Numb Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 hakkaten süpermiş fikir. ama Süper Korku var ya hani o kıvamda birşeyler olsun :)[hline] ...Me DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Numb, 02 November 2003 16:19 tarihinde demiş ki: evet boyama kitabın varsa onu alıyım lütfen. tüm dünyayı maviye boyamak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 ben dedim valla yapalım kaseti atarız cd ye istdekilere isteyenlere veririz ist dısındakiler içinde biryerlere upload ederim universiteden (1mb la download yapıyom ) 4-5 kişi ile film olmaz boşuna cekmeyin zevki cıkmaz :) 15-20 kişi lzm sağlam olması için :)[hline]Grandmaster Hamburger Kafes kuşlar içindir aslanlar kafeste dur(a)mazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 ehe demek ki en kısa zamanda bi hafıza kartı almak lazım :) walla toplaşak çekek bi film[hline]Ve sen, ben; değirmenlere karşı, Bile bile birer yitik savaşçı, Akarız dereler gibi, denizlere, Belki de en güzeli böyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 said: Asteroth, 02 November 2003 23:26 tarihinde demiş ki: İlginç bi fikir.Güzel bir rol verilirse oynarım :P *Tribe girer*[hline] [ quote ]DynamicK, 02 November 2003 23:09 tarihinde demiş ki: supermen gazeteciydi mesela ama süper adamdı yane ucuyodu [ /quote ] Aurora, 01 November 2003 18:43 tarihinde demiş ki: Bizim mahallenin davulcusu Portnoy olacaktı... Her gün oruç tutardım aente, 11 July 2003 17:34 tarihinde demiş ki: I am very şaşıring olayı.. asmalı konakta seymen ağa rolü verelim sana :)[hline]Ve sen, ben; değirmenlere karşı, Bile bile birer yitik savaşçı, Akarız dereler gibi, denizlere, Belki de en güzeli böyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Nerde oturuyonuz ki siz?[hline] DynamicK, 02 November 2003 23:09 tarihinde demiş ki: supermen gazeteciydi mesela ama süper adamdı yane ucuyodu Aurora, 01 November 2003 18:43 tarihinde demiş ki: Bizim mahallenin davulcusu Portnoy olacaktı... Her gün oruç tutardım aente, 11 July 2003 17:34 tarihinde demiş ki: I am very şaşıring olayı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 ahaha kamerayla filan zoomlayın adamın suratına eski türk filmi korkusu gibi olsun :P[hline]fizban, 01 November 2003 17:46 tarihinde demiş ki: harbici uzunum, öyleyse varım. Hanım Tüfeğimi Getir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 gece vakti.. köşede bekleyen bir vampir. arkadan bi adam omzuna dokunup "abi pardon ateş var mıydı" der. vampir tırsar "ananı!" der. "lan ödümü kopardın" der. adam da "pardon" der.[hline] Bütün dünya buna inansa, bir inansa, hayat bayram olsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 yada biri katliam yaparken ema kafasına terlik combosu yapar [Bu mesaj ConspiratoR tarafından 03 November 2003 23:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 said: ConspiratoR, 02 November 2003 17:12 tarihinde demiş ki: lol bisikletli terörist :P[hline]fizban, 01 November 2003 17:46 tarihinde demiş ki: harbici uzunum, öyleyse varım. Hanım Tüfeğimi Getir! eheh ne alaka? :] arkadaki bisiklet resmi Kraven a ait,bana diil :D said: Sam, 02 November 2003 17:23 tarihinde demiş ki: milletin evinde neler varmış yahu, iyi ki adresimi vermemişim kimselere.. :) mumi'cim jason'dan ziyade cs'de keleşinin mermisi bitmiş terrorist gibi çıkmış yüz ifaden.. ;)[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. ;] Tam kalbe giden bıçak var yalnız...fecii bıçak atarım ;] (fazla jarjor var mı?)[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Bir 31.10.20 05:58 Tarihli BonePart incisi: o ne uyumadan vurdurman mi lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 e olsun sen bisikletçisin :)[hline]fizban, 01 November 2003 17:46 tarihinde demiş ki: harbici uzunum, öyleyse varım. Hanım Tüfeğimi Getir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar