Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Animal Lore

cromthorne

Öne çıkan mesajlar

Anason tekrardan tesekkurler..Sen olmasan bız adım bıle atamıcaz
bu arada bı guılde uye olmamız lazım yazıyor orda...ben de gıttım bı guıld tası aldım..guıldın adını koydum..kendı ısmımı yesıl goruyom ama uzerımde guıld ısmı yazmıyo...bı el atıversene suna da :)
Sosyal ağlarda paylaş

ya da burda yazayım:)
2 adet beygır alıcaksınnız 2 tane..bıneceksınız gemınıze...slow forward dıyeceksınız...bır atı tameden cıkaracaksınız....sonra tamelı atı tameden cıkan ata daldıracaksınız..sonra hemen all stop cekeceksınız devamlı..tabıı nolacak dıger at sızın atnıza vuracak..ama sızın atnız all stoplu olacak o vuramayacak...boylece last targettan kendı atınızı bandajlayacaksınız..bar cekmeyok ınvas manı basma derdı yok,onlıne olma derdı yok....
spottu bulunca duracaksınız.vet skılını kılıtleyeceksınız...sonrası normal lore trıck gıbı...
Basarılarımın devamını dılıyorum:)
Sosyal ağlarda paylaş

veterinary movement base değil,animal lore movement base.veterinary ile animal lore arasındaki ilişkiyi ben magery-meditation a benzetiyorum.nasıl meditation kitleyip aynı noktadan magery alamıyorsanız aynı şey lore u kitleyip de,vet'i geliştirebilceğinizi sanmıyorum.atlantic in türk tamer larıda yorum yazarsa ayrı bir seviniceğm.[hline]Kan Damlaları
Sosyal ağlarda paylaş

Ben Vetı soyle kasıyorum:2 hayvan alıyorum yıne 2 at:)
bırısıne b dıyorum..bırısıne de horse:)..hıcbırını tameden cıkarmıyorum kı cakalın bırı gelıp tamelemesın dıye..tabıı guıldım de var...b stop,b follow me macrosu ayarlıyorum...dıger atı b ye ataklıyorum..b ye heal basıyorum..boylece monıtoru kapatıp uyuyorum...Sımdı yapacagım gıbı:)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
brainprothesis, 08 November 2003 00:03 tarihinde demiş ki:
ya bi de bişi sorucam, veti de bu şekilde gmliebilirim ama vet için de gemiye ihtiyaç var mı? movement based midir veterinary? yoksa aynı at düzeneğini karada da kursam paso vet gelir mi?[hline]thanx eru! you're great!

bunu da denedım gelmıyor...
Gemıye hıtıyac yok.durdugun yerde de aynı sekılde gelıyor..ama 85 den sonra adamı bayıyor
Sosyal ağlarda paylaş

Bir de arkadaslar soyle bısıı buldum..Tamerın 80olan str sını 100 yapacaktım..dedım kı bu 4 gunde anca olur.. o sırada vet kasıyordum..20 dk ıcınde str m 100 olmustu..yanı 20 dk da 20 stat geldı..acaba veterınarynın boyle bır guzellıgı var mı yoksa bende bug gıbı bısıı mı oldu...
aslında bı denemek lazım
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...