smerten Mesaj tarihi: Aralık 7, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2002 Herkesin klasik silahlar kullandığı günümüzde ben birkaç tasarım yaptım: Tık Kimisi gnome işi diyor kimisi gnome bile olmaz diyor kimisi beğeniyor...[hline]Welcome to the "Real World" "Est Sularas oth Mithas. Şerefim hayatımdır." "Forse altri cantera con miglior plettro. Başkaları bu türküyü daha iyi çağıracaktır elbet." "Take your swords and fight for your lives!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Aralık 7, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2002 Lağım cücesi silahı lam bunlar (;[hline]I don't wanna close my eyes, I don't wanna fall asleep, Cos I miss you baby, Cos I miss you. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastiee Mesaj tarihi: Aralık 7, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2002 ho$lar, eline saglik[hline]wastiee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2002 gayet güzel bence, biraz daha çalışırsan daha güzelini de yaparsın :) Kolay gelsin, eline sağlık.[hline]Snap back to reality [b]Ivan, the Valiant one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Aralık 7, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2002 güzel olmuş.. biraz daha kas bence bu arada o edebiyat mı yoksa tarih defteri mi? :)[hline]"Hata yapmayan bir insanın yaşadığı söylenilemez." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 7, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2002 bende deftere staff çiziyorum bazen kılıçta çizdiğim oluo ama staff daha iyi ehe ahh be scannerım olsaydı keşke[hline]*! tıngırdatır* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Aralık 7, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2002 Hoş olmuş..Devam... -Favorim As hedeli olan :)-[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Findovz?Yeah!it Sux!Linux Rule... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Aralık 7, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2002 Çok teşekkür ederim.. cold hiçbiri değil ingilizce.. aslında onlar ilk karalamalar değil diğer türlü her yerde olabiliyorlar. bunlar bir arkadaşıma göstermek ve taramak (scan) için bir kağıda çizdim ordan.. aslında çizimleri pek önemsemedim ama bir arkadaş var baya güzel çizen eğer çizdirmeyi başarabilirsem (hep karalar da.. :P ) ona karakterleriyle birlikte çizdiricem..[hline]Welcome to the "Real World" "Est Sularas oth Mithas. Şerefim hayatımdır." "Forse altri cantera con miglior plettro. Başkaları bu türküyü daha iyi çağıracaktır elbet." "Take your swords and fight for your lives!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 8, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2002 ya detaylarla hıc ugrasmamıssın biraz detaya ınersen ıı olur[hline][b]Gökyüzünde İsa, Türk dağında Musa ile Elimde asa ile, çağırıyım Mevlam seni... [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 8, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2002 Benimde scannerım olsa neler çizerim tabi bide web adresim eheh[hline]'' O her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın içine uzun süre bakarsa karanlıkta onun ruhunun derinliklerine bakar'' - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 8, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2002 bnn ben daha guzel cızerım ::)[hline][b]Gökyüzünde İsa, Türk dağında Musa ile Elimde asa ile, çağırıyım Mevlam seni... [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 8, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2002 tıka tıka tık dasd frpyle alakası yok ama bı lombagın kapagını cızıp scanlemıstım bakın bakalım begencekmısınız :)[hline][b]Gökyüzünde İsa, Türk dağında Musa ile Elimde asa ile, çağırıyım Mevlam seni... [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Aralık 9, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2002 said: BonePART, 08 Aralık 2002 21:14 tarihinde demiş ki: spade maça demektir abi asın inglizcesi ace[hline]Ph'nglui mglw'nafh cthulhu r'yleh wgah'nagl ftgagn I am not fat you asshole, I am just big-boned. Screw you guys; I am going home. aa haklısın yanlış oldu.. ben ilk önce "ace" koycaktım adını sonra baktım maçaya benziyo.. baktım sözlükten spade.. ama türkçesini yanlış yazmışım. özür dilerim değiştiriyorum şimdi..[hline]Welcome to the "Real World" "Est Sularas oth Mithas. Şerefim hayatımdır." "Forse altri cantera con miglior plettro. Başkaları bu türküyü daha iyi çağıracaktır elbet." "Take your swords and fight for your lives!" NOT: Düzelttim... [Bu mesaj smerten tarafından 09 Aralık 2002 22:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Aralık 10, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2002 bunu sewdim...alabilir miyim..?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fata Mesaj tarihi: Aralık 10, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2002 ikinci resim biraz aşk gürzüne benzemiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Aralık 10, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2002 said: lord_gorthaur, 10 Aralık 2002 16:42 tarihinde demiş ki: bunu sewdim...alabilir miyim..?? al tabii kullan istediğin yerdede ben de benim oyunumda kullanacağım zindancıbaşı (-zündancubaşuuuu! -buyur yenge :P) izin verirse :P[hline]Welcome to the "Real World" "Est Sularas oth Mithas. Şerefim hayatımdır." "Forse altri cantera con miglior plettro. Başkaları bu türküyü daha iyi çağıracaktır elbet." "Take your swords and fight for your lives!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Aralık 11, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2002 C:My DocumentssTARWARSMy PicturesNew Folderpicture 3 (yEDEK).jpg Bu nasil hajilar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Aralık 11, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2002 Guardian, özel mesajına bir göz atar mısın? =][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Aralık 11, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2002 bekleyin... cok yakında... benim cizimlerimi scan edicem... :-P :)[hline]Sazanlıyorum öyleyse varım -Sazan Kral Aegean Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 11, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2002 said: Nefr, 11 Aralık 2002 15:29 tarihinde demiş ki:Guardian, özel mesajına bir göz atar mısın? =][hline] Eheh ilginçtir ilk defa link vermeye çalışan herkes bunu dener acaba olcakmı diye :p[hline]'' O her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın içine uzun süre bakarsa karanlıkta onun ruhunun derinliklerine bakar'' - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Aralık 13, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2002 Sürücünden link veremessin bir web sitesinden yayınlayabilirsin artı, [img] olarak yazman gerekir...[hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel -... . -. . .- - .... - .... . --. .-. --- ..- -. -.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Aralık 13, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2002 ben giremyom siteye[hline]Kan. Bir çeşmeden akar gibi. Yaşam. Eğer almaya cüret edersem. Kendi yaşamım hızla sona ermekte olduğu için asıl almamaya cüret edemezdim. İçtim. Doyasıya. Ve yaşadım...Bir kez daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 13, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2002 baksanıza sunada bea yorum soyleyın aglıyacam sımdı ::)[hline][b]Gökyüzünde İsa, Türk dağında Musa ile Elimde asa ile, çağırıyım Mevlam seni... [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Aralık 19, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2002 nolcak bakarak yapmıssın :P[hline]Sazanlıyorum öyleyse varım -Sazan Kral Aegean Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 20, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2002 olsun bakarak bakmayarak yaptıkya ::)[hline][b]Gökyüzünde İsa, Türk dağında Musa ile Elimde asa ile, çağırıyım Mevlam seni... [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar