Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Human a taktik

_HannibaL_

Öne çıkan mesajlar

benim bi human oynayan bi ark var ve devamlı aynı stratejiyi kullanıyo ama sağlam bi strateji. cafe de oynarken bende human oluyom oda human oluyo. o hemen binaları yaptırıp bir iki footman yapıp bide hero yapıp hemen castle ye çıkıyo.
yaklaşık 8 knight 8 tane de gyrphon rider yapıyo. başka hiçbişey yaptırmıyo. ben o sırada daha creep yapıyom.adam level 1 paladinle geliyo base ime ilk büyü shield a veriyo level 5 oluyo beni de dağıtıyo. bu adama karşı bir öğüt verin lütfen. rush yapmanın dışında olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

Gryphon we rifleman yap, yanına da priest 6 tane 4'ü heal 4'ü inner fire olsun heroların Bloodmage we Archmage olsun daıtırsın özellikle Bloodmage'in büyüsü ile bilizard aynanda atılınca ortamda adam bırakmıo[hline]forumlarda olay aşımı
MKC

KHaRoN, 13 September 2003 23:51 tarihinde demiş ki:
...yamuluyorsam duzeltin...

Sosyal ağlarda paylaş

human vs human ise illa adamın üs çok iyi savunuyo giremiyo mdiyorsa sadece dragonhawk rider ve gyphon bas gyphonlar knightlara vururken dragonhawklarda ghphonlara aerail shackles atsınlar heronun ölmemesi içinde invul potion ve heal potion al.[hline]-NAPIYORSUN SOLİD?
-mAP yapıyorum.
-Memleketi senmi kurtarcan be SOLİD !
/Pierre Van Hooijdonk'a saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

onun caresı eger adam o kadar sey basana kadar tutamıyorsan spellcasterdır basıcaksın 6 tane rifle 2 tane priest heroda mk veya paladin gersiylede sorcerer adamın neyı var neyı yok polymorph atıcaksın arada bıde archmage cıkartıp brilannce aura acarsınkı spelcsterları manasız sap gıbı kalmasın. eger para daha fazlasına yeterse rifle sayısını artırırsın yedegede 3-5 mortar koyarsın adamın ordsunu ındırdıkten hemen sonrada mortarlar ve gerı kalanlarla karsı saldırıya gecersın.[hline]Cuce iste bildigin cuce
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...