kingpin Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Allahım yarappim az kaldı bi tane çok sağlam geçiricem makinaya.. max payne 2 yi aldık cd rom gitti ya hiç bir cd yi okumuyor şu an biliyorum ömrü bitik durumda anca şu oyun için kısa vadeli ömrünü uzatabilirmiyim ? markası:samsung .. lg rules tabiki ama nabalım :-)[hline]KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 İMDAKK[hline]KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 lg sux asus rulz bence yarın yeni bi cd-rom bul veya içini aç lensini temizle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 hocam açtım içini kolonyalı pamukla sildim sonra kuruladım ama ıh ıh aynı olay devam ediyor deli oldum bende.. alacam yeni bi cd rom.. gerçi ps2 ye para biriktiriyordum ama :([hline]KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castigater Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 lensi silmekle zaten cdrom un ölüm fermanını imzalamışsın. lense hiçbir şekilde dokunmaman gerekirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 yo ben eskidimi açıp silerim bi bezle (yıkmam :D) sadece nemli bezi hafifçe sürerim (cd temizleme solüsonlarıya) kaparım çalımaya devam eder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 açıp temizlemeye içeniyorum cidden ya :( euhe[hline]KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar