Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[CS] Admin gençlik ! :D

arcane

Öne çıkan mesajlar

ben kolayoyunda adminlik yaptım
dod ve cs serverlarında ama küfür wardı kavgalar wardı kimse bunları engelleyemez bunları engellemek oyuncu admin ilişkisi ile birlikte yapılır.ki ( oda çok zor yok böyle bişi ) + admin kerkenez olmadıgı sürece de asla gel bab bizim serverlar süper bizde küfür yok hile yok demez,diyemez bilemezsin ancak bazı önlemler alınır vs... bu tip konuları tartışmayalım

tabula rosa ya benzer bu da zor işler bu işler bizden habersiz işler...[hline]WKII Clan Page - Turkmap Oyun Editing Siteniz
don`t worry,be happy...
Sosyal ağlarda paylaş

küfürü gören admin tekmeyi çakar, ben senin sorunu şu yönden ele aldım admin yok ikende küfürsüz bir ortam warmı ? yaratıla bilinirmi ... ?

said:
arcane, 10 October 2003 18:40 tarihinde demiş ki:eğer bir admin sık sık oyuna girerse ve küfüre taviz vermezse gayet güzel bi şekilde engellenebilir[hline]VaaAADaaAAaaa !!!..........
[hline]WKII Clan Page - Turkmap Oyun Editing Siteniz
don`t worry,be happy...
Sosyal ağlarda paylaş

Ben Sandwaves'de adminim. Sunucularda çoğunlukla admin bulunur. Bu nedenle küfür olayı hiç olmaz, küfür, hakaret, tehdit içerikli konuşma yapanlar anında atılır, tekrarında geçici banlanır.
Ancak bugünlerde bazı çalışmalar yapıldığı için biraz lag durumu var, yine de kaliteli oyuncularla keyifli cs oynanabilecek bir sunucudur. Ayrıca kendi yarattığı istatistik sistemi de çok beğenilmektedir.
Sparkle adlı programıyla sunuculara bağlantı kurulabilmektedir.
http://www.sandwaves.org/forumx/
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...