StarAdam Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 1 aydır açmıyodum bilgisayarı bi açtım rpc denilen bela sarmış billgisayarı aralıklarla rpc hatası çıkıyor ve 1 dk içinde kapatacam bilgisayarını deyip geri sayım yapıyor şerefsiz blöf yapıyor belki diyip bekledim ama cidden kapadı :( bi kaç komut yazarak yokediyom bunu ve resetlenmiyor ama çıktığında ses gibi pek çok şeyi bozuyor kendim yeniden başlatmak zorunda kalıyom.bunu tamamen nasıl yokedecem.hangi program lazım veya başka bişeymi lazım.cevap verenlere tenks.anti virüs falanmı lazım. [Bu mesaj StarAdam tarafından 06 November 2003 12:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Ya valla inan yada inanma bazıları program yazıo sırf bu açığı delmek için ve internette paso ip aralıklarına gönderiolar. Psikopat çok.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar