_HannibaL_ Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 benim bi human oynayan bi ark var ve devamlı aynı stratejiyi kullanıyo ama sağlam bi strateji. cafe de oynarken bende human oluyom oda human oluyo. o hemen binaları yaptırıp bir iki footman yapıp bide hero yapıp hemen castle ye çıkıyo. yaklaşık 8 knight 8 tane de gyrphon rider yapıyo. başka hiçbişey yaptırmıyo. ben o sırada daha creep yapıyom.adam level 1 paladinle geliyo base ime ilk büyü shield a veriyo level 5 oluyo beni de dağıtıyo. bu adama karşı bir öğüt verin lütfen. rush yapmanın dışında olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 sn de adamın yaptıını yap ama hero olarak mk iidir ve pala da olabilir yani yanına dad bi iki tan epriest koy vea sorcress noluıyomuş görsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Gryphon we rifleman yap, yanına da priest 6 tane 4'ü heal 4'ü inner fire olsun heroların Bloodmage we Archmage olsun daıtırsın özellikle Bloodmage'in büyüsü ile bilizard aynanda atılınca ortamda adam bırakmıo[hline]forumlarda olay aşımı MKC KHaRoN, 13 September 2003 23:51 tarihinde demiş ki: ...yamuluyorsam duzeltin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SolidSnake Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 human vs human ise illa adamın üs çok iyi savunuyo giremiyo mdiyorsa sadece dragonhawk rider ve gyphon bas gyphonlar knightlara vururken dragonhawklarda ghphonlara aerail shackles atsınlar heronun ölmemesi içinde invul potion ve heal potion al.[hline]-NAPIYORSUN SOLİD? -mAP yapıyorum. -Memleketi senmi kurtarcan be SOLİD ! /Pierre Van Hooijdonk'a saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SolidSnake Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 zaten gypo + knight = anti air karşısında %100 çaresiz oluyor yani bi dragonhawk bi gargoyle..[hline]-NAPIYORSUN SOLİD? -mAP yapıyorum. -Memleketi senmi kurtarcan be SOLİD ! /Pierre Van Hooijdonk'a saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 onun caresı eger adam o kadar sey basana kadar tutamıyorsan spellcasterdır basıcaksın 6 tane rifle 2 tane priest heroda mk veya paladin gersiylede sorcerer adamın neyı var neyı yok polymorph atıcaksın arada bıde archmage cıkartıp brilannce aura acarsınkı spelcsterları manasız sap gıbı kalmasın. eger para daha fazlasına yeterse rifle sayısını artırırsın yedegede 3-5 mortar koyarsın adamın ordsunu ındırdıkten hemen sonrada mortarlar ve gerı kalanlarla karsı saldırıya gecersın.[hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Adam rushı dısında demısya ondan sey ettım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Arkadasın 8 grffon yapıosa sende 8 tane Dragon hawk yap ıstersen zewkıne kalmıs 15 tane yap nede olsa tier 2 de cıkıyor altada AM+BM(flame+blizz olayı) +caster +rifle yap knightlar ezilir :) keske butun humanlar bunu yapsa :) ki ilk hero Paladin cıkmaz :P[hline]Türk Replay sitesi Sandwaves Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 UD oyna mesela; c.fiend git bol bol web upgradeini yap.. eger yeri salam tutarsan, gryphonların hepsini webleyip asagı indirisin.. [Bu mesaj raistlinthewiz tarafından 04 November 2003 16:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 dragonhawk rider daha etkili burda ama daha üst seviyeli bi binadan çıkıyo ama web atınca adam saldırabiliyo bu arada aerial shackles hem saldırtmıyo hem de zarar veriyo yerde de üstünlük sağlayacak bişiy koyarsa spell caster türü mesela oyun biter direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 8 gr ye 8 dragon havkla gırersen hepsini aerial shackle la tutmadan once bı kac tane kabedermıssın gıbı gelıoyr bana taı oyun hızı normal ve sende bı mınco delısı degılsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 o zaman DH 10 tane yapar eşitler durumu :) he ama karsındakı grffon+rifle giderse o zaman işler degısıo -.-[hline]Türk Replay sitesi Sandwaves Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 sn savunmadasın o senn dh lere dalmıcak sn onn griff lere dalcan bnce ölmez hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_HannibaL_ Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 aradaşlar hepinize çok tesekkurler. onunla tekrar oynadık ve rahat bi şekilde yendim... özellikle gargoyle ve dragon hawk bide spellcaster taktikleri çok işe yarıyo. hepinize tekrar tesekkurler...ama tekrar yeni, sorunlarla gelecem :)))[hline]At Last I Shall Have Revenge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar