Numb Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Bence gayet ilgi çekici. herkes beğendiği albüm veya kitap kapaklarını postlayabilir.[hline]Faster than light. DiMarziolu Strat Squier satılıktır.
green_martian Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 ben sade kapaklardan hoslanirim, aklima gelen bazilari; Massive attack mezzanine albumu: Incubus morning view albumu: Yine incubus bu sefer s.c.i.e.n.c.e albumu: Kurbanin albumu: Bi de bu sade guzelligin albumu :) :[hline][b][i]-->Four String Magic Look! I am your father!
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 güzel topic. canlı tutar burayı... Glenn Fabryden Preacher kapakları... Dave McKean'den Cd kapakları http://www.dreamline.nu/cdcovers/img/amogod.jpg http://www.dreamline.nu/cdcovers/img/dresce.jpg http://www.dreamline.nu/cdcovers/img/stasom.jpg http://www.dreamline.nu/cdcovers/img/mydast.jpg [hline] Bütün dünya buna inansa, bir inansa, hayat bayram olsa...[Bu mesaj horacegoesskiing tarafından 21 October 2003 13:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Numb Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Çok mu zekiyim nedir:)[hline]Faster than light. DiMarziolu Strat Squier satılıktır.
arcane Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 kahretsin obsolete ı ben koyacaktım... :) sade olanlara bir örnek: bu da foto olanlara güzel bir örnek: korn - korn life is peachy follow the leader (spawn ın yaratıcısı todd mc farlane tarafından hazırlanmış) issues (yarışma ile binlerce resim arasından seçildi) untouchables
HellHound Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Andreas Marschall cizimi... ayrica[hline]Nature's law instead of god in heavenBlind Guardian - Punishment Divine-=Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben...=-But, but I'm disturbed... I'm depressed... I'm inadequate... I got it all! - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked)to pull a homer: to succeed despite idiocy
Jester Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 pentagram - popçular dışarı :D hayatımda gördüğüm en süper kapaklardan biri :) bu arada en üstteki cradle kapağının tshirt ü var bende güzeldir iyidir kıyadır[hline]Gunn, 14 October 2003 16:12 tarihinde demiş ki: Sallanmak için güzel bi kızın donundan daha iyi biyer düşünemiyorum açıkçası [ oh my gooood, oh my goooooood.... ]I've damned everyone and everything I've ever loved in his name, and I still feel no remorse. No shame. No pity...[Bu mesaj Infernal_Reborn tarafından 21 October 2003 17:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Draven Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Cannibal Corpse - Butchered at Birth Pink Floyd Kapaklari, guzelce yerlestirilmis[hline]Best trick the Devil ever played....was convincing the world he didn't exist.
Llama Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 kapaklara bak yahu adamı delırtır bu resımler[hline]İyi ya da Kötü diye bir şey yoktur,bunu yapan düşüncelerimizdir... William Shakespeare Llama'ya Gider Llama'derki: Seni Öldürmeyen şey sana güç katar...
Jester Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 ders: grindcore kapakları. konu: kan gövdeyi nasıl götürür?? atavism(yunanistan) / drain of impurity(türkiye) / mincer (italya) - 3 way split: brutalmageddon corpsefucking art / goretrade - zombiecronomicon[hline]Gunn, 14 October 2003 16:12 tarihinde demiş ki: Sallanmak için güzel bi kızın donundan daha iyi biyer düşünemiyorum açıkçası [ oh my gooood, oh my goooooood.... ]I've damned everyone and everything I've ever loved in his name, and I still feel no remorse. No shame. No pity...
Numb Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 [hline]...Me DiMarziolu Strat Squier satılıktır. * Bu sayfadaki içerik, yazanların kişisel görüşlerini belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.
Numb Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Aslında mevzu bir nevi budur. çok stil çıkmış abi:)[hline]...Me DiMarziolu Strat Squier satılıktır.Numb, 02 November 2003 16:19 tarihinde demiş ki: evet boyama kitabın varsa onu alıyım lütfen. tüm dünyayı maviye boyamak istiyorum.
Sensible Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Ohaa cannibal corpse albüm kapağı dehşet! :)
Öne çıkan mesajlar