Mortis Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Haftaya ingilizce'den 3 arkadaş projemiz var, Konumuz 60 ların müziği. Tabi anlatım kısmı falna filan onlar halledilebilecek şeyler fakat biz sunu farklı olsun die arkadaşla sınıfa 2 gitar getirip bi parça çalacaz. Akustik ve klasik olacak, (elektro, ve anfi taşımamız biraz zor olabilir...) Ama hangi parçayı çalacağımıza karar veremedik. Az zamanımız olduğu için kompleks olmayan, sade, ve tanınmış bir şarkı istiyoruz.. Rolling Stones dan, Beattles daln falan olabilir, ama Jimi Hendrix falna demeyin yani :)[hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
Infeqted Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 yesterday den daha guzel ne olabilir?[hline]
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 ya baktım şimdi tablere , ne biliim adam öle bi çıkarmış gibi akor yapiim die şekilden şekile girmiş --0- --8- --7- --8- --2- --1- gibi akor var nerdeyse :)[hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
Infeqted Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 onlar iste tassakli akorlar basmasi zordur[hline]
can Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Elektro çalmak istiyorsaniz pasa pasa gitarinizi getirin, Keysudar'a söyleyin, o size verir amfi fln.. let it be'ye bak. ama yesterday kisadir, daha güzeldir.. (hummel geliyorsa direk let it be yap. adam seviyor.)[hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana) hayatında basket izlememiş adamlarla tartıştığım şeye bak ya[/b]
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 the Vahşi gelio, Mrs Wild.. anfi falna kasamıcaz, zaten akustik falna yeter distortion a gerek yok, millet rahatsız olur..[hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
Sensible Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Sizin için en iyisi Styx veya CSNY çalmak. Mesela "Styx - Boat On The River" çok hoş olur. Çalmasıda kolay ohh..
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 styx? hiç bir fikrim yok bunun hakkında nasıl güzel mi tanılır mı?[hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
Albatros Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Jimi Handrix -Purple Haze[hline][b]One of these days, I'm going to cut you into little pieces [i] Işıgın hep parlasın deli elmas! İtinayla seytan cıkarılır...
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 boat on the river iyidir. take me baack to my boat on the riiiveer i need to calm doown i need to calm dooooown :[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Her şey forum için! Her şey forum için!
arcane Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 said: Mortis, 05 November 2003 20:24 tarihinde demiş ki: --0- --8- --7- --8- --2- --1- said: yazdın bunu basabilmen için protoss falan olman lazım.. beatles da benim bildiğim kadarıyla hiç protoss veya başka uzun parmaklı uzaylı türü yok[hline]It's all a puzzle, isn't it, Joseph? Like a game of chess, perhaps. The pieces move, apparently aimlessly, but always towards one single objective: to kill the king. But who is the king in this game, Joseph? That is the question you must ask. [Bu mesaj arcane tarafından 06 November 2003 00:11 tarihinde değiştirilmiştir] Paylaş https://forum.paticik.com/topic/225250-60-laryn-muzi%25c3%25b0i-yardym/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön
Öne çıkan mesajlar