Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Su newbieye yardım

Maedhros

Öne çıkan mesajlar

Uzun zamandan beri warcraft oynamamıstım.Şimdi başlamak istiyorum multiplayer olarak...
Tabiki oynayacak adres vs vs bilmiyorum.Birde orjinal almak yararıma olurmu.Yani reign of chaos ıle bırlıkte ft almak gerekırmı ne yapıcam?(baglantım ıyı)Kusura bakmayın sorumlarım ıcın bıraz sacma hehe :)
Sosyal ağlarda paylaş

http://wargames.karamba.ru/files.php

Bak burda yükleyeceğin dosyalar var.Ft için 1.12 english patchi,gatewayi,no cd crackı,pvpgn loaderı indiriyorsun.
oyunu kurduktan sonra (roc ve ft) 1.12 patch ve daha sonra 1.12 nocd crack.en sonrada loader.gateway i çalıştırıp ip ye filan dolduruyorsun.ama bence biraz bekle.1.13 çıkacakmış.o zaman bu serverlarda oynıyamazsın. tekrar kurman lazım oyunu.
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaslar cidden biseyler sormak istiyorum.
1.) Simdi oyunlarda multiplayer optionlar var zaten.
Onlari secip IP verip oynayamiyor muyuz da Server filan
gerekiyor Multiplayer oynamak icin? Iki kisi kendi arasinda
Serversiz oynayamaz mi? Serverlarin yarari ne olaki
onlar sayesinde daha mi hizli oynariz?
2.) Bu oyun serverlari kuran arkadaslarin kari nedir?
Reklam disinda da biseyler goturuyorlar mi?
3.) Server kurmak istesek sadece oyunun CDsi
ve de hayvani bimakina yetiyor mu? Yoksam bunlarin
disinda programa filan ihtiyac varmi?
4.) "ROC ve FT" ROC reign of Chaos anladik da FT nedir?

5.)
SolidSnake'in
----
www.weblebi.com dan alabilirsin orj ft roc. ama ben kopya pyunla oynarım kötü adamlarla kalitem yok dersen wargame.karamba.ru
-----
ile kati nedir ki? orijinal FT Roc olmazsa oynayamiyormuyuz?
(Yine sorayim bu FT nedir)

Sazanmiyim neyim bilmiyorum ama bunlar kafami karistirdi
Sosyal ağlarda paylaş

Acemi gamer'a...

1- Hayır. Normalde oyunu sadece blizzard'ın orjinal battle.net serverlarında oynayabilirsin. Serverların blizz icin bir cok yararı var. Oyuncu sayısını, istatistikleri vs... ellerinde bulundurarak oyunun gelisimi hakkında cok degerli veriye sahip oluyorlar. Artı battle.net serverlarının orjinal oyun alanlar icin bedava olması ve her an milyonlarca oyuncuyu barındırması, bundan dolayı da herkese hitap etmesi oyunun satısını artırıyor. Blizzard bedava (orjinal oyun masrafı dısında) serverlar acmanın se yaradıgını gormus ve de bunu uyguluyor o kadar...

2- Normalde oyun serverı kuran arkadaslar, oyunun yaratıcıları. Pvpgn( burdaki örnek karamba) gibi free (ve de illegal) serverlardan bahsediyorsan, o zaman is degisir. Pvpgn'nin bir amacı veya yararı yoktur, ama gizli bir amacları varsa bunu onlara soracaksın. Kodları acık oldugu icin pvpgn'nin kotu niyetli olduguna inanmıyorum; ama ne olursa olsun kopya oyunla girilebildigi icin desteklemiyorum.

3- Server kurmak icin fazladan programlar da yuklemen gerekli, yalniz bunu yapmanın illegal oldugunu hatırlatayım. Illegal servera girmek cok agır bir sorumluluk getirmez, ama kurmak... Gereksiz yere kurma derim ben ;)

4- Frozen Throne, bu cevaplandı zaten.

5- Orjinal RoC veya FT alırsan battle.net serverlarında oynayabilirsin. Almazsan pvpgn serverlarında surunmek zorundasın.

Kısaca, adam gibi oyunu oynamak istiyorsan orjinallerini alıp battle.net'te oynarsın; oyunun da gelişir sen de eğlenirsin. Öteki türlü kopya oyun ile pvpgn serverlarında oynadığın oyundan da bir şey anlamazsın, zevkini de çıkaramazsın. Her zaman orjinal oyun en iyi sonuçları verir ;)[hline]Uuma ma' ten' rashwe, ta tuluva a' lle

Don't look for trouble, it'll come to you
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...