Antimodes52 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Anathema genelde şarkılarında çello, keman, piyano gibi enstrümanlar da bulundurduğundan ya hiç yada çok az şarkısının tab'ini internette bulabiliyorum. Bu grubun gitar tablerini nereden bulabilirim? Özellikle Lost Control isimli şarkının tablerini arıyorum, elinde olan varsa bir zahmet haber versin?[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles. UIN: 123455555
Numb Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 http://www.paticik.com/forum/view.php?id=47194[hline] ...Me DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Numb, 02 November 2003 16:19 tarihinde demiş ki: evet boyama kitabın varsa onu alıyım lütfen. tüm dünyayı maviye boyamak istiyorum.
Fiercewind Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 www.mysongbook.com guitar tab pro varsa burada bulabilirsin tablarını hem çalıyo hem söylüyo hemde gösteriyo gayet yararlı görüldüğü üzere :) programı kazaadan bulabilirsin kazaa yıda download.com[hline]I hold you in my arms dimmed by scarlet morning red I whisper in your ear Do you dream of me?
Öne çıkan mesajlar