Halfmumi Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Başlık uymadı sanırım ama uysada,uymasada buyrun efendim eski pas tutmuş metinlerden seçtiğim 2 makalecik; BIR TÜRKÜ NASIL TANIRSINIZ? HASAN KAÇAN'DAN... **Isinde iyi olan birisini överken hakaretle iltifat eden bir Türk'ten baskasi olamaz.(serefsizin oglu ne is yapmis be kardesim, helal olsun) ** Ancak bir Türk aracin sinyal lambalari dururken kolunu çikararak "dönüyorum" hareketi yapabilir. ** Yemegin etini en sona birakan kisi tabi ki Türk'tür. ** Ancak bir Türk trafik isiklari kirmizidan yesile döndügünde önündeki herkesi salak sanarak kornaya basabilir. ** Dingildeyen bir masanin ayagina kagit sikistirma fikri bir Türk'ündür. ** Dislerinin arasindan "viij viij" diye ses çikaran birini görürseniz selam verebilirsiniz çünkü o kesinlikle Türk'tür. ** Tv'de film seyrederken filmin oyunculariyla muhatap olan (dur oraya gitme öldürecekler seni)Türk sinema severlerdir. ** Ancak bir Türk kulagini kalem ya da örgü sisiyle karistirabilir. ** Arabasina öküz, köpek, horoz sesli korna taktirma fikrinin patenti bir Türk'e aittir. ** Gazete kagidini en iyi sekilde kullanan Türk'tür(Cam silme bezi, külah, mendil,sofra bezi) ** Ancak bir Türk kadini, denize dikkat çekmemek için elbiseleriyle girip, bütün dikkatleri üzerine çekebilir. ** Plastik yogurt kabini saksi yapan elbette ki Türk'tür. ** Arabasinin arkasina yazi yazan bir Türk degil de nedir? (Rahmetli de sollardi,tek rakibim THY, kroyum ama para bende) ** Uçakta bulunan tanidiklarina uçak havalandiktan sonra görmeyecegini bildigi halde el sallayan birini görürseniz hemen boynuna sarilin çünkü o Türk'tür. ** Çignedigi sakizi daha sonra çignemek üzere kafasindaki tülbente yapistiran bir Türk kadinindan baskasi degildir ******************2************* Gani Mujde'nin kaleminden,canim Turkiye'mden ilginc insan manzaralari * Anadolu'yu koy koy dolasan mufettis bir arkadasimin sahit oldugu olaydir: Arkadasim Denizli'nin koylerinden birine hurda bir minibusle gitmektedir. Minibuste yayla koylerine giden koyluler vardir. Koylulerden biri ileride yol kenarinda otlayan keci yavrularini gostererek sofore seslenir: "Oglaklarin yaninda indiriveee". Sofor vitesi kucultur tam duracakken motor sesinden urken keci yavrulari yol boyunca kosmaya baslarlar.Sofor de hizini yeniden artirip oglaklarin pesine duser. Araba ile oglaklar arasinda muthis bir kovalamaca baslar. Yaklasik 2 kilometre sonra oglaklar yorulur ve durur. Sofor de durup kapiyi acar. Koylu hicbir sey soylemeden minibusten iner. * Dogu'da devlet hastanelerinden birinde mecburi hizmetini yapan bir doktorun basindan gecer olay. Doktorumuz jinekologdur... Bir gun iceri carsafli bir kadin ve kocasi gelir... Adam "karimin bir sikayeti var" deyip cikar disari... Doktor kadina uzanmasini soyler ve normal muayenesini yapar. Muayene bittikten sonra da hastanin SSK'li oldugunu dusunerek sevk kagidinin olup olmadigini sorar ve "Sevk aldin mi?" der. "Acuuk" diye cevap verir kadin... * Kartal Devlet Hastanesi'ne gece nobetinde bir cocuk getirilir. Yapilan tetkiklerden sonra cocugun ayaginin burkuldugu anlasilir. Hekimimiz babayi iceri cagirir ve "Cocuga voltaren pomat yaziyorum. Gunde uc kere yedire yedire surun" der. Aradan bir hafta gecmistir ki ayni adam ve ayni cocuk bir kez daha gelirler hastaneye. Cocugun ayagi davul gibi sismistir, surati da morluklar icindedir. "Doktor bey" der, "bu cocugun ayagi kirik." Doktor hayretler icinde kalmistir. Ayagin kirik olmadigini bilmektedir. Merakla sorar: "Peki verdigim merhemi ne yaptiniz?" "Valla doktor sizin dedigunuz gibi gunde uc ogun ekmegin ustune surduk yedirdik, surduk yedirdik. Yemek istemedi ama duve duve yidirdik. Gine de inmedi sisligi... Naapsak bilmiyom artik..." ps:Alınmayalım hepimiz pratiğiz :] Daha önce konulmuş mu bilemeyeceğim,vardır belki.[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Bir 31.10.20 05:58 Tarihli BonePart incisi: o ne uyumadan vurdurman mi lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Tabi ya......Unludur bunlar Selcuk erdemin bir karikaturunde gormustum, Cehhenemde bir ruh yaklasiyor ve seytana" Zor dimi buralari elden gecirmek " diyo. Seytanda "Turksun dimi" diyo.. :D Yurdum insani..Hala temiz hala saf olanlari var aramizda..Aslinda ne guzel insanlar[hline]unity100, 01 November 2003 18:20 tarihinde demiş ki: Cikmamis jedilerden hirsiz, cikmasin, Siyah bir buzdolabi, bir de cuce cikmis daha ne ciksin, Tonla zibidi velet isikli cubuk acmasin, Evrendir burasi, disneyland degil turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya Hic bitmeyen Efsaneler (burasi) Grim Fandango Turkish Fan Club Kilicim ve ben ve kullanim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stigmata Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 said: Halfmumi, 04 November 2003 09:57 tarihinde demiş ki:* Kartal Devlet Hastanesi'ne gece nobetinde bir cocuk getirilir. Yapilan tetkiklerden sonra cocugun ayaginin burkuldugu anlasilir. Hekimimiz babayi iceri cagirir ve "Cocuga voltaren pomat yaziyorum. Gunde uc kere yedire yedire surun" der. Aradan bir hafta gecmistir ki ayni adam ve ayni cocuk bir kez daha gelirler hastaneye. Cocugun ayagi davul gibi sismistir, surati da morluklar icindedir. "Doktor bey" der, "bu cocugun ayagi kirik." Doktor hayretler icinde kalmistir. Ayagin kirik olmadigini bilmektedir. Merakla sorar: "Peki verdigim merhemi ne yaptiniz?" """ "Valla doktor sizin dedigunuz gibi gunde uc ogun ekmegin ustune surduk yedirdik, surduk yedirdik. Yemek istemedi ama duve duve yidirdik. Gine de inmedi sisligi... Naapsak bilmiyom artik..." ps:Alınmayalım hepimiz pratiğiz :] Daha önce konulmuş mu bilemeyeceğim,vardır belki.[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Bir 31.10.20 05:58 Tarihli BonePart incisi: o ne uyumadan vurdurman mi lazim Ya gülecem, ayıp olacak.. :) """ : Jetonun düştüğü yer. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Ben. Yaya gecidinden gecicem bekledim bekledim isik yanmadi kufur ediyodm ordan bi turk geldi ya kardes surdaki tusa basican isik yanicak sende gecicen haaaa 20 dakka beklemistim :)[hline]Hepsi Gercek...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 eheh guzelmis seytan'in ''turksun dimi'' demesi ozellikle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n0body Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 üstekini görmüştüm, ama 76 tane vardı normalde o kdr az diil :P buyrun hepsi :P >TURK OLMANIN 76 KURALI > >1...Kagit mendili kumas mendil gibi günlerce burusuk sekilde cebinde >tasir. 2...Rüzgarli havalarda küller uçmasin diye küllüge su koyar. >3...Serçe parmagini kulagina sokup iyice sallayarak karistirir. >4...Ancak bir Türk gazete bulmacasini hep baskalarina sora sora >çözebilme becerisini gösterip , kendisi çözdü diye sevindirik olabilir. >5 ...Sakal trasi olduktan sonra kanayan yerlerine küçük kagitlar >yapistirir.. 6...Evdeki yaslilar da kullanabilsin diye tv kumandasi , >telefon gibi aletlerin üzerindeki tuslarin Türkçesini tercüme edip >yapistirir. (on-aç ; off-kapa ; redial-tekrar ara ; volume-ses vb...) >7...Çayi sogumasin diye çay tabaginin içine sicak su koyarak sogumasini >önler. >8...Soba borusu aktiginda yogurt kaplarini telle soba borusuna baglar. >9...Nezle olunca tuvalet kagidini uzun bir serit yaparak kullanir. >10..Dis firçasiyla disini firçalamayip da saçini boyamak için >kullanan birini görürseniz , o saçini seven bakimli bir Türk'tür. >11..Konusma yetenegi olan hayvanlara ilk olarak küfür etmesini ögretir. >12..Sahilde mayosunu kabinde giymek yerine arkadaslarina havlu tutturarak >giymeye çalisip bir de arkadaslarina "bakmayin lan" diye çikisir. >13..Denize girip güneslendikten sonra asiri derecede yanan sirtina yogurt >sürerek iyilestirebilir. >14..Dolmusta veya otobüste bozuk paralari avucunda toplayip sikir sikir >çevirip ses çikartir. >15..Herhangi bir yere hesap öderken arkasina dönüp gizli gizli para sayar. >16..Denizde "suyun altinda nefessiz ne kadar kalabiliyorum."diye deneme >yapip bogulma tehlikesi geçirir. >17..Beton döktükten sonra bir sanat eserini bitirmiscesine beton kurumadan >tarih ve imza eder. >18..Çorabinin kirlenip kirlenmedigini burnuna götürerek kisa süreli >koklayarak anlayan kisi temizligine düskün bir Türk'tür. >19..Simit yedikten sonra , masaya dökülen susamlari parmaginin ucunu >islatarak toplayip yutar. >20..Daha birinci telefon zili çaldiginda telefonun basina dikilen ama açmak >için ikinci kez çalmasini bekler. >21..Yeni yapilmis bir binanin yeni takilmis camina byaz boyayla S harfi >yazar. >22..Bir dükkana girip , onun bunun fiyatini sorduktan sonra "abi araba bes >dakka dursun ,ben hemen gelicem " deyip ,2 saat sonra gelir. >23..Okul yilliginda kendisi hakkinda ; okulu kiriyordu,kopya uzmaniydi gibi >yazilari arkadaslarina gösterip bununla övünür. >24..Gazete bayiinin önünde durup da asili olan gazteleri ayak üstü okur. >25..Cebinden çikardigi paralarin içinde en eskisini özenle arayip bulduktan >sonra para üstü verir. >26..Günlük gazeteyi alip evinin bir kösesinde biriktirir ve kus kafesinin >altina sermek için , kisin sobayi tutusturmak için , bardak çanak sarmak >için kullanir. >27..Trafikte ambulansin pesinen takilarak sikisikliktan kurtulup , >uyaniklik yaptigini zanneder. >28..Kagit paralarin üzerine not alir ve parayi harcadigi için notu kaybeder >ve ya elden ele dolasacagini bildiginden komik yazilar yazar. ( Paranin ön >yüzüne tehlike aninda arkayi çeviriniz yazip >aninda çevirince de simdi degil salak tehlike aninda yazanlardan >bahsediyoruz .) >29..Gece asiri nem ve sicak olmasina ragmen , üzerine örtmese de yanina >yorgan alip yatar. >30..Çocugu yanlislikla elini kestigi veya düstügü için agladiginda elini >kesti veya düstü diye çocugunu döver. >31..Taksi tuttugunda taksicinin yanina oturur .Eger üç dört kisi taksi >tutuyorsa , taksi parasini veren kisi ön koltuga oturur. >32..Kredi kartinin islevsel kismi zarar görmesin diye selobant yapistirir . >33..Denize yüzmeye gidip de yüzdügü yere afedersiniz iseyen birini >göremeseniz bile ve sonra da piskin piskin " suyu isitiyorum oglum fena mi? >" veya "kocaman deniz ne olacak ki " der. >34..Kaldirimda yürümeyip de cade oratsinda yürür ve yanindan hizla geçen >arabaya da " Çarpsaydin bari ! " diye tepki gösterir. >35..Bir turiste ares tarif ederken bagira bagira Türkçe konusur. >36..Bes genci yazin ögle sicaginda , beyaz renkli Sahin marka bir >otomobilin içinde , atletli olarak sokaklari turladiklarini görürseniz >bilin ki onlar Türk'tür. >37..Alisveris merkezlerindeki güvenlik kameralarinda saç tarar. >38..Birini çagirmak için kapi zilini çalmak yerine evin camina tas atarak >amacina ulasmaya çalisir. >39..Kürdanla disini karistirip önce çikarip bakar , sonra tekrar agzina >koyar. >40..Ütü fisi , teyp fisi veya televiyon fisi kablosunun bakir teli disari >çikmis ise çocukalri elektrik çarpmasin diye bakir teli selobantla >yapistirir. >41..Yemegini yedikten sonra tatli yiyecekse , bulasik çikarmamak için >çatalini veya kasigini iyice yaladiktan sonra tatlisini yer. >42..Ailece televizyon izlenen bir evde kumanda babanin elindeyse ve o ne >izlerse digerleri de onu izlemek zorunda kalir. >43..Ceket giyecekse gözükmez diye gömlegini ütülemez , kazaginin altina >giyeceks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 11-12 ve 75 te Yattım yere :D iyi oldu Nobody eklediğin.[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Bir 31.10.20 05:58 Tarihli BonePart incisi: o ne uyumadan vurdurman mi lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 said: Halfmumi, 04 November 2003 09:57 tarihinde demiş ki:Uçakta bulunan tanidiklarina uçak havalandiktan sonra görmeyecegini bildigi halde el sallayan birini görürseniz hemen boynuna sarilin çünkü o Türk'tür. Bu bana çok saçma geliyor bak. Bunu saece türkler değil birçok yabancı kişininde yaptığı tarafımdan görülmüştür. Diğerleri tamam ama bu olamaz bence :D[hline]-Sıraya bak hayatta yetişemeyiz-B planı zamnı kızlar*Bildik fon müziği*-Abi kıza bak.Üff bide saçlarını sallamasa.Neden sallıyor anlamadım-Vauw...Lan!Ulan kıza bak bizim sıramıza girdi. Gel lan buraya*Çat çut-Flaş flaş. İki genç sırada önüne geçen kızları döverek hastanelik etti.Solufain"Hakettiler.Ben o sırada kaç saat bekledim"yorumunu yaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 15..Herhangi bir yere hesap öderken arkasina dönüp gizli gizli para sayar bunu ben de hep yaparım özellikle ortamda bir bayan varsa hem hesap miktarı hem de cüzdandaki/cepdeki para miktarı gizli tutulur ne bileyim hep böyle gördük :) bir de pek alakası yok ama almanya da bir parkta şöyle bir yazı varmış çimlerin üzerinde çimlere basmayın işin komik tarafı aynen böyle yazıyormuş türkçe yani :D :D[hline]CsnFrp Yiyemedikten sonra otomobilin ne anlamı var ki? AssassiN, 05 October 2003 22:15 tarihinde demiş ki: regulus azman gibisin masallah [Bu mesaj regulus tarafından 05 November 2003 17:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Türküm,ama bunların cogunu yapmıyorum. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 valla ben çoğunu yaparım ne yalan söyliyim hehehe[hline]CsnFrp Yiyemedikten sonra otomobilin ne anlamı var ki? AssassiN, 05 October 2003 22:15 tarihinde demiş ki: regulus azman gibisin masallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 bilmiyorum bunları alay ediyomuşuz gibi söylüyoruz sanki, tamam bazıları saçma ama biçoğu pratiklik, gavurlar salaksa biz napalım dimi?[hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Bide kanadalilari gorseniz hepten koyun salak ve pratik zekasi olmayan insanlar[hline]Hepsi Gercek...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 bunları yapanlar varmı ya yuh ya[hline]Ölümün hüküm sürdüğü vadiden yürüyerek gecicem ama yinede şeytandan korkmiyacağım... Llama'nın annesi:İnsanı tanımak için;yiyip iççen,alışveriş yapcan,o kimse ile çalışcan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 acunda vardi hhaha bi adam gidip denyo denyo dans ediyodu rio dami ne acun gitti evet sevgili seyirciler yanliz turkler boyle yapmiyomus felan diyo, adam cikti acun abi turkum turkuz ehheheheheh dedi[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar