arcane Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Aramızda kaç tane admin var ? Ben şurada adminim , gel serverımıza,küfür olmaz burada, süper keyifli oyun olur diyen var mı ?[hline]VaaAADaaAAaaa !!!.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dely Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 ben kolayoyunda adminlik yaptım dod ve cs serverlarında ama küfür wardı kavgalar wardı kimse bunları engelleyemez bunları engellemek oyuncu admin ilişkisi ile birlikte yapılır.ki ( oda çok zor yok böyle bişi ) + admin kerkenez olmadıgı sürece de asla gel bab bizim serverlar süper bizde küfür yok hile yok demez,diyemez bilemezsin ancak bazı önlemler alınır vs... bu tip konuları tartışmayalım tabula rosa ya benzer bu da zor işler bu işler bizden habersiz işler...[hline]WKII Clan Page - Turkmap Oyun Editing Siteniz don`t worry,be happy... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 şu anda admin olanları sordum eğer bir admin sık sık oyuna girerse ve küfüre taviz vermezse gayet güzel bi şekilde engellenebilir[hline]VaaAADaaAAaaa !!!.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 rtk.dhs.org Rtk klanının serveri oyunda devamlı bir admin var klan 30 kişi olunca :) Seviyeli oluyor küfür var ama oldukça az ben sadece rtk da oynuyorum senide beklerim beraber oynarız P.S:admin değilim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 :D ne güzel işte böyle serverlar tam bana göre[hline]VaaAADaaAAaaa !!!.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dely Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 küfürü gören admin tekmeyi çakar, ben senin sorunu şu yönden ele aldım admin yok ikende küfürsüz bir ortam warmı ? yaratıla bilinirmi ... ? said: arcane, 10 October 2003 18:40 tarihinde demiş ki:eğer bir admin sık sık oyuna girerse ve küfüre taviz vermezse gayet güzel bi şekilde engellenebilir[hline]VaaAADaaAAaaa !!!.......... [hline]WKII Clan Page - Turkmap Oyun Editing Siteniz don`t worry,be happy... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 insanlar terbiyeli olabildikten sonra sorun çıkmaz ama olamıyorlar maalesef. eskiden utv de admin olmadığı zaman bile küfür olmazdı alışmıştı herkes peahh özledim ya[hline]VaaAADaaAAaaa !!!.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 zamanında otn vardı süper bir server'dı ne küfür olurdu, ne cheat olurdu nede böyle şeylerle suçlanırdı insanlar ahh ahh özledim o günleri çok eğlenirdik[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Zamanında SNN CS 6.0 vardı ah ah :|[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Silphatos | Europa @ OSI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulture Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Ben Sandwaves'de adminim. Sunucularda çoğunlukla admin bulunur. Bu nedenle küfür olayı hiç olmaz, küfür, hakaret, tehdit içerikli konuşma yapanlar anında atılır, tekrarında geçici banlanır. Ancak bugünlerde bazı çalışmalar yapıldığı için biraz lag durumu var, yine de kaliteli oyuncularla keyifli cs oynanabilecek bir sunucudur. Ayrıca kendi yarattığı istatistik sistemi de çok beğenilmektedir. Sparkle adlı programıyla sunuculara bağlantı kurulabilmektedir. http://www.sandwaves.org/forumx/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 ailemizin admini azmo dayım :D[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Efendim Avaturk'te admin kabul edildim.Hepinizi beklerim özellikle alanım olan Quake 2'ye Sunucular[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar