Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Untrained wielder of the dark side indiriyorum

unity100

Öne çıkan mesajlar

da iyi mi ediyorum ? hicbir loot cikmadi iclerinden cok asiri zor da degiller. acaba ne yapmak lazim holo icin kime dadanmak lazim.

bu arada sari olan dark olmayan iki force user npcden birine dalmistim, o sirada ne olduysa benim petle savasirlarken digeri geldi beni heal etti, dumura ugradim tovbe ettim bulasmiyorum onlara artik.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
www.tokaci.com(oscommerce customization)
turkiye.bookturkey.com
aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

abi dun gece frf olarak bi ns caveye gidelim dedik, gittigimizde kimse yoktu, yuzlerce ns vardi cave icinde, bir kamp yaptik bi geldik ki iceride 10 tane herif toplam 10-15 petle cavenin yarisini hizar gibi indirmis dibine dogru kosuyor. corpseler yere degmiyor serefsizim birak loot almayi, yere dusen corpseyi ustunde duran pet, player char, vesaire kalabaligindan goremiyorsun, adamlar direk spawn oldugu noktada duruyorlar o kadar abarti yani. tercihan tenha yerler lazim.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
turkiye.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

hatta oylesine ki, geri donmeye karar verince kendimizi nslere db ettirip klona direk ucalim dedik, gittim 5-6 tane ust level nsnin durdugu daha girilmemis uzaktaki yerin ortasina girdim daldim indirdiler beni, db yapamadan herifler geldi ns ms kalmadi ortada 60 sn bekledim kalkmayi.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
turkiye.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

coldwind goremiyorum bisiyler yazmis mekanix ama buyutecle bile gorunmuyor. herhalde GUCUN OBUR TARAFINDAN yazmis olsa gerek.

abiler herkez buraya yazsin bence holo dusurebilen varsa fpsi neydi, faction ranki neydi, theme parklari bitirmis miydi, hangi npcyi indirdi vs.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
turkiye.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

Valla bana alakasız bi npcden çıktı, 9K lık bi bounty hunterdı ve tek başınaydı. Ama burda yazılanlara baktım da, günde 58 tane imp mission yapıyodum o zamanlar, belki diyorum bi ihtimal surface marshalldan gelmiştir de bakmamışımdır sonra gazla baktığımda BH den gelmiş gibi görmüşmüyümdür diye düşünüyorum. Ama sanmıyorum yaw öyle sadece marshallardan düşmesi mantıksız bence bu random bir loot, npcnin levelına göre de oran düşüyordur mesela bir thugdan çıkması 1/1000000 olasılıkken marshalldan düşmesi 1/1000, nightsisterdan düşmesi 1/500 dür atıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

bence onlara fazla umit baglama biz 3 gun kastık sman ben beyaz crizz
iste sadece surfice lerden cikti onlardada crizz e cikmisti ama ama oda sith holo deildi normal holocrondu
100 taneden fazla oldurmusuzdur herhalde..[hline]Jinnz Norton - Eclipse [ Expert Bh - Master Pistoleer]

Rovlen - Kettemoor [Novice Tk - Novice Medic]
Sosyal ağlarda paylaş

ulan ne ballı adammışım ha. :P
2. surface marshall oldurdugumde de cloth için attachment çıkmıştı :P ranged defense e 4 veriodu :P
holocronu kullanmayada niyetim yok.. isteyen evime gelsin buyursun gorsun:P
tabe kettemoorda olmanız lazım o ayrı :P[hline]:·. -cøLdwínd- .·: (7:40 PM) :
jedi sabrı olmasa, atlıcam pencereden.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...