Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ekran kartı alacamda bilmiyorum hangisini

Marthel

Öne çıkan mesajlar

Radeon pro 9600 mü yoksa geforce 4 mü alam. hangisi daha uzun süre kullanabilirim. geforce 4 ün directX 9 problemi nedir? radeon pro 9600 ün üstünü alamıyorum vs... bi aydınlatın beni şu ekran kartı konusunda plz.[hline]Take help where it is offered. Yet I've always found that help offered when not needed, is usually no help at all... -KAIN
Sosyal ağlarda paylaş

karttan ne beklediğine bağlı. eğer aa/af açmicam benim için performans önemli diyosan ti4200 gayet iyi bi seçim inno3d 120 ye kadar düştü diye duydum ama kalitesini bilemiycem. asuslar 160 civarı.
yok benim için grafik kalitesi diyosan 9600pro daha iyi bi seçim gigabyte veya his markalarını tercih et 220 civarı olması lazım.
hangisi daha uzun gider mevzuna gelince; şu anki oyunlar dx8 destekli olduğuna ve dx9 un uzun müddet gözükmeyeceğini düşünürsek 4200 fiyatıyla öne çıkıyo. artı 4200 ile dx9 destekli oyunlarda oynanabilir sadece dx9 efektleri gözükmez. yani dx9 u fazla takmamak lazım. ama yok fiyat farkı mühim değil diyosan 9600pro tercih et aa/af açabilmek ayrı bi keyif.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...