Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Böyle bir kızla karşılaşsam...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
pfff lol geyik yapıoz demi!! bu arada abazalık hakkında ki yorumun icin desteklediğin kişinin yorumunu +1 şeklinde sunuyırum. :)

Emaleth, 04 November 2003 16:33 tarihinde demiş ki

ancak şöyle cevap verebilirim:
kişi herkesi kendi gibi bilirmiş!

;)

[hline]Kibir En Sevdiğim Günahtır....
Othranx, 28 October 2003 17:45 tarihinde demiş ki: Helikopter Nasıl Uçar ?

[Bu mesaj amarcord tarafından 04 November 2003 16:50 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj amarcord tarafından 04 November 2003 16:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Dostum bunu ne tarafına sokmak istersen sok. Burada Geyik Yaptığımızı Söyledim.[hline]Kibir En Sevdiğim Günahtır....
Mesaj tarihi:
Bende quick time yok uğraşamam ama resimden gördüğüm kadarıyla ne kadar şirin gözüksede adına topic açılcak kadar güzel bir kız değil. ha belki kötü bir pozudur onu bilmem :)[hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
Evet bu daha güzelmiş ama böyle poz veren bi kızdanda hayır gelmez hehe

ayrıca nedense itici derecede kızın suratını Banu Alkana benzettim

[hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''

[Bu mesaj Ardeth tarafından 04 November 2003 17:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
İŞte norak budur yaws. :) Bravo işte ben buna puhaaaaaaa derim zhahuah :)[hline]Kibir En Sevdiğim Günahtır....
Mesaj tarihi:

Quicktime'ı olmayanlarımı kıracaz ya işte video.reklam filmi aslında kız sonunda geniriyo cocua karşı

[Bu mesaj Fist4n tarafından 04 November 2003 17:12 tarihinde değiştirilmiştir]

Mesaj tarihi:
pff uzattınız ama ya. kız güzel veya değil. üzerine biraz geyik yaptık. Konu zevklerin çarpışmasına döndü :) Eşşeğin kulağına su kaçıyor gibim :)[hline]Kibir En Sevdiğim Günahtır....
Mesaj tarihi:
Öhe konu sapmaya başladı yavaş yavaş aşağı doğru kayıyo bence o son resmi kaldırsan iyi olurdu...[hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
2 gün önce yan arabada bir kız gördüm.

Arabaya dalıp evlen benimle diyesim geldi =).O derece güzeldi.[hline]"Here is wisdom. Let him hath understanding count the number of the beast: for it is the number of a man; and his number is 666."
Book of Revelation Chapter 13 Verse 18

Mesaj tarihi:
Kızın güzel bir sadeliği var güzel, ama ahım şahımda değil..
2. kız çok itici
said:
Bıshop, 04 November 2003 17:02 tarihinde demiş ki:
hız dedigin böle olmalı

hız dediğin öyle olmaz..:D

[hline]Estel_Anorien, 26 June 2003 20:31 tarihinde demiş ki:
hayatinizi hep hayatinizin son saatindeymişçesine yaşayin.

[Bu mesaj -xception- tarafından 04 November 2003 18:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Oha :]

Buldunuzda beğenmiyorsunuz Cık cık... Hem Ortamın oRmatizmi herşeye değre..

Gözlüklüde tatlı bence,gözlüksüzde! [/Oha la iyiki bir kız beğendik bir sopa yemediğimiz kaldı yaw :) Bizim buralarda böyle bir tane olsun tamam..Haret bişi][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

Only in My Dreams Now...Curse!
Bir 31.10.20 05:58 Tarihli BonePart incisi: o ne uyumadan vurdurman mi lazim
  • Yeni Oluştur...