Numb Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Bence gayet ilgi çekici. herkes beğendiği albüm veya kitap kapaklarını postlayabilir.[hline]Faster than light. DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 ben sade kapaklardan hoslanirim, aklima gelen bazilari; Massive attack mezzanine albumu: Incubus morning view albumu: Yine incubus bu sefer s.c.i.e.n.c.e albumu: Kurbanin albumu: Bi de bu sade guzelligin albumu :) :[hline][b][i]-->Four String Magic Look! I am your father! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueNoir Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 güzel topic. canlı tutar burayı... Glenn Fabryden Preacher kapakları... Dave McKean'den Cd kapakları http://www.dreamline.nu/cdcovers/img/amogod.jpg http://www.dreamline.nu/cdcovers/img/dresce.jpg http://www.dreamline.nu/cdcovers/img/stasom.jpg http://www.dreamline.nu/cdcovers/img/mydast.jpg [hline] Bütün dünya buna inansa, bir inansa, hayat bayram olsa...[Bu mesaj horacegoesskiing tarafından 21 October 2003 13:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Çok mu zekiyim nedir:)[hline]Faster than light. DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 kahretsin obsolete ı ben koyacaktım... :) sade olanlara bir örnek: bu da foto olanlara güzel bir örnek: korn - korn life is peachy follow the leader (spawn ın yaratıcısı todd mc farlane tarafından hazırlanmış) issues (yarışma ile binlerce resim arasından seçildi) untouchables Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 opeth - blackwater park Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Andreas Marschall cizimi... ayrica[hline]Nature's law instead of god in heavenBlind Guardian - Punishment Divine-=Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben...=-But, but I'm disturbed... I'm depressed... I'm inadequate... I got it all! - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked)to pull a homer: to succeed despite idiocy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 pentagram - popçular dışarı :D hayatımda gördüğüm en süper kapaklardan biri :) bu arada en üstteki cradle kapağının tshirt ü var bende güzeldir iyidir kıyadır[hline]Gunn, 14 October 2003 16:12 tarihinde demiş ki: Sallanmak için güzel bi kızın donundan daha iyi biyer düşünemiyorum açıkçası [ oh my gooood, oh my goooooood.... ]I've damned everyone and everything I've ever loved in his name, and I still feel no remorse. No shame. No pity...[Bu mesaj Infernal_Reborn tarafından 21 October 2003 17:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Cannibal Corpse - Butchered at Birth Pink Floyd Kapaklari, guzelce yerlestirilmis[hline]Best trick the Devil ever played....was convincing the world he didn't exist. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 kapaklara bak yahu adamı delırtır bu resımler[hline]İyi ya da Kötü diye bir şey yoktur,bunu yapan düşüncelerimizdir... William Shakespeare Llama'ya Gider Llama'derki: Seni Öldürmeyen şey sana güç katar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 ders: grindcore kapakları. konu: kan gövdeyi nasıl götürür?? atavism(yunanistan) / drain of impurity(türkiye) / mincer (italya) - 3 way split: brutalmageddon corpsefucking art / goretrade - zombiecronomicon[hline]Gunn, 14 October 2003 16:12 tarihinde demiş ki: Sallanmak için güzel bi kızın donundan daha iyi biyer düşünemiyorum açıkçası [ oh my gooood, oh my goooooood.... ]I've damned everyone and everything I've ever loved in his name, and I still feel no remorse. No shame. No pity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 [hline]...Me DiMarziolu Strat Squier satılıktır. * Bu sayfadaki içerik, yazanların kişisel görüşlerini belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Aslında mevzu bir nevi budur. çok stil çıkmış abi:)[hline]...Me DiMarziolu Strat Squier satılıktır.Numb, 02 November 2003 16:19 tarihinde demiş ki: evet boyama kitabın varsa onu alıyım lütfen. tüm dünyayı maviye boyamak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Ohaa cannibal corpse albüm kapağı dehşet! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar