DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Falla Thalioncum bana teşekkür borçlusun daha dün yıkadım =o)[hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Al işte bak bak... O olmasa isyan çıkmıştı pati gelip evini basıcaktı küçük kedileri sokağa atmaktan (ara gaz) dua et karakedi görmesin =).[hline]"Here is wisdom. Let him hath understanding count the number of the beast: for it is the number of a man; and his number is 666." Book of Revelation Chapter 13 Verse 18 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Birden kendimi icqde gibi hisettim hehe[hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 abi ilk fotyu anladim ikinciyide anladimda 3.de noluyo anlamadim Hayal gucumun yarattigi birkac senaryodan biri ya bunu camasir makinasina ttiniz ve dugmeye basmadan evvelki 2 saniyde cektiniz Yada apartman bosluguna biraktiniz ve o anin fotsunu aldiniz. :D[hline]unity100, 01 November 2003 18:20 tarihinde demiş ki: Cikmamis jedilerden hirsiz, cikmasin, Siyah bir buzdolabi, bir de cuce cikmis daha ne ciksin, Tonla zibidi velet isikli cubuk acmasin, Evrendir burasi, disneyland degil turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya Hic bitmeyen Efsaneler (burasi) Grim Fandango Turkish Fan Club Kilicim ve ben ve kullanim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Yada halida yatiyor :D[hline]unity100, 01 November 2003 18:20 tarihinde demiş ki: Cikmamis jedilerden hirsiz, cikmasin, Siyah bir buzdolabi, bir de cuce cikmis daha ne ciksin, Tonla zibidi velet isikli cubuk acmasin, Evrendir burasi, disneyland degil turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya Hic bitmeyen Efsaneler (burasi) Grim Fandango Turkish Fan Club Kilicim ve ben ve kullanim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Heheh halıda değilde paspasın üzerinde annesinin koynunda yatıyo... ortam biras karanlık haliyle telefon foto çekme konusunda sekteye uuruyo..[hline] MS / Linux System Admin, Backbone Administrator, VoIP Technician, NooBie C# Developer , ex pisikopat MCSE,MCSA,MCDBA,CCNA icq : 566413 msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar