Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Frp için silah tasarımları

smerten

Öne çıkan mesajlar

Herkesin klasik silahlar kullandığı günümüzde ben birkaç tasarım yaptım:

Tık

Kimisi gnome işi diyor kimisi gnome bile olmaz diyor kimisi beğeniyor...[hline]Welcome to the "Real World"
"Est Sularas oth Mithas. Şerefim hayatımdır."
"Forse altri cantera con miglior plettro. Başkaları bu türküyü daha iyi çağıracaktır elbet."
"Take your swords and fight for your lives!"
Sosyal ağlarda paylaş

Çok teşekkür ederim..

cold hiçbiri değil ingilizce.. aslında onlar ilk karalamalar değil diğer türlü her yerde olabiliyorlar. bunlar bir arkadaşıma göstermek ve taramak (scan) için bir kağıda çizdim ordan..

aslında çizimleri pek önemsemedim
ama bir arkadaş var baya güzel çizen eğer çizdirmeyi başarabilirsem (hep karalar da.. :P ) ona karakterleriyle birlikte çizdiricem..[hline]Welcome to the "Real World"
"Forse altri cantera con miglior plettro. Başkaları bu türküyü daha iyi çağıracaktır elbet."
Sosyal ağlarda paylaş

Benimde scannerım olsa neler çizerim tabi bide web adresim eheh[hline]'' O her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın içine uzun süre bakarsa karanlıkta onun ruhunun derinliklerine bakar''
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BonePART, 08 Aralık 2002 21:14 tarihinde demiş ki:
spade maça demektir abi
asın inglizcesi ace[hline]Ph'nglui mglw'nafh cthulhu r'yleh wgah'nagl ftgagn
I am not fat you asshole, I am just big-boned.
Screw you guys; I am going home.

aa haklısın yanlış oldu.. ben ilk önce "ace" koycaktım adını sonra baktım maçaya benziyo.. baktım sözlükten spade.. ama türkçesini yanlış yazmışım.
özür dilerim
değiştiriyorum şimdi..[hline]Welcome to the "Real World"

NOT:
Düzelttim...

[Bu mesaj smerten tarafından 09 Aralık 2002 22:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
lord_gorthaur, 10 Aralık 2002 16:42 tarihinde demiş ki:

bunu sewdim...alabilir miyim..??

al tabii kullan istediğin yerdede ben de benim oyunumda kullanacağım zindancıbaşı (-zündancubaşuuuu! -buyur yenge :P) izin verirse :P[hline]Welcome to the "Real World"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Nefr, 11 Aralık 2002 15:29 tarihinde demiş ki:
Guardian, özel mesajına bir göz atar mısın? =][hline]

Eheh ilginçtir ilk defa link vermeye çalışan herkes bunu dener acaba olcakmı diye :p[hline]'' O her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın içine uzun süre bakarsa karanlıkta onun ruhunun derinliklerine bakar''
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...