Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Toni Havk Pıro Sıkeytır?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Nerden indirebilirim acayip extreme oyunları oynayasım war eskiden ps de 3d extreme diye bi oyun wardı paten bisiklet skate board wardı süper bi oyundu

cevap piliz[hline]morning morning where are you going?
Sabah sabah nereye gidiyorsun?
Frp-tr.net
Aysikyu
Mesaj tarihi:
3 ü indirdim süper ya hayatımda böle bi oyun görmedim harika numpadlerle yapıyoruz jhareketleri 3 lü kombolor yapıom süperrr[hline]morning morning where are you going?
Sabah sabah nereye gidiyorsun?
Frp-tr.net
Aysikyu
Mesaj tarihi:
daha çok yolun var çekirge :P (biraz arkalarımın kalkıklığı söz konusu tony hawks pro skater serisi olunca darılmayınız :P )

bence serinin en iyi oyunu 2 idi, 2 de böyle street skate olayı çok iyi aktarılmış, 3 ve 4 te aynı tat yok bence[hline]In the grace... of the love
we rise in pain...
and death is not far away
soon we'll sleep
and never wake up again...
Mesaj tarihi:
yok serinin hiç bi oyununda ama multiplayer var gamespy da oynayabilirsin rahatca eğer kabloysan[hline]In the grace... of the love
we rise in pain...
soon we'll sleep
Mesaj tarihi:
gamespy arcade yükleyip kayıt olacaksın, thps 2 nin multisi varmıydı hatırlamıyorum da 3 ün var bi de yanlış hatırlamıyosam bi patchi vardı onu da çekiyosun, ben arada girip oynuyorum, bazı gavurların eline veriyom bazısı da elime veriyo :P dehşet elemanlar var ama, bi comboyla 3-4 milyon yapanlar var, benimde var 1-2 milyon yapmışlıım övünmek gibin olmasın :P[hline]In the grace... of the love
we rise in pain...
soon we'll sleep
  • Yeni Oluştur...