WindShade Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 ?[hline]Hepsi Gercek...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 http://www.paticik.com/forum/view.php?id=47352[hline]Kan Damlaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 bisi anliyamadim o konudan :)[hline]Hepsi Gercek...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 konu değil hoca.orda 7. mesajdan itibaren stat kavramı tartışılıyor.ondan sonra ki 9 yada 10. mesajdada nasıl artırıcağın anlatılmış zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 iste onu anliyamadim[hline]Hepsi Gercek...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 dex kasmak istiyorsan;str ve int ini kitleyeceksin arms lore kullancaksin dex gelicek.bunu her 20-30 dakikada bir yapabilirsin.[hline]Kan Damlaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 ben OSI player değilim ama dexi müzik aleti çalarak yada hiding kasarak artırmıyomuyduk normal uoda....OSI de farklıysa bilemem....[hline]fizban demiş ki:mandoo, haklısın ama kendini düzgün ifade etmeyi dene, her bulunduğun topicte kavga çıkıyo Mandooo : Köyünden kopup paticik alemine dalan ACILARIN ÇOCUĞU!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 bre kafir osi bölümüne neden açarsın konuyu :P ilk önce macro hazırla hiding war/peace diye sorada onu stealth war/peace yap[hline]fizban, 01 November 2003 17:46 tarihinde demiş ki: harbici uzunum, öyleyse varım. Hanım Tüfeğimi Getir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mko Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 peki intelligence neası kasılır? magery kassak reagents biter ne yapsak da yapsak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 int için;str ve dex ini kitleyeceksin arms lore kullancaksin dex gelicek.bunu her 20-30 dakikada bir yapabilirsin. biraz mesajları okursanız herşeyi kendiniz anlarsınız zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 ne kiziyosun mesajlari okuduk anlamadik anlasaydik bu forumu acmazdik dimi ! ayrica onlar eski konular ustunden zaman gecmis oside kurallar degismis olabilir isiniz gucunuz arama yap oku da oyle gel ac nerden biliyosun okumadigimi ? alahim yaa...[hline]Hepsi Gercek...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 lol hoca sana noldu şimdi?ben int için sorana söyledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 bana kalp kirizi gecirttirdin burda :) lol/./[hline]Hepsi Gercek...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mko Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 ben de okudum ama arms lore kasınca dex kilitli ise int geleceği sonucunu çıkaradadım neyse saol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hocigt Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 said: Mandooo, 03 November 2003 22:16 tarihinde demiş ki: ben OSI player değilim ama dexi müzik aleti çalarak yada hiding kasarak artırmıyomuyduk normal uoda....OSI de farklıysa bilemem....[hline]fizban demiş ki:mandoo, haklısın ama kendini düzgün ifade etmeyi dene, her bulunduğun topicte kavga çıkıyo Mandooo : Köyünden kopup paticik alemine dalan ACILARIN ÇOCUĞU!! osi normal uo degıl osi dısındakıler normal zaten dıymı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar