISintegrated Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 said: karpuz, 20 June 2003 14:05 tarihinde demiş ki: abi pentium 266mmx e dene bakalım kurmayı toplam harddisk 2GB zaten XP yi nereye kuruyosun...[hline]Seraxis, 12 June 2003 22:44 tarihinde demiş ki: frp dediğin de konuşmalı barbut dimi? Icqm bu arada.:77103821 (bunu ben dedim) Ahahah çok özür. Belki yardımı olur diye söylemiştim. Ama denedim ben de bi eski makinaya kurmayı. Yaklaşık olarak şöyle bi mesaj çıkmıştı: Microzort XP requires minimum 64mb ram your computer has only 48mb vs.vs. Aşşağılanmış hissetmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 O makinaya şöyle güzel bir Slackware iyi gider. 4 MB gerekiyor sadece kurulabilmesi için. O da lilo için. Daha farklı boot managerlar muhtemelen daha az ram gerektirebilir. 200 mmx ile de canavar gateway olur.[hline] -ee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 ilk önce program ekle/kaldırdan bi bak bağlantı paylaşımı kurulumu diyin (windows kur kısmından) 98 se olanda internet explorer ' e sağ click ordan internet bağlantı paylaşımı kısmına geçiosun bağlantıyı paylaştır falan diyodun da nasıldı lan unuttum hay allahim xp gedi geleli lazım olmamişti hiç :) (dur bakayim bi yerlerden bulabilirsem yazarim)[hline]Justin (09:56 PM) : olm nickin ne die okunuo baal diyemem ben öle kro gibin Behran (02:34 PM) : bu arada baal nası okunuyo Sam : baal de beal de fark etmez nası okursan oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 off kabus resmen o ya. 2 sistem deisikken olum zaten. ben 2 ME yi yapmaya calısmıstım onda bile canım cıkmıstı, ortada 3 ethernet kartıo var HEPSİNİN ADI AYNNI GEÇİO! hangisi cablo girisi hangisi paylasım cıkısı anlayamıosun[hline]-Abi sen bunun için kafa yapar demiştin dimi? =Evet -Ben pırıl pırıl oldum ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Ya şu an bunlar birbirlerini görüyo yani File Transfer bilem yapıyorum ana bilgisayarda internet paylaşım ikonu çıkıyo sağ tıklayıp etkinleştir diyorum bağlantı başarısız diyo! DELİ OLACAM YA![hline]Seraxis, 12 June 2003 22:44 tarihinde demiş ki: frp dediğin de konuşmalı barbut dimi? Icqm bu arada.:77103821 (bunu ben dedim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 İnternet'i paylaşmak için hub ya da switch e ihtiyacın var sanırım. Yani elektrik kablosu gibi iki kabloları birleştirirsen olmaz bence... Yani iki ethernet kartın var, bunlar kendi aralarında ulaşım saalıyolar, ama 3. bağlantı olmuyor. Emin değilim aslında. Şöyle sorayım bilen birisi buna göre cevap versin; 3 bilgisayarınız var. Kabloları birleştirdiğinizde hepsi arasında düzenli bir alışveriş sağlayabilir misiniz? Bence olmaz. Sonuçta elektrik veya telefon kablosu gibi değil... Verilerin gidiş sıraları vs. var... (Bilmiyorum çok uçmuş da olabilirim ama mantıksız geldi... O zaman net cafe'lerde niye hub ya da switch kullanılıyor??!?!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 çünkü net cafelerde çok fazla bilgisayar var burda sadece 2 bilgisayardan söz ediyoruz... ordaki bütün bilgisayarların birbirleriyle alışveriş yapabilmeleri için 10 bilgisayar varsa hepsine 10ar ethernet konmalıydı ve ya 2 şer ethernet konsa ve tek sıra halinde olsa bilgisayarlar o zaman çok yavaş olur çünkü 10. bilgisayarın 1. bilgisayardan veri alması işi 10 kat uzardı...[hline]Seraxis, 12 June 2003 22:44 tarihinde demiş ki: frp dediğin de konuşmalı barbut dimi? Icqm bu arada.:77103821 (bunu ben dedim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Demek istediğim o değil; yani tmm 10 bilgisayar olsun. 10 bilgisayarı sen kabloyla birbirine bağladığın zaman yine elektrik kablosuyla yaptığın cross olayını yapamazsın ki. Karışır ortalık. Ha 2 olmuş, ha 10 olmuş... Kuralına göre oynamak istersen, hub gerekiyor... Hub olmazsa da mantıksız oluyor zaten; veri akış yönlerini düşündüğünde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar