Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Raporlu raporsuz izin günü ile mayıs izni (lise3)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
beyler mayıs ayında vericekleri iznin raporlu veya raporsuz izin günüyle bir alakası varmı? adi okul söylemez zaten söylese mantıklı olmaz. Alakası yoksa biraz daha rahat olucam..
Mesaj tarihi:
denemedim bilemiyorum ..[hline]KinGpiN the striked sazan
Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki:
kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice.
antin, kuntin, gugurigu filan...
Mesaj tarihi:
said:
fizban, 04 November 2003 21:29 tarihinde demiş ki:
bizim okulda [rulzdu] o günle veriyolardı, yani devamsızlığını doldurursan geliyodun. gerçi toplam 30 gün devamsızlık hakkımız vardı, biz 6 nisanda okulda jübile maçımızı yapıp okulu bıraktık, cumaları dalgasına gitmeye başladık sadece..[hline]kendimi kendimden çıkarsam sıfır kalmaz.

bizim kıl okul da öyle diyo ama belli olmaz çünkü geçen sene son 1 ay okulda hiç lise 3 yoktu ve öyle tipler vardıki öyle gününü haramama gibi ihtimali yoktu.Zaten dediğm gibi öylr bile olsa okulun söylemesi mantıksız olur.
Mesaj tarihi:
10 gün özürsüz devamsızlık var+20 gün rapor+izin diye biliyorum ama dahil de olmayabilir izinler bence git hocana sor sonra sakatlık çıkmasın[hline]CsnFrp
Yiyemedikten sonra otomobilin ne anlamı var ki?
AssassiN, 05 October 2003 22:15 tarihinde demiş ki:
regulus azman gibisin masallah
Mesaj tarihi:
herkes yanlış anlamış bende biliyorum raparlu raporsuz izni benim deiğim bu toplam 29 günün lise son oss için verdikleri son 1 ay izin ile alakası varmı
Mesaj tarihi:
ya bosver olm sen çalışmana bak son 1 aya asla güvenme, ben son 1 ay normal çalıştığımdan daha az çalıştım, sıcaklardan fln olmuyo zaten, evde olduğunda uyuyo kalıyosun yorgunluktan fln, sen önüne bak bırak o kadar uzağa bakmayı[hline]Death will come on wings of song,
A song of long and winding guile,
And in the end your end I wend,
And in the end, a harp will smile!
Mesaj tarihi:
son bır ay ıznı dıye bırsey yok abi, sen eger devamsızlık yapmazsan son bır ay devamsızlık ve ozurlu hakkını kullanarak gelmıyorsun okula[hline]Death will come on wings of song,
A song of long and winding guile,
And in the end your end I wend,
And in the end, a harp will smile!
Mesaj tarihi:
said:
fizban, 04 November 2003 23:29 tarihinde demiş ki:
toplam 30 gün devamsızlık hakkın var özürlü özürsüz.

bizim okul da mayıstan itibaren gelmeyin dedi, biz nisana aldık.[hline]kendimi kendimden çıkarsam sıfır kalmaz.

Yok abi yanlışın var.En başta nisanın 20'sinden sonra dediler.Biz 6'sına aldık:)
En başta mayıs falan demediler.Gerçi martın sonunda başlasak gene olurmuş:)[hline]Rangermania
kurul raporu alırsanız o 19,5 özürlü 9,5 özürsüz hakkınızdan uzun kullabiliyorsunuz

kurul raporunu eğer gerçekten hasta değilseniz almanız için tanıdık birisi olmali
  • Yeni Oluştur...