DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Falla Thalioncum bana teşekkür borçlusun daha dün yıkadım =o)[hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn...
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Al işte bak bak... O olmasa isyan çıkmıştı pati gelip evini basıcaktı küçük kedileri sokağa atmaktan (ara gaz) dua et karakedi görmesin =).[hline]"Here is wisdom. Let him hath understanding count the number of the beast: for it is the number of a man; and his number is 666." Book of Revelation Chapter 13 Verse 18
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Birden kendimi icqde gibi hisettim hehe[hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
The_Guardian Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 abi ilk fotyu anladim ikinciyide anladimda 3.de noluyo anlamadim Hayal gucumun yarattigi birkac senaryodan biri ya bunu camasir makinasina ttiniz ve dugmeye basmadan evvelki 2 saniyde cektiniz Yada apartman bosluguna biraktiniz ve o anin fotsunu aldiniz. :D[hline]unity100, 01 November 2003 18:20 tarihinde demiş ki: Cikmamis jedilerden hirsiz, cikmasin, Siyah bir buzdolabi, bir de cuce cikmis daha ne ciksin, Tonla zibidi velet isikli cubuk acmasin, Evrendir burasi, disneyland degil turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya Hic bitmeyen Efsaneler (burasi) Grim Fandango Turkish Fan Club Kilicim ve ben ve kullanim
The_Guardian Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Yada halida yatiyor :D[hline]unity100, 01 November 2003 18:20 tarihinde demiş ki: Cikmamis jedilerden hirsiz, cikmasin, Siyah bir buzdolabi, bir de cuce cikmis daha ne ciksin, Tonla zibidi velet isikli cubuk acmasin, Evrendir burasi, disneyland degil turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya Hic bitmeyen Efsaneler (burasi) Grim Fandango Turkish Fan Club Kilicim ve ben ve kullanim
Thalion Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Heheh halıda değilde paspasın üzerinde annesinin koynunda yatıyo... ortam biras karanlık haliyle telefon foto çekme konusunda sekteye uuruyo..[hline] MS / Linux System Admin, Backbone Administrator, VoIP Technician, NooBie C# Developer , ex pisikopat MCSE,MCSA,MCDBA,CCNA icq : 566413 msn : [email protected]
Öne çıkan mesajlar