unity100 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 da iyi mi ediyorum ? hicbir loot cikmadi iclerinden cok asiri zor da degiller. acaba ne yapmak lazim holo icin kime dadanmak lazim. bu arada sari olan dark olmayan iki force user npcden birine dalmistim, o sirada ne olduysa benim petle savasirlarken digeri geldi beni heal etti, dumura ugradim tovbe ettim bulasmiyorum onlara artik.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 holocron çıkma olayı çok büyük şans bence mesela gunna hiç alakasız bi mobtan çıktı Eatar'a rebel npcden çıkmış sen mystic cavei dene :D tam sana gore bi yer kesin düşürürsün ordan holocron[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 abi dun gece frf olarak bi ns caveye gidelim dedik, gittigimizde kimse yoktu, yuzlerce ns vardi cave icinde, bir kamp yaptik bi geldik ki iceride 10 tane herif toplam 10-15 petle cavenin yarisini hizar gibi indirmis dibine dogru kosuyor. corpseler yere degmiyor serefsizim birak loot almayi, yere dusen corpseyi ustunde duran pet, player char, vesaire kalabaligindan goremiyorsun, adamlar direk spawn oldugu noktada duruyorlar o kadar abarti yani. tercihan tenha yerler lazim.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 hatta oylesine ki, geri donmeye karar verince kendimizi nslere db ettirip klona direk ucalim dedik, gittim 5-6 tane ust level nsnin durdugu daha girilmemis uzaktaki yerin ortasina girdim daldim indirdiler beni, db yapamadan herifler geldi ns ms kalmadi ortada 60 sn bekledim kalkmayi.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 simdi acaba bu gune kadar en cok hangi force user tipinden holo dustu ?[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnaviscaa Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Turkiye saati ile oynamanin avantajini kullanin oglen gidin kimse olmaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mehanix- Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 en cok surface marchall larda cıkıyor benim bildigim...[hline]Jinnz Norton - Eclipse [ Expert Bh - Master Pistoleer] Rovlen - Kettemoor [Novice Tk - Novice Medic] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 imperial surface marshall var mi, nerde.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mehanix- Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 hehe imp olup rebelleri oldurerek denemeni tavsiye edicem...[hline]Jinnz Norton - Eclipse [ Expert Bh - Master Pistoleer] Rovlen - Kettemoor [Novice Tk - Novice Medic] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 bisey mi dedin ? duyamadim...[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 rebel adama söylediğin şeye bak mehanix :)[hline].::Azmodai::. (4:28 PM) : ama oyle degilmi abi? allah icin soyle :) sevimli degilmiydim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mehanix- Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 gozluk dene istersen?[hline]Jinnz Norton - Eclipse [ Expert Bh - Master Pistoleer] Rovlen - Kettemoor [Novice Tk - Novice Medic] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 coldwind goremiyorum bisiyler yazmis mekanix ama buyutecle bile gorunmuyor. herhalde GUCUN OBUR TARAFINDAN yazmis olsa gerek. abiler herkez buraya yazsin bence holo dusurebilen varsa fpsi neydi, faction ranki neydi, theme parklari bitirmis miydi, hangi npcyi indirdi vs.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Valla bana alakasız bi npcden çıktı, 9K lık bi bounty hunterdı ve tek başınaydı. Ama burda yazılanlara baktım da, günde 58 tane imp mission yapıyodum o zamanlar, belki diyorum bi ihtimal surface marshalldan gelmiştir de bakmamışımdır sonra gazla baktığımda BH den gelmiş gibi görmüşmüyümdür diye düşünüyorum. Ama sanmıyorum yaw öyle sadece marshallardan düşmesi mantıksız bence bu random bir loot, npcnin levelına göre de oran düşüyordur mesela bir thugdan çıkması 1/1000000 olasılıkken marshalldan düşmesi 1/1000, nightsisterdan düşmesi 1/500 dür atıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 ahahaha bi omursunuz baba be ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 dun geceden beri 20 uzerinde untrained wielder of dark side ve sair force char indirdim bir tek sey cikmadi.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mehanix- Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 bence onlara fazla umit baglama biz 3 gun kastık sman ben beyaz crizz iste sadece surfice lerden cikti onlardada crizz e cikmisti ama ama oda sith holo deildi normal holocrondu 100 taneden fazla oldurmusuzdur herhalde..[hline]Jinnz Norton - Eclipse [ Expert Bh - Master Pistoleer] Rovlen - Kettemoor [Novice Tk - Novice Medic] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 rebellere zor çıkıyomuş öyle bi söylenti var sen imp ol unity :)[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 tarumar ederim soe forumunu niye rebellere cikmiyo diye o zaman.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CriZz Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 force crystal hunterdan cikti bana, 10 uncu kesisimizde felan cikti daha sonra 100 lerce oldurduk hic cikmadi.[hline]Eclipse'deyim, nick Osci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CriZz Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 halada cikmiyo[hline]Eclipse'deyim, nick Osci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 ulan ne ballı adammışım ha. :P 2. surface marshall oldurdugumde de cloth için attachment çıkmıştı :P ranged defense e 4 veriodu :P holocronu kullanmayada niyetim yok.. isteyen evime gelsin buyursun gorsun:P tabe kettemoorda olmanız lazım o ayrı :P[hline]:·. -cøLdwínd- .·: (7:40 PM) : jedi sabrı olmasa, atlıcam pencereden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Biz lake retreat yakinlarindaki dark trooper ussune gittik 2-3 defa orda 3 kisi buldu holocron ama uzak ve olurseniz enykin theed yada kerende cloning facility var , 1-2 doktor ve iyi bir teamle denenebilir.[hline]Either kill me or take me as I am, I'll be damned if I ever change Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 simdi nerededir bu lake retreat ?[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 lol ömrü anchorda geçen rebelden de bu soru beklenirdi zaten eheh soulless siz oraya darktrooper öldürmeye gidiceginizde bi tell atsana bana :) bi kaç kardeş yardıma gelelim :)[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar