nicotinee Mesaj tarihi: Kasım 21, 2002 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2002 türk sunucudan bıktıgım ıcın osi ye gecmeyi dusundum ve gectım artık bende bir osiliyim herkesede tavsiye ederim Counselor Tayson
tunca Mesaj tarihi: Kasım 21, 2002 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2002 counselormüsün oside =)[hline]Kan. Bir çeşmeden akar gibi. Yaşam. Eğer almaya cüret edersem. Kendi yaşamım hızla sona ermekte olduğu için asıl almamaya cüret edemezdim. İçtim. Doyasıya. Ve yaşadım...Bir kez daha.
arcane Mesaj tarihi: Kasım 21, 2002 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2002 lol[hline]Pieces are falling I can't seem to make them stay Everything happens for reasons I just don't know
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 LOL! Yine yardın milleti be nico. :)[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika)
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Sağlıcakla kal Nico,senin yazılarını okumak ve yarılmak büyük bir zevkti.Mars'tan telgraf yazmayı unutma tamam mı?Özletme kendini. :)[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika)
Kaspar Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 n1c0 b@b5 b3n1 d3 k0ns3l0r y4pt1r k3nk![hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım!
Öne çıkan mesajlar