Othranx Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 almaya karar verdim bi tane de; şöyle olabilecek en küçük boyutta, çok şarj istemeyen, ve 50-55 civarında şarkı alabilecek ,yani fazla bi mb i olmayan(!) kaliteli bi mp3 player tavsiye edebilrmisiniz fazla pahalı olmamak kaydıyla(çok şey mi istiyorum ne=)[hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam.
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 afedersiniz ama bi arama tuşunu dürtseniz topic açmadan.[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Her şey forum için! Her şey forum için!
Sensible Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Ben aramaştırdım geçen forumlarda arattım falan,bitane buldum fiyatı 70 milyonmu ne öle bişe unuttum şimdi bi ara.
Llama Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 al al[hline]Ölümün hüküm sürdüğü vadiden yürüyerek gecicem ama yinede şeytandan korkmiyacağım... Llama'nın annesi:İnsanı tanımak için;yiyip iççen,alışveriş yapcan,o kimse ile çalışcan...
Peka Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 mp3 player yalan git güzelinden bi sony discman al hem mp3 hem cd hem atrac3 calar 5 sene kullanırsın 2 duracell kalem pille 20 saat dinlersin falan[hline]-Huseyini gordunuzmu ya ? -Yedigonubiz , -nasi ? -baktik ye-ni-le-bi-lir gozukuyodu , yedik .
arcane Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 said: Othranx, 03 November 2003 23:02 tarihinde demiş ki: 50-55 civarında şarkı alabilecek ,yani fazla bi mb i olmayan(!) naaptın hoca 50-55 şarkı alabilmesi için mb ı fazla olması lazım :D[hline]they say... when you hunt the engineer - the engineer also hunts you
Steel Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Sen boşver gene ne varsa MD de var alıcaksın bir boş disk yaklaşık 60-70 şarkı alıyor, ve sudan ucuz diskler. Ayrıca şarj olayı kopartıyor adamı 2 gün falan gidiyor hiç ara vermeden dinlesen. Boyutlar da ufak.
blademaster Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 bak md olayını bilmiodum ama 256 lık mmc kartları şöle bi 150 dolardan başlıyo onujn erine 2 ttane m3 player alırsın diim 50 şarkı için 150-200 mb lazım vea 128 mb + diet mp3 programı
Obscura Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 bende var kaliteli alet baya markası Napa yazıcıdan aldım 128mb 35 şarkı alıo çok küçük yanı baya küçük 2 parmaanı birleştir okadar işte[hline]Mr. Molko [b]I'm a man, a liar, Guaranteed in your bed, I gotta place it on the rack Got a place inside it
blademaster Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 nakadardır kullanıosun ynai çok kullanınca bozulacak da ondan aah ah bi almanyaya gitsem bi zen alcam aam 250 dolara 15 gb budur abi işte biz de burdu 256 mb için aynı fiyatı veriyoruz
Obscura Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 1 aydır kullanıyorum adam gibi kullanırsan hiçbişi olmaz düşerse fln zaten doğal bozulması yani çünkü ben sağlamlıktan önce küçük olmasını istedim ondan onu aldım zaten[hline]Mr. Molko [b]I'm a man, a liar, Guaranteed in your bed, I gotta place it on the rack Got a place inside it
blademaster Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 hmm muvo vardı bi arkadaşta hoş bişiydi ama memory cardları faln standart eildi creative mc alıodun faln o da baya bi pahalıydı ama muvo hoştu 2 cm ye 5 cm faln boynuna asıyodun
Obscura Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 bunuda hem boynuna asabiliosun ama heryere girio sorun olmuyo[hline]Mr. Molko [b]I'm a man, a liar, Guaranteed in your bed, I gotta place it on the rack Got a place inside it
Öne çıkan mesajlar