regulus Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 1-erkek 2-18 3-evet 4-evet 5-en çok psikolojik 6-hayır 7-mutluluk üzüntü acı 8-rahatlama 9-x 10-ice age'in sonu demiş ya bir arkadaş öyle buruk mutluluklar en çok[hline]Grim Fandango Turkish Fan Club Yiyemedikten sonra araba ne işe yarar ki? AssassiN, 05 October 2003 22:15 tarihinde demiş ki: regulus azman gibisin masallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 1- Cinsiyetiniz Erkek ------------------------------------ 2- Yaşınız 19 ------------------------------------ 3- Erkekler ağlar mı? Evet ------------------------------------ 4- Ağlamak ihtiyaç mı? Evet ------------------------------------ 5- Ağlama nedenleri nelerdir? Fizyolojik, Psikolojik ------------------------------------ 6- Sizce hiç ağlamayan insan var mı? Hayir ------------------------------------ 7- Ağlamaya neden olan duygu (lar) nelerdir? Ofke, kizginlik, aci, diger: nefret ------------------------------------ 8- Eğer ağlıyorsanız, ağladıktan sonra hissettiğiniz duyguyu nasıl tarif edersiniz? Uzun zamandir aglamadim ama genelde ofkeden agladigimdan agladiktan sonra kisa bi sureligine daha da ofkeli hissederim, sonra rahatlarim ------------------------------------ 9- Eğer hiç ağlamıyorsanız bunun nedenini neye bağlıyorsunuz? Cok uzun zamandir aglamadim, bunun nedeni hem pek aglatacak bisi olmadi, bazen de icime atiorum bisi oldugunda ------------------------------------ 10- Sizi ağlatan olaylara örnek verebilirmisiniz? eee... Beni cok kizdiracak seyler (burda cok kelimesinin bi kac kere altini cizmek lazim, mantikli dusunmeyi engelleyecek kadar) ------------------------------------[hline]Nature's law instead of god in heaven Blind Guardian - Punishment Divine -=Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben...=- But, but I'm disturbed... I'm depressed... I'm inadequate... I got it all! - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy [Bu mesaj HellHound tarafından 03 November 2003 22:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 1- Erkek 2- 17 3- Evet 4- Evet 5- Piskolojik 6- Hayır 7- Üzüntü,Öfke,Müzik dinlerken (White Skull,Sepultura,In Flames) deşarj olup ağlarım bazen istemli olarak. Comment : Acıdan dolayı ağladığım zamanı uzun zamandır hatırlamıyorum.Burnumun üstüne darbe aldığım zaman ağlamıyorum ancak otomatikman gözümden yaş geliyor. 8- Öfke sonucu ise ; Karşımdaki sevdiğim bir kişi ise uzaklaşırım, Sevmediğim bir kişi ise şiddet uygularım. Üzüntü ; Alkol vb maddeler kullanmaya başlarım. 9- Genelde herşeyin gereğinden fazla normal olduğuna. 10- Ayrılmalar.Ailevi problemler vb vb.[hline]"Here is wisdom. Let him hath understanding count the number of the beast: for it is the number of a man; and his number is 666." Book of Revelation Chapter 13 Verse 18 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 1- Cinsiyetiniz -ERKEK ------------------------------------ 2- Yaşınız -19 ------------------------------------ 3- Erkekler ağlar mı? -EVET ------------------------------------ 4- Ağlamak ihtiyaç mı? -HAYIR ------------------------------------ 5- Ağlama nedenleri nelerdir? -HEPSİ ------------------------------------ 6- Sizce hiç ağlamayan insan var mı? -EVET ------------------------------------ 7- Ağlamaya neden olan duygu (lar) nelerdir? -ÖFKE -ÜZÜNTÜ -ACI ------------------------------------ 8- Eğer ağlıyorsanız, ağladıktan sonra hissettiğiniz duyguyu nasıl tarif edersiniz? kaybolmuş ve şaşkın ------------------------------------ 9- Eğer hiç ağlamıyorsanız bunun nedenini neye bağlıyorsunuz? ağlamaya değecek şeyler yoktur sadece duygu patlamaları vardır ------------------------------------ 10- Sizi ağlatan olaylara örnek verebilirmisiniz? ring filminin sonu, artifical intelligence in sonu sanırım ebeveyn sevgisinden kaynaklanan kaybetme korkusu (annemi özledim)[hline]Ve sen, ben; değirmenlere karşı, Bile bile birer yitik savaşçı, Akarız dereler gibi, denizlere, Belki de en güzeli böyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 hmm gayet iyi gidiyor, bu akşama kadar bekleme kararı aldık, ne kadar sonuç olursa o kadar iyi olur diyerekten. yazan arkadaşlara bol teşekkürler :-)[hline][i]Wow - Begin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 said: 1- Cinsiyetiniz -ERKEK -BAYAN Erkek ------------------------------------ 2- Yaşınız 18 ------------------------------------ 3- Erkekler ağlar mı? -EVET -HAYIR Hayır ------------------------------------ 4- Ağlamak ihtiyaç mı? -EVET -HAYIR Hayır ------------------------------------ 5- Ağlama nedenleri nelerdir? Psikolojik -FİZYOLOJİK -PSİKOLOJİK -SOSYOLOJİK -HEPSİ -DİĞER ------------------------------------ 6- Sizce hiç ağlamayan insan var mı? -EVET -HAYIR Evet ------------------------------------ 7- Ağlamaya neden olan duygu (lar) nelerdir? Aşk(/ehe pardon yokmuş) Hepşi -KORKU -ÖFKE -KIZGINLIK -MUTLULUK -ÜZÜNTÜ -ACI -HEPSİ -DİĞER ------------------------------------ 8- Eğer ağlıyorsanız, ağladıktan sonra hissettiğiniz duyguyu nasıl tarif edersiniz? Yaklaşık 2 yıldır hiç ağlamadım..Kedi nezlesi denilen göz yaşarma hastalığım var.Birde üzücü bir olay olmadı.Ama çok etkili bir metin okuduğumda(aşkla yada romantizimle ilgili) ilk başta çok rahatlıyorum..Sonra tüy gibi oluyorum ------------------------------------ 9- Eğer hiç ağlamıyorsanız bunun nedenini neye bağlıyorsunuz? Sanırım üzüleceğim bir şey olmaması(aşk-hüzün hariç) ------------------------------------ 10- Sizi ağlatan olaylara örnek verebilirmisiniz? Aşk-Hüzün...Sevdiğim kızın apartmanın aşağısından geçmesi..Yanımdan geçip beni görmesi...Birde Bisikletle hayvan gibi dik bir yokuş çıkarken,40 derece sıcak iyi ağlatıyor :) ------------------------------------ vakit ayırdığınız için thanx :D Rica ederim ;][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Bir 31.10.20 05:58 Tarihli BonePart incisi: o ne uyumadan vurdurman mi lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… -xception- Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 1) Erkek 2) 16 3) Hem de nasıl 4) Hayır 5) Psikolojik 6) Hayır 7) Öfke, Kızgınlık, Üzüntü, 8) Sakin.. 9) Duygusuzluğa, vurdum duymazlığa 10) Ayrılık[hline]Estel_Anorien, 26 June 2003 20:31 tarihinde demiş ki: hayatinizi hep hayatinizin son saatindeymişçesine yaşayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… blademaster Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 bunun üstüne yorum yapmadan duamıyorum duygusal patiler sizi öhüöhüöhü :-( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Kendercik Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 1- ERKEK 2- 16 3- EVET 4- HAYIR 5- PSİKOLOJİK 6- HAYIR 7- MUTLULUK, ACI 8- "buna içilir" 9- "sebepsiz, ama ağlamak ya da ağlamamak hiç bir şeyin derecelendirilmesi değildir 10- kız arkadaşımı fazla seviyom diye ağladım en son... benim ağlama rejimim biraz saçmadır. pek kaale almayın bana özel olan cevapları[hline]Selamon, 06 October 2003 20:20 tarihinde demiş ki: "cem uzan ın ipiyle kuyuya inilmez" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sky_ Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 1- Cinsiyetiniz -ERKEK -BAYAN Erkek ------------------------------------ 2- Yaşınız 20 ------------------------------------ 3- Erkekler ağlar mı? -EVET -HAYIR Ewet ------------------------------------ 4- Ağlamak ihtiyaç mı? -EVET -HAYIR Ewet (salak piskoloklar) ------------------------------------ 5- Ağlama nedenleri nelerdir? -FİZYOLOJİK -PSİKOLOJİK -SOSYOLOJİK -HEPSİ -DİĞER -psiko ------------------------------------ 6- Sizce hiç ağlamayan insan var mı? -EVET -HAYIR -Hayır ------------------------------------ 7- Ağlamaya neden olan duygu (lar) nelerdir? -KORKU -ÖFKE -KIZGINLIK -MUTLULUK -ÜZÜNTÜ -ACI -HEPSİ -DİĞER Hepsi ------------------------------------ 8- Eğer ağlıyorsanız, ağladıktan sonra hissettiğiniz duyguyu nasıl tarif edersiniz? Sigarayla aramdaki Tek Fark Sigarayı Ben yakıyorum , Benide Sen :( ------------------------------------ 9- Eğer hiç ağlamıyorsanız bunun nedenini neye bağlıyorsunuz? -Yorum Yok ------------------------------------ 10- Sizi ağlatan olaylara örnek verebilirmisiniz? ölüm aşk sevinç mutluluk vs d vs[hline]Kings Of Cahos 2Me!!! Xeria Staff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Ra_d Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 1. Erkek 2. 21 3. evet 4. evet 5. psikolojik 6. evet 7. ÖFKE,KIZGINLIK,MUTLULUK,ÜZÜNTÜ,ACI 8. tarif edemem 9. ağlıyorum 10. vefat[hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Norak Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 oke arkadaşlar, bu topicin işi bitmiştir, çok saolun yardımlarınız için :) bye :P[hline][i]Wow - Begin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 said: Norak, 03 November 2003 19:51 tarihinde demiş ki: Şimdi, bi reklam projesi hazırlamaktayız ödev olaraktan, bide minik anketimiz var: kısa bir zaman ayırıp doldurursanız gayet mutlu & mesut olacağız grup olarak :) 7. soru hariç diğer sorularda tek bir şık işaretlenmesi lazım, 7. soruda ne kadar gerekiyorsa işaretleyebilirsiniz. ayrıca extra yorum vs varsa anketin altına ayrı bir paragraf olarak yazarsanız sevinirim :) ::: ::: ::: 1- Cinsiyetiniz -ERKEK -BAYAN ERKEK ------------------------------------ 2- Yaşınız 18 ------------------------------------ 3- Erkekler ağlar mı? -EVET -HAYIR EVET ------------------------------------ 4- Ağlamak ihtiyaç mı? -EVET -HAYIR EVET ------------------------------------ 5- Ağlama nedenleri nelerdir? -FİZYOLOJİK -PSİKOLOJİK -SOSYOLOJİK -HEPSİ -DİĞER PSİKOLOJİK ------------------------------------ 6- Sizce hiç ağlamayan insan var mı? -EVET -HAYIR HAYIR ------------------------------------ 7- Ağlamaya neden olan duygu (lar) nelerdir? -KORKU -ÖFKE -KIZGINLIK -MUTLULUK -ÜZÜNTÜ -ACI -HEPSİ -DİĞER HEPSİ ------------------------------------ 8- Eğer ağlıyorsanız, ağladıktan sonra hissettiğiniz duyguyu nasıl tarif edersiniz? RAHATLAMA-RUHSAL BOŞALMA :o ------------------------------------ 9- Eğer hiç ağlamıyorsanız bunun nedenini neye bağlıyorsunuz? ------------------------------------ 10- Sizi ağlatan olaylara örnek verebilirmisiniz? SEVGİLİME BİŞİ OLMASI,SİNİRLENMEM ------------------------------------ vakit ayırdığınız için thanx :D[hline][i]Wow - Begin [hline]"I believe in myself and that's enough for me, I don't need Christianity or any other religion to find a meaning in life" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 E tabe iş işten geçmiş ben de salak gibi doldurdum anketi böle durumlarda atalarımıs ne demiş: düğünden soora gelen kınayı dötüne başına yakarsın.. harbi doğru demişler şimdi inanıorum komple dooruluuna :)[hline]"I believe in myself and that's enough for me, I don't need Christianity or any other religion to find a meaning in life" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 Sonraki 2.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
-xception- Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 1) Erkek 2) 16 3) Hem de nasıl 4) Hayır 5) Psikolojik 6) Hayır 7) Öfke, Kızgınlık, Üzüntü, 8) Sakin.. 9) Duygusuzluğa, vurdum duymazlığa 10) Ayrılık[hline]Estel_Anorien, 26 June 2003 20:31 tarihinde demiş ki: hayatinizi hep hayatinizin son saatindeymişçesine yaşayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 bunun üstüne yorum yapmadan duamıyorum duygusal patiler sizi öhüöhüöhü :-( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 1- ERKEK 2- 16 3- EVET 4- HAYIR 5- PSİKOLOJİK 6- HAYIR 7- MUTLULUK, ACI 8- "buna içilir" 9- "sebepsiz, ama ağlamak ya da ağlamamak hiç bir şeyin derecelendirilmesi değildir 10- kız arkadaşımı fazla seviyom diye ağladım en son... benim ağlama rejimim biraz saçmadır. pek kaale almayın bana özel olan cevapları[hline]Selamon, 06 October 2003 20:20 tarihinde demiş ki: "cem uzan ın ipiyle kuyuya inilmez" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sky_ Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 1- Cinsiyetiniz -ERKEK -BAYAN Erkek ------------------------------------ 2- Yaşınız 20 ------------------------------------ 3- Erkekler ağlar mı? -EVET -HAYIR Ewet ------------------------------------ 4- Ağlamak ihtiyaç mı? -EVET -HAYIR Ewet (salak piskoloklar) ------------------------------------ 5- Ağlama nedenleri nelerdir? -FİZYOLOJİK -PSİKOLOJİK -SOSYOLOJİK -HEPSİ -DİĞER -psiko ------------------------------------ 6- Sizce hiç ağlamayan insan var mı? -EVET -HAYIR -Hayır ------------------------------------ 7- Ağlamaya neden olan duygu (lar) nelerdir? -KORKU -ÖFKE -KIZGINLIK -MUTLULUK -ÜZÜNTÜ -ACI -HEPSİ -DİĞER Hepsi ------------------------------------ 8- Eğer ağlıyorsanız, ağladıktan sonra hissettiğiniz duyguyu nasıl tarif edersiniz? Sigarayla aramdaki Tek Fark Sigarayı Ben yakıyorum , Benide Sen :( ------------------------------------ 9- Eğer hiç ağlamıyorsanız bunun nedenini neye bağlıyorsunuz? -Yorum Yok ------------------------------------ 10- Sizi ağlatan olaylara örnek verebilirmisiniz? ölüm aşk sevinç mutluluk vs d vs[hline]Kings Of Cahos 2Me!!! Xeria Staff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 1. Erkek 2. 21 3. evet 4. evet 5. psikolojik 6. evet 7. ÖFKE,KIZGINLIK,MUTLULUK,ÜZÜNTÜ,ACI 8. tarif edemem 9. ağlıyorum 10. vefat[hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 oke arkadaşlar, bu topicin işi bitmiştir, çok saolun yardımlarınız için :) bye :P[hline][i]Wow - Begin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 said: Norak, 03 November 2003 19:51 tarihinde demiş ki: Şimdi, bi reklam projesi hazırlamaktayız ödev olaraktan, bide minik anketimiz var: kısa bir zaman ayırıp doldurursanız gayet mutlu & mesut olacağız grup olarak :) 7. soru hariç diğer sorularda tek bir şık işaretlenmesi lazım, 7. soruda ne kadar gerekiyorsa işaretleyebilirsiniz. ayrıca extra yorum vs varsa anketin altına ayrı bir paragraf olarak yazarsanız sevinirim :) ::: ::: ::: 1- Cinsiyetiniz -ERKEK -BAYAN ERKEK ------------------------------------ 2- Yaşınız 18 ------------------------------------ 3- Erkekler ağlar mı? -EVET -HAYIR EVET ------------------------------------ 4- Ağlamak ihtiyaç mı? -EVET -HAYIR EVET ------------------------------------ 5- Ağlama nedenleri nelerdir? -FİZYOLOJİK -PSİKOLOJİK -SOSYOLOJİK -HEPSİ -DİĞER PSİKOLOJİK ------------------------------------ 6- Sizce hiç ağlamayan insan var mı? -EVET -HAYIR HAYIR ------------------------------------ 7- Ağlamaya neden olan duygu (lar) nelerdir? -KORKU -ÖFKE -KIZGINLIK -MUTLULUK -ÜZÜNTÜ -ACI -HEPSİ -DİĞER HEPSİ ------------------------------------ 8- Eğer ağlıyorsanız, ağladıktan sonra hissettiğiniz duyguyu nasıl tarif edersiniz? RAHATLAMA-RUHSAL BOŞALMA :o ------------------------------------ 9- Eğer hiç ağlamıyorsanız bunun nedenini neye bağlıyorsunuz? ------------------------------------ 10- Sizi ağlatan olaylara örnek verebilirmisiniz? SEVGİLİME BİŞİ OLMASI,SİNİRLENMEM ------------------------------------ vakit ayırdığınız için thanx :D[hline][i]Wow - Begin [hline]"I believe in myself and that's enough for me, I don't need Christianity or any other religion to find a meaning in life" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 E tabe iş işten geçmiş ben de salak gibi doldurdum anketi böle durumlarda atalarımıs ne demiş: düğünden soora gelen kınayı dötüne başına yakarsın.. harbi doğru demişler şimdi inanıorum komple dooruluuna :)[hline]"I believe in myself and that's enough for me, I don't need Christianity or any other religion to find a meaning in life" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar