Berk Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Selamlar, şimdi benim gibi 7/24 kulağında kulaklık cebinde discmanel gezenler için kablosuz kulaklık niye üretilmiyor, netten baktım genelde tvler için üretilmiş koca koca şeyler var, şunu minik böle discmane takılıcak kocaman olmayan iki kulak için ayrı ayrı parçası olan bişeyler niye yok? Yoksa varmı? bilen/gören/sahip olan varmı?[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while Berk's Playlist Doyanakadar hosted by Profocio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 biraz arştırma yaptım, senin istediğin şekil sadece bir kulaklık bulabildim umarım işine yarar. http://www.avsmarts.com/cgi-bin/avs/HB-60.html hem kablosuz hem küçük teknolojisine daha pek ulaşamamışlar.[hline]When arguing with a stupid person, make sure he's not doing the same. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 yardım edebiliyorsan gel buyur. yoksa boşa yorum yapma.[hline]When arguing with a stupid person, make sure he's not doing the same. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 abi o discmane deil discman die yazılıo da nese:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 bahadır ın veridği link gerçekten wireless abenziyo bir arştırayım[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while Berk's Playlist Doyanakadar hosted by Profocio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 hm mbiraz araştırdım siteyi, gördüğüm kadarıyla bu link infrared ama infraref bişi işimi görmez bana rf yani radyo dalgasıyla çalışan bişey lazım, öyle şeylerde nedense eşek kadar hep, yokmu hem radyo zımbırtısı hem de ufak kulaklık[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while Berk's Playlist Doyanakadar hosted by Profocio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 aynen oyle infrared ile is yurumuyor cizgiden ciktigin an kesiliyor ses, bende sony var ama buyuk walkman icin degil[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar