Albatros Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Bu foruma katılan herkesin ne yapıp edip PENGUEn-Sandık İci ni okumasını istiyorum.Cocuklugumuzdaki cizgi filmler hakkında cok guzel seyler yazmıs nostalji yapmıs.Hele en son bahsettigi cizgi film var ki ben soyleyip bu guzelligi bozmak istemem dorusu.Nereden de aklına geldi o cizgi film be Ersan?[hline][b]One of these days, I'm going to cut you into little pieces [i] Işıgın hep parlasın deli elmas! İtinayla seytan cıkarılır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albatros Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Pardon Ersin olucaktı..[hline][b]One of these days, I'm going to cut you into little pieces [i] Işıgın hep parlasın deli elmas! İtinayla seytan cıkarılır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 çok aptal bir adama benzettiğim biri... lombak ve penguen dergilerinde en beğenmediğim karamsar ve karizmatik olmaya çalışan kasan bi insan gibime geliyo... acındırıyo kendini falan yalan biri yani... oysa ki bir yiğit özgür, bir emrah ablak, bir selçuk erdem diimi?[hline]ö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 yok be! bence samimi ve şeker. tanıştık filan da hakkaten samimi bi eleman. çızgıları da güzel. o baloncukları yapmasa her seferinde daa iyi olcak ama...[hline] Bütün dünya buna inansa, bir inansa, hayat bayram olsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 valla şahsen tanıyan arkadaşım var "satıcının allahı" dedi... belki de ondan etkilendim bilmiyorum[hline]ö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 muhtemelen :)[hline] Bütün dünya buna inansa, bir inansa, hayat bayram olsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 said: horacegoesskiing, 02 November 2003 22:04 tarihinde demiş ki: bence samimi ve şeker. hline] Bütün dünya buna inansa, bir inansa, hayat bayram olsa... bende boyle gordum dergıdıen eskıden senın gıbı hıssetmıyor degıldım hanı karpuz ama sandık ıcı baya eylencelı[hline]a.k.a. Duxus --------- Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Nasıl alıntı yapalım?/Nasıl imza atalım? --------- Allah kahretsin! Kış geliyor ve benim damarlarımda bahar dolaşıyor! --------- My life? Working in Progress! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 çizgileri filan baya hoş her okuyuşta kendimden bişi buluyorum ben[hline]fizban, 01 November 2003 17:46 tarihinde demiş ki: harbici uzunum, öyleyse varım. Hanım Tüfeğimi Getir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albatros Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Yav arkadashlar ben cizgi filmlerle ilgili sandık ici bolumunu kesin bi goz atın fln dedim..Siz adam karakterini tartısıonuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 olsun.. Emrah Ablak ya ötesi varmı ? yurdumun foklorik havası ve osmanlı mizacı ile kalemi birleştirmiş yegane adam[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albatros Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Çattık![hline][b]One of these days, I'm going to cut you into little pieces [i] Işıgın hep parlasın deli elmas! İtinayla seytan cıkarılır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar