umutsavaci Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 arkadaşlar ben osi ye üye olsammı diye düşünüyomda neler gerekiyo üye olmak için kaç para ? sooonra paticikte kaç kişi osiye üye falan yazmayı unutmuşum ben uo second age ile üye olmayı düşünüyom bi sorunu olurmu third age beni pek sarmadı grafikleri falan[hline]...:::Married With Children:::... [Bu mesaj umutsavaci tarafından 04 November 2003 19:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 üye olmak için yukardaki code lardan biri gerekiyor.üye olduktan sonra oynamak içinde bir tane age of shadows cd si gerekiyor o kadar.age of shadows cd sinde 2d ve 3d olmak üzere iki oyun var.senin 3rd age dediğin 3d boyutlu sanırım.normalde öyle bir versiyon yok.2d veya 3d hangisini istiyorsan onda oynarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umutsavaci Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 bende 2d kullanıyorum birde !!fiyat nedir?!! üye olmak için illaki orjinal age of shadows mu olmalı[hline]...:::Married With Children:::... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 hayır orjinal cye ihtiyacın yok.forumda bedava osi acc creation code alabilecegin link var onuda alınca geriye sadece ayda 13 dolar odemek kalıyor:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 evet aynen knight of rose un dediği gibi.age of shadows cd sini herhalde kolayca bulursun sanırım.birde ek olarakda accountun açıldıkdan sonra 15 gün bedava oynayabilirsin.ondan sonra para ödemeye başlıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umutsavaci Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 peki siz osi de oynuyormusunuz lag durumu nasıl[hline]...:::Married With Children:::... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 dial upla zor gibi ama kablo yada dsl ile oynanır gayet guzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 ben dial up ım hemde uzak bi yerden o yüzde durumum zor.içimde aşk tutuyor beni.sen şöyle ölçebilirsin pingini.komut satırından ping atlantic.owo.com veya ping europa.owo.com yazarak ortalama ping sürelerini buraya yaz daha çok yardımcı olalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar