Thalion Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Sabah biri girerken yanında çaktırmadan ufak bir misafir gelmiş ofise.. 1-2 saatliğine ofisin eğlencesi oldu şeker.. [hline] MS / Linux System Admin, Backbone Administrator, VoIP Technician, NooBie C# Developer , ex pisikopat MCSE,MCSA,MCDBA,CCNA icq : 566413 msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 fotolar telefon ile çekildiğinden biras kalitesiz kusura bakmayın :[hline] MS / Linux System Admin, Backbone Administrator, VoIP Technician, NooBie C# Developer , ex pisikopat MCSE,MCSA,MCDBA,CCNA icq : 566413 msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 haha Super ben geçen sizin ofis binasında görmüştüm bu minik serseriyi! Sokağa geri bırakmadınız umarım ! oyarım![hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 hehe cok sirin. :)[hline]Forumun cop kokmasina karsiyim. Laraok Deadsoul Necromancer of Kay/Hun copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. © Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Yok guselim bırakırmıyıs hiç.. çaktırmadan besliyorum da çakalları zaten apartmandaki herkes beslediği için semirdiler :)[hline] MS / Linux System Admin, Backbone Administrator, VoIP Technician, NooBie C# Developer , ex pisikopat MCSE,MCSA,MCDBA,CCNA icq : 566413 msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Yavru varsa eve mi getirsenki?[hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Yok guselim kendimize zor bakıyorus yafru kediyi telef etmiyelim bide evde :)[hline] MS / Linux System Admin, Backbone Administrator, VoIP Technician, NooBie C# Developer , ex pisikopat MCSE,MCSA,MCDBA,CCNA icq : 566413 msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Arkidiş olur işte! Ne telefi yiceği iki gıdım şey yani =o) Sen bilin falla =oP[hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Yaseminin kedisi geldiğinde en son evde neler yaşadığımızı hatırlıyorsundur umarım.. camdan atmamak için hayvanı zor tutmuştuk kendimizi :P[hline] MS / Linux System Admin, Backbone Administrator, VoIP Technician, NooBie C# Developer , ex pisikopat MCSE,MCSA,MCDBA,CCNA icq : 566413 msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 iide 1+1 evde 3 kişi + 1 kedi olursa, camın önündede tüm sokak kedileri toplanmışsa, kedi sen olsan sende öle bağırınırdın şekerim! Hayvancaz kafayı üşüttü yani... haha nese[hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Valla ben anlamam hayvan o gece tırnakları ile üzerimde sürrealist çalışmalar yapmıştı, yüksek perdeden yaptığı konçertoları hiç hesaba katmıyorum ( kafamın üzerinde otururken )[hline] MS / Linux System Admin, Backbone Administrator, VoIP Technician, NooBie C# Developer , ex pisikopat MCSE,MCSA,MCDBA,CCNA icq : 566413 msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Hihihihi! O gece seni iyi hırpalamıştı sersericik! Tımam be zaten eve bir evcil hayvan yeter ikinciyi napim ben!!! *Arkasına bakmadan Kaçar*[hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Evcil miiiiii !!!!! nerem evcil laaan benim... yedim seni akşam Celine hiiiiiiiiçç kaçışın yok..[hline] MS / Linux System Admin, Backbone Administrator, VoIP Technician, NooBie C# Developer , ex pisikopat MCSE,MCSA,MCDBA,CCNA icq : 566413 msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 uahuaha nese kısacası insan olmadını itiraf ediyorsun ya sorun yok =oP İstedim de buydu saten Şekerim Neyse ben efe üğramim en iisi gece =oP Hihihihi =oP[hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... [Bu mesaj DiaBLeSSe tarafından 07 November 2003 12:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Hmm yook evil olabilirim istersen du bakiiim seninkinin telefonu şuralarda bir yerlerde kayıtlıydı biraz muhabbet edeyim onunla :P hın hın hın acaba neler anlatsam :) hın hın hın[hline] MS / Linux System Admin, Backbone Administrator, VoIP Technician, NooBie C# Developer , ex pisikopat MCSE,MCSA,MCDBA,CCNA icq : 566413 msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Ne anlatıcanki sefkilime sen! Artı öle tehditle olur mu be pis =o((( Gerçi istedini annat o bana inanır bi kere küstüm![hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Ahaah biliyorsun ki beni sever !! yai tamamen duygusal !! ;)[hline] MS / Linux System Admin, Backbone Administrator, VoIP Technician, NooBie C# Developer , ex pisikopat MCSE,MCSA,MCDBA,CCNA icq : 566413 msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Ne demek istiyorsun! Seni sefer ama neden sefer aceba, ev arkımsın die olmasın sakın? geçen kendin diordun =o) (şaka bir yana tabe) Arda öle bişi yap ciddiyim bacaklarını ikiye ayırırım =oP Mux![hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 timam timam kıyamam senin sefgilin ile aranı açmaya :) sen iste yeter eve kedi de alırıs, timsah'da muxx!![hline] MS / Linux System Admin, Backbone Administrator, VoIP Technician, NooBie C# Developer , ex pisikopat MCSE,MCSA,MCDBA,CCNA icq : 566413 msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Yirim![hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 yav bi mesaj atiim de icq olmaktan çıksın topic...[hline] Bütün dünya buna inansa, bir inansa, hayat bayram olsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 lol horace aynısını düşünüyodum valla...benden çok yaşıycan ;][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Nihihi abartmışız =o) Kaptırdık affedin =oP[hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Ben seviyorum forumda böyle 1'e 1 muhabbetleri hoş olabiliyor =). Thalion'un kirli çamaşılarını çıkardığı için diablesse'e teşekkürü borç biliriz =).[hline]"Here is wisdom. Let him hath understanding count the number of the beast: for it is the number of a man; and his number is 666." Book of Revelation Chapter 13 Verse 18 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 kirli çamaşır mı ? kim ne ? nerde... kim demiş benim kirli çamaşırlarım olduunu !![hline] MS / Linux System Admin, Backbone Administrator, VoIP Technician, NooBie C# Developer , ex pisikopat MCSE,MCSA,MCDBA,CCNA icq : 566413 msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar