Wulfgar Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 said: Fist4n, 07 November 2003 17:31 tarihinde demiş ki: valla ben lisedeyken müdürde bile cep telefonu yoktu ehehehe Ahuaha en rahatı[hline]Avatar the Fallen Ben Şeytanın yeryüzüne düşen gölgesiyim]Ben Şeytanın yeryüzüne düşen gölgesiyim Senko, 28 October 2003 23:30 tarihinde demişki: Aket İlerde Butterfly yiyecen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 said: Absolut, 07 November 2003 17:16 tarihinde demiş ki: Bence gayet mantıklı okula cep getirilmemesi. Sonuçta o saatlerde nerde olduğun belli. Acil bir durum olursa da okula telefon ile ulaşılırsın. Normal zamanda cep tele birşey demem ama okul için zamanda bence yasaklanması doğru.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Evet kesinlikle.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 said: Emaleth, 07 November 2003 17:48 tarihinde demiş ki: benim zamanımda telefon yoktu alllahhh tam imzalık :D bu arada ev numaraları analog oldumu hiç gözükmüyo yani numara yok felanda yazmıyo[hline]fizban, 01 November 2003 17:46 tarihinde demiş ki: harbici uzunum, öyleyse varım. Hanım Tüfeğimi Getir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 bilmem abartı bence derste msg fln atarsa tamamda okula getirmek yanı cebimdekinden sanane yani cüzdan fln gibi bişi bu şukadardan fazla para sokmaktamı yasak okula diycekler yakında bizde almıolar yanı en azından tenefüslerde konuşabiliosun ama derste yasak tabikide[hline]Mr. Molko [b]I'm a man, a liar, Guaranteed in your bed, I gotta place it on the rack Got a place inside it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 bizim lisedede yasaktı zamanında ama bir kız arkaadş hiç ayırmazdı yanından derstede mesajlasırdı sürekli sevgilisi ile tireşimli deildi telefonu mesaj geldiginde telefonun üstüne oturuyordu dıdıt sesi pek duyulmuyordu boylece ve cevap verip gene üstüne oturmak koşulu ile 7/24 telefonu kaptırmadan kullanmaya devam etti okulda :) ara sıra arama yapıyorlardı arama yapan 3 hoca sınıfa bi geliyo topladıklarını masaya yıgıyorlardı 40-50 tane cep telefonu.. :) arkadaşta t28 vardı ensesine yapıstırıp kafayı geri attı boyle robot gibi durdu hoca cakmadı kurtardı :) eheh baya olaylar oluyordu gerçi ama neticede derse konsantreyi bozuyor bu yuzden yasaklanması normal[hline]Grandmaster Hamburger Kafes kuşlar içindir aslanlar kafeste dur(a)mazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Bir zamanlar okula kart getirilmezdi uttum utttum malligi cikmisti O zamanlar torbalar dolusu alirlardi herkezden Birkerede bir toplamada torbalar dolusu Cep telefonu almislardi ben orta okuldayken o zamanlar bir cep im yoktu guzeldi hayat SOnra olduda noldu:> kimse aramadi kimse mesaj atmadi Ve gosterdi bize kimsenin mikinde olmadigimizi halada gosteriyor ne guzeldirki.[hline]unity100, 01 November 2003 18:20 tarihinde demiş ki: Cikmamis jedilerden hirsiz, cikmasin, Siyah bir buzdolabi, bir de cuce cikmis daha ne ciksin, Tonla zibidi velet isikli cubuk acmasin, Evrendir burasi, disneyland degil turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya Hic bitmeyen Efsaneler (burasi) Grim Fandango Turkish Fan Club Kilicim ve ben ve kullanim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Valla şuana kadar hiç ihtiyacım olmadığından almadım cep telefonu bakalım üniversiteyide tamamlarsam cep telefonsuz kendime madalya takıcam :)[hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 bence okulda sesi kapalı bi şekilde cebinde ya da çantanda cep telefonu olması gayet normal.sonuçta dersş bölücek bi şey olmadığı sürece taşınmalı. bu arada ben her gün okuldan kadıköye (1 saat sürüyo) gidiyorum.(evet öss sux biliyorum) dönüşüm de 1.5 saat sürüyoç sadece okulu düşünüp telefonumu yanıma almamazlık yapamam ki.[hline][i] qu est ce que c'est:viande Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fist4n Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 bizim sınıftada bi tip konuştu ders esnasında asistan kaç kontör gitti? die sordu herkes kopmuştu ehehe ama bi daha olmasın dersten atarım die uyarmıştı.[hline]icq:3500388 Champions League Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar