DA2019 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 said: unity100, 05 November 2003 03:26 tarihinde demiş ki: simdi nerededir bu lake retreat ?[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Naboo, Moenia ya git Moeniadan kuzey batıya doğru yürü, oyuna girince akşam wpsini gönderirim sana ya da moeniada kime sorsan gösterir, koskoca imparator orda yani... :-D[hline]Devvo Ki'yyst, Master Creature Handler, Ranger & Sharpshooter Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 shuttle war?[hline]:·. -cøLdwínd- .·: (7:40 PM) : jedi sabrı olmasa, atlıcam pencereden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnaviscaa Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Magaralarına girdim Untrained wielder of the dark side ve crystal hunterların kokunu temizledim, 500 tane marshall 100 tane force hassas oldurdum Holo nun H si yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 demek ki themepark gorevlerini filan bitirmek lazim belki[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnaviscaa Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 nedir bu themepark olayi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 hepsi hikaye adam oyuna yeni baslamis yolda giderken holo bulmus sansina kalmis. simdi dusunuyom imp oldugumdan bu yana toplam 17 18k fp yapmisimdirbu da ortalama 150 200 gorev yapar bos bos bos. cunku gittigim hergorevde ates etmeden once adama baktigimda sembolu beyaz. kolay yani. force lar zorlayabilirdi ama yok canim kardesim balin varsa eger, kantinada dans ederken holo bulursun yoksa gerisi hikaye [Bu mesaj sadATS2 tarafından 06 November 2003 10:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 aynen ööle..abimin karakteriyle bir gireyim dedim..adam novice brawler ve novice marksman..baktım etraftas momun thuglar var..eğlenceye keseyim dedim 3.sünden holo çıktı..[hline]Bir Tık Atın Şu Mübarek Ramazanda Birinin Daha Karnı Doysun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 themepark leanin ve vaderin verdigi gorevler[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar