Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ofisin misafiri ;)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Sabah biri girerken yanında çaktırmadan ufak bir misafir gelmiş ofise.. 1-2 saatliğine ofisin eğlencesi oldu şeker..

[hline]
MS / Linux System Admin, Backbone Administrator, VoIP Technician, NooBie C# Developer , ex pisikopat
MCSE,MCSA,MCDBA,CCNA

Mesaj tarihi:
haha Super ben geçen sizin ofis binasında görmüştüm bu minik serseriyi!

Sokağa geri bırakmadınız umarım ! oyarım![hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn...
Mesaj tarihi:
Yok guselim bırakırmıyıs hiç.. çaktırmadan besliyorum da çakalları zaten apartmandaki herkes beslediği için semirdiler :)[hline]
MS / Linux System Admin, Backbone Administrator, VoIP Technician, NooBie C# Developer , ex pisikopat
MCSE,MCSA,MCDBA,CCNA

Mesaj tarihi:
Yaseminin kedisi geldiğinde en son evde neler yaşadığımızı hatırlıyorsundur umarım.. camdan atmamak için hayvanı zor tutmuştuk kendimizi :P[hline]
MCSE,MCSA,MCDBA,CCNA

Mesaj tarihi:
iide 1+1 evde 3 kişi + 1 kedi olursa, camın önündede tüm sokak kedileri toplanmışsa, kedi sen olsan sende öle bağırınırdın şekerim!
Hayvancaz kafayı üşüttü yani... haha nese[hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn...
Mesaj tarihi:
Valla ben anlamam hayvan o gece tırnakları ile üzerimde sürrealist çalışmalar yapmıştı, yüksek perdeden yaptığı konçertoları hiç hesaba katmıyorum ( kafamın üzerinde otururken )[hline]
MCSE,MCSA,MCDBA,CCNA

Mesaj tarihi:
Hihihihi!

O gece seni iyi hırpalamıştı sersericik!

Tımam be zaten eve bir evcil hayvan yeter ikinciyi napim ben!!!

*Arkasına bakmadan Kaçar*[hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn...
Mesaj tarihi:
Evcil miiiiii !!!!! nerem evcil laaan benim... yedim seni akşam Celine hiiiiiiiiçç kaçışın yok..[hline]
MCSE,MCSA,MCDBA,CCNA

Mesaj tarihi:
uahuaha nese kısacası insan olmadını itiraf ediyorsun ya sorun yok =oP

İstedim de buydu saten Şekerim

Neyse ben efe üğramim en iisi gece =oP

Hihihihi

=oP[hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn...

[Bu mesaj DiaBLeSSe tarafından 07 November 2003 12:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Hmm yook evil olabilirim istersen du bakiiim seninkinin telefonu şuralarda bir yerlerde kayıtlıydı biraz muhabbet edeyim onunla :P

hın hın hın acaba neler anlatsam :) hın hın hın[hline]
MCSE,MCSA,MCDBA,CCNA

Mesaj tarihi:
Ne anlatıcanki sefkilime sen!

Artı öle tehditle olur mu be pis =o(((

Gerçi istedini annat o bana inanır bi kere

küstüm![hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn...
Mesaj tarihi:
Ne demek istiyorsun!

Seni sefer ama neden sefer aceba, ev arkımsın die olmasın sakın? geçen kendin diordun =o)
(şaka bir yana tabe)

Arda öle bişi yap ciddiyim bacaklarını ikiye ayırırım =oP

Mux![hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn...
Mesaj tarihi:
timam timam kıyamam senin sefgilin ile aranı açmaya :)

sen iste yeter eve kedi de alırıs, timsah'da

muxx!![hline]
MCSE,MCSA,MCDBA,CCNA

Mesaj tarihi:
Ben seviyorum forumda böyle 1'e 1 muhabbetleri hoş olabiliyor =).

Thalion'un kirli çamaşılarını çıkardığı için diablesse'e teşekkürü borç biliriz =).[hline]"Here is wisdom. Let him hath understanding count the number of the beast: for it is the number of a man; and his number is 666."
Book of Revelation Chapter 13 Verse 18

Mesaj tarihi:
kirli çamaşır mı ? kim ne ? nerde... kim demiş benim kirli çamaşırlarım olduunu !![hline]
MCSE,MCSA,MCDBA,CCNA

• Yeni Oluştur...