Anason Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 http://www.paticik.com/forum/view.php?id=47352[hline]Kan Damlaları
WindShade Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 bisi anliyamadim o konudan :)[hline]Hepsi Gercek...!!!
Anason Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 konu değil hoca.orda 7. mesajdan itibaren stat kavramı tartışılıyor.ondan sonra ki 9 yada 10. mesajdada nasıl artırıcağın anlatılmış zaten.
WindShade Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 iste onu anliyamadim[hline]Hepsi Gercek...!!!
Anason Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 dex kasmak istiyorsan;str ve int ini kitleyeceksin arms lore kullancaksin dex gelicek.bunu her 20-30 dakikada bir yapabilirsin.[hline]Kan Damlaları
Mandoo Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 ben OSI player değilim ama dexi müzik aleti çalarak yada hiding kasarak artırmıyomuyduk normal uoda....OSI de farklıysa bilemem....[hline]fizban demiş ki:mandoo, haklısın ama kendini düzgün ifade etmeyi dene, her bulunduğun topicte kavga çıkıyo Mandooo : Köyünden kopup paticik alemine dalan ACILARIN ÇOCUĞU!!
Cons Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 bre kafir osi bölümüne neden açarsın konuyu :P ilk önce macro hazırla hiding war/peace diye sorada onu stealth war/peace yap[hline]fizban, 01 November 2003 17:46 tarihinde demiş ki: harbici uzunum, öyleyse varım. Hanım Tüfeğimi Getir!
mko Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 peki intelligence neası kasılır? magery kassak reagents biter ne yapsak da yapsak?
Anason Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 int için;str ve dex ini kitleyeceksin arms lore kullancaksin dex gelicek.bunu her 20-30 dakikada bir yapabilirsin. biraz mesajları okursanız herşeyi kendiniz anlarsınız zaten.
WindShade Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 ne kiziyosun mesajlari okuduk anlamadik anlasaydik bu forumu acmazdik dimi ! ayrica onlar eski konular ustunden zaman gecmis oside kurallar degismis olabilir isiniz gucunuz arama yap oku da oyle gel ac nerden biliyosun okumadigimi ? alahim yaa...[hline]Hepsi Gercek...!!!
Anason Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 lol hoca sana noldu şimdi?ben int için sorana söyledim.
WindShade Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 bana kalp kirizi gecirttirdin burda :) lol/./[hline]Hepsi Gercek...!!!
mko Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 ben de okudum ama arms lore kasınca dex kilitli ise int geleceği sonucunu çıkaradadım neyse saol.
Hocigt Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 said: Mandooo, 03 November 2003 22:16 tarihinde demiş ki: ben OSI player değilim ama dexi müzik aleti çalarak yada hiding kasarak artırmıyomuyduk normal uoda....OSI de farklıysa bilemem....[hline]fizban demiş ki:mandoo, haklısın ama kendini düzgün ifade etmeyi dene, her bulunduğun topicte kavga çıkıyo Mandooo : Köyünden kopup paticik alemine dalan ACILARIN ÇOCUĞU!! osi normal uo degıl osi dısındakıler normal zaten dıymı?
Öne çıkan mesajlar