Llama Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 ne sevenım var,nede soranım oyle yanlızım kı... cılesız gunum yok,dert ararsam cok... oyle dertlıyım kı... bana kaderımın bır oyunumu bu al bu sevdıgını verdı zulumu dunyaya doymadan gocup gıdeyecegım yoksa yasamanın kanunumu bu bıktım artık yasamaktan cekmekle bıtermı bu hayat yolu offfff offf bu yanlızlık bu dert... bekleyecegım gerı gonmese bıle alıstım kaderın zulmune artık bana gulmese bıle........ *sesleri kısılır*[hline]Ölümün hüküm sürdüğü vadiden yürüyerek gecicem ama yinede şeytandan korkmiyacağım.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amarcord Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 ne oluyo olm sana lem sen böle değildin. Sevgilindenmi ayrıldın he!! :hmm:[hline]Kibir En Sevdiğim Günahtır.... Othranx, 28 October 2003 17:45 tarihinde demiş ki: Helikopter Nasıl Uçar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 yok abı ayrılmadık sadece eskı asklarım aklıma geldı[hline]Ölümün hüküm sürdüğü vadiden yürüyerek gecicem ama yinede şeytandan korkmiyacağım.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amarcord Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Hea!! iyi ozaman problem yok ramazandan sonra cakarız kadehleri :) Boş ver abi dalgana bak Çah o zaman çah çah çah çah :)[hline]Kibir En Sevdiğim Günahtır.... Othranx, 28 October 2003 17:45 tarihinde demiş ki: Helikopter Nasıl Uçar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
De-Jeavu Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 *!geçerken uğrar*[hline]Don`t trouble trouble till trouble troubles you! Dejeavu The Level 50 Eldritch... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 ben de tam acıma moduna giriyodum "vah vah pek de genç diye" ramazan bitince orhan abi eşliğinde tekirdağları götürürüz artık:) hem daha iyi gelir.. biyere not et efkarlı olduğunu hatırlatırız sonra ve falan ve filan takmayın kafanıza eskiler geçmişe aittir şimdiye değil[hline]yok size imza falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 yaw bu arada söylediğin, pardon yazdığın şarkının adı ney? birgün kullanırım diye arabesk arşivi yapmaya başladım da;)[hline]yok size imza falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 valla bılmıyorum kı bızım ımbat fmde calıyordu[hline]Ölümün hüküm sürdüğü vadiden yürüyerek gecicem ama yinede şeytandan korkmiyacağım.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Kaderın oyunu mu buuuuuu *Neo soyler Trınıty Rıtm tutar* Saka bıryana ınsan anıları anarken sımdıkı kazanclarını gorup sevınmelıdır en dogrusuda budur...[hline]§Tanrıdan önce karanlık vardı...§ What if God was one of us Just a slob like one of us Just a stranger on the bus Trying to make His way home .................................................... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar