yosun Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Bugün kazara görüp aldım gerçekten güzel bi şeyler yapmışlar. Altında EA Games imzası var hemde :jj Hatta oyunu inceleyince bugüne kadar playerların scriptlerle oyuna eklemek istediklerini yapmışlar diyosunuz. Yeni bir toprak, dungeon, şehirler, daha iyi oyun kullanımı, arena, magical crafting, daha güzel menüler vs vs vs... En çok aklımda kalan 1-2 şeyi yaziim -silahlarla parry 'lemek -classa göre gelen abilitiler (yürürken ok atma vs vs) -ev tasarlama menusu ben gerçekten beyendim paylaşiim dedim...[hline]Froc Vormbeyn :-p Deli merc, Ashmish worm :-p DaoComics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 sphere serverla alakasi yok konunun, ayrica OSI bolumune birsuru thread acildi bu konuda zaten. neyse tasiyorum oraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 anlamadığım bi olay var bizim buralarda kopya uo satıldığını hiç görmedim bugün age of shadows gördüm age of shadows cd si uo yu içeriyor mu ?[hline]I scream without a sound Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 iceriyor o ayri da, uo nun 2d, 3d, lbr dahil butun versiyonlarinin kopyasi satildi turkiye`de zaten, sen rastlamamissin yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bameso Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Abi aos box u nerden bulcam ben ya bursadayim hic bir sayfa turkiye gonderioda 29.9$ lık sey 75.00$ + kargo ücreti oluyo[hline]İnsan bu dünyaya bir kere gelir o yüzden UO yu bırak yaşamaya bak.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bameso Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Ben arkadas canada dan bana kargoladi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Bameso ne guzel bır cumle o :)[hline]Simofle [b]O 55 bin sosisliden biri -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 said: Bameso, 01 Mart 2003 08:48 tarihinde demiş ki: Abi aos box u nerden bulcam ben ya bursadayim hic bir sayfa turkiye gonderioda 29.9$ lık sey 75.00$ + kargo ücreti oluyo[hline]İnsan bu dünyaya bir kere gelir o yüzden UO yu bırak yaşamaya bak.... Sevgili Bameso; Bende Bursa'da yaşıyorum tam sana yardım edeyim derken imzanı görüdm ve yıkıldım, 35 yaşını geçtiğim hanımla bir sürü kavga verdiğim halde halan UO'ya devam ediyorum, bence birkez daha düşün yaşamı Sanırım alınganım bu sıralar, hernakadar hanım hamile olsa da :)[hline].:. RES TANTUM VALET QUANTUM VENDI POTEST.:. "Birşeyin değeri ancak başka kimselerin ona vereceği bedel kadardır" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
x007x Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Acaba nerede gördün AOS'yi nette arıyorum TR'ye yollamıyolar.İstanbul'da nerden alabilirim bilen varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar