Mortis Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Bugün gittik 6 arkadaş Capitol e şimdi geldim ve KORKTUM!!!! ya eve girdim, böle tv ye bakamadım zaten direk bütün ışıkları açtım allahtan şimdi annemler geldi :) ben çok etkileniom böle filmlerden . Neyse film çok güzeldi, hakketen korkunç yani film öle BÖÖ Die çıkan yaratıklardan katillerden falna olmuşuo baya geriyor adamı. Gitmenizi kesinlikle tavsiye ederim bu arada evde yalnız başına filmi izleyenleere allah akıl fikir versin diorum cause it scared the hell out of me :)[hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Ben de bugün onun yerine Adoptation 'a gittim. Eh baya bir sıkıldım, sonlara doğru ilginçleşti tabii film.[hline] Ethernass.. Oyuncuların geliştirdiği dünya.. www.ethernass.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 inanilmaz sekilde gotum atti, ben hep korkarim boyle kendimi duruma sokarim, boyle 2-3 tane korkunc goruntu var onun disinda butun film gerilim, geril, geril[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Mesajımı kaçırdılar ! İmdat ! Bakın burada ne varmış ![hline]Night! So I play. Give me a sign this is day. Give me some guidance, so I pray. It's time to die. Is that what I want? Korn - B.B.K. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Valla filmin tek etkiliyen kısmı Naomi Watts dı.. abi korkunç değil bu film ya Ben hiç anlamadım korkmadım dicem ama anladım.. Allah allah garip miyim neyim[hline]Join Our Army.. OrcMasters DivX Listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Çok güzel bir film bence baya sağlam yapmışlar ben baya gerildim yani etkilio baya film[hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 burada ben güzel film demiştim inanmayanlar çatlasın :P millet beğeniyor [hline]Silineybıl Mesıc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 tamam arcane ilk topic i sen açtın kralsın :) ben saadece şimdi vizyona geldi izleyen vardır die topic açtımn :D[hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 vizyona geldiğinde izleyenler öbür topice yazmış zaten :)[hline]Silineybıl Mesıc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 ama o öngösterimdi bu vizyon :)[hline]Taş makası kırar, makas kağıdı keser, kağıt taşı sarar. Japon Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 ohh be evet saol Can kız :)[hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 said: ShARkY, 28 Şubat 2003 19:59 tarihinde demiş ki: Ben de bugün onun yerine Adoptation 'a gittim. Eh baya bir sıkıldım, sonlara doğru ilginçleşti tabii film.[hline] Ethernass.. Oyuncuların geliştirdiği dünya.. www.ethernass.com lol aslında filmin ikinci yarısını charlie kaufman hollywood saçmalıklarını eleştirmek için yarattı .. bunu biliyo muydun bakınız[hline]Taş makası kırar, makas kağıdı keser, kağıt taşı sarar. Japon Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 said: Mortis, 28 Şubat 2003 21:47 tarihinde demiş ki: ohh be evet saol Can kız :)[hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! aloooo bozma beni eheh[hline]Taş makası kırar, makas kağıdı keser, kağıt taşı sarar. Japon Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 abi bence cok da germiyo adamı, ama güzel film. yalnız sinemada izlenmez be o yaf, cok hızlı şekilde bürsürü kare gösteriliyor. onları yavas cekimde izleyip hepsini görmeniz lazım, öle daha bi anlamlı oluyor film :) öbür türlü cok alakasız bişi gibi görünebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 ehehue ama bu 2. bir topic açılmasıyla hata yapılmış olması gerçeğini değiştirmez :)[hline]Kings Of Chaos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 film boyunca doğru düzgün gerilmedim, gerilmedim; taa ki en sonundaki(en en son, son diyalog) konuşmaya kadar. ehe, yönetmen çok iyi sokuşturmuş orayı. insana düşündürüyor, geriyor. filmden çıkmış beyoğlunda tek başına yürürken sesler kesiliyor filan, tüylerin dikiliyor.. genel olarak konuşayım : fena değildi. oyunculuğu pek beğenemedim, içime sinmedi sanki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 oyunculugun nesi içine sincek abi, bu lafın böle kullanıldıgını da ilk sende gördüm :) hani pazardan bişi alırsın da tam begenmezsin falan, içine sinmez de, oyunculukla ne alaka.. filmde bir yerde bi rolün falan mı vardı ya da yönetmen senmiydin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 ahah evet ya ayrıca oyunculuk bence güzeldi hiç bi sorun yoktu abi film bence güzeldi başarılıydı şahsen " off burası aptal olmuş" dediim bi yer yok. ama film mantıklı yani ben filmi n böle alakasız falna bişey olduunu halkanın böle gereksiz bi işaret olduunu zannediodum sonra anlion hepsini :)[hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 içime sinmedi derken, "daha iyi olabilirdi" demek istemiştim. ne bileyim, tipler içinde bulundukları duruma göre aşırı sakindiler. pek havayı tadamadım film boyunca. eh, zaten yönetmenin en sondaki hoşluğu olmasa şu an burada filmi sövüyor olabilirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 bombacı haklı bence de naomi watts beni soğutmadı filmden ama pek bi artısı da yoktu hani .. moda daa iyi sokacak bi oyuncu olsaydı ofh o zmn düşünemiyorum ne tat aldığımı bi de yönetmenin bile ilk korku filmiymiş. adamın bundan önceki filmi brad pitt le julia roberts ın "mexican" e yuh artık[hline]Taş makası kırar, makas kağıdı keser, kağıt taşı sarar. Japon Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 abi korku filmi deil de aslında gerilim filmi izlemek lazım. en son izledigim gerilim filmi sanırım the shining'ti.. o epey iyiydi bence, izlemeyen varsa bi de onu izlesin.. ama the ringi izlerken korkanlar ona pek yanasmasın, daralırlar walla :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 gerilim = signs[hline]Taş makası kırar, makas kağıdı keser, kağıt taşı sarar. Japon Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 oha bea abi, deli sacması o filme gerilim dedin ya helal olsun. ya siz hayatınızda hiç gerilim filmi izlememişsiniz, ya da ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 said: CEDAY, 28 Şubat 2003 22:44 tarihinde demiş ki: oha bea abi, deli sacması o filme gerilim dedin ya helal olsun. ya siz hayatınızda hiç gerilim filmi izlememişsiniz, ya da ben :) yada bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 başarısız bi film. AŞIRI derecede korku filmi diye biliodum ama 1 sahnede zıpladım okadar. Scream 1 her zaman en gerilimli film olmuştu.[hline]Seyid the Scout @ Excalibur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar