Rexar Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 yahu beyler 1 ay önce(belki daha fazla) tame ettiğim bir tane white wyrm bir de nightmare vardı stable'da. str'leri max olduğu için bırakmıştım bonded olmaya. gittim doyurdum ikisi de bonded olmadı acaba bir character'in bonded hayvan sınırı mı var eskileri release mi etmeliyim bileniniz var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cromthorne Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 doyurup mu bıraktın?boyle bısıı sorucam cunku bız de doyurmadan bıraktık bekledık kek gıbı hayvanlar bounded olmadı..doyurduktan 1 hafta sonra oluyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rexar Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 hmm valla hatırlamıyorum stable ettiğimde doyurmuşmuydum ama ara sıra claim edip doyuruyorum. tame ettikten sonra doyurmadan stable edip 2-3 hafta beklemiş olabilirim tam emin değilim. bi de ikiden fazla bonded hayvanınız var mı? acaba bir sınır var mı? emin olayım en azından birşeyleri beceremediğimden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-SacrificE- Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 sınır olmaması lazım max 6 tane bonded yapmıştım bi aralar sen doyurmaya devam et en iyisi[hline]? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rexar Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 sağolun. doyurup bekliycez o zaman. pff.. hayır bişey değil de bonded wyrm'ımı şehirde bırakmışım save'de uçmuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
brainprothesis Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 bi haftalık bonded süresi, hayvana sahip olduğunuzda değil, doyurduğunuzda başlıyo diye biliyorum. şöyle ki, swampime bi parça et verdim, 9-10 gün tatile çıktım, geldiğimde bi parça daha et verdim ve bonded oldu. aynı şekilde bi barda da at bondladım.. toplam iki kere lahana vererek.[hline]thanx eru! you're great! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar