Sergen Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 internet explorerde adres çubugu yok oldu 4 gündür getiremiyorum ayarlardan cubuğu getir dediğimde hiçbişey olmuyor bildiğim herşeyi denedim çıkmadı bir türlü anlamadım ne oldu nasıl çıkar bu yeniden bilen varsa yazıversin
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Yenile[Reflesh] in üstüne gel sağ klik at ve adres çubuğunu seç..[hline]KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan...
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 File Edit View olan çubuğun üzerinde sağ tık Standart Buttons ve Adress bar a check koy[hline]-I'M gonna Eat YOU! I'M BIGGER THAN YOU EMPIRE OF THE FOOD CHAIN!
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 hocam benimkide aynı yani chemical ne adamsın ..[hline]KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan...
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 La neblim ben atana kadar atmışsın[hline]-I'M gonna Eat YOU! I'M BIGGER THAN YOU EMPIRE OF THE FOOD CHAIN!
Sergen Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 yaptım zaten onu yaptığımda sadece alanın ustunde adres yazıyor birşey çıkmıyor kaldırdığımda adres yazısıda gidiyor nedir anlamadım
BlaCk Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Abi adamın baslıgı okuyunca aklıma baska bisi geldi ya LoL :-)[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son Başlangıçtır! ------------
Gilean Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 said: BlaCk_DmC, 04 November 2003 21:29 tarihinde demiş ki: Abi adamın baslıgı okuyunca aklıma baska bisi geldi ya LoL :-)[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son Başlangıçtır! ------------ aynen[hline]Bir Tık Atın Şu Mübarek Ramazanda Birinin Daha Karnı Doysun
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 KOPTU BÜHÜHÜHÜ falan:)[hline]-I'M gonna Eat YOU! I'M BIGGER THAN YOU EMPIRE OF THE FOOD CHAIN!
Llama Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 hey allagım baslık ne baslık ama ya[hline]Ölümün hüküm sürdüğü vadiden yürüyerek gecicem ama yinede şeytandan korkmiyacağım... Llama'nın annesi:İnsanı tanımak için;yiyip iççen,alışveriş yapcan,o kimse ile çalışcan...
Öne çıkan mesajlar