Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık İmperial Faction Points

revhas

Öne çıkan mesajlar

100k per 1k fp

odeyecegim fiyat bu oyun icinde tell sad yapin konusalim ne kadar varsa aliim, ilk etapta en az 13k fp lazim o yuzden satmak istediginiz rakam ne kadarsa alirim. bundan sonraki kisim icinde daha 40k fp gerekecek kısacası her daim sizlerden fp alirim devamlı ve bagımlı bı musterıyım. ilgisini ceken varsa, ticarete baslayabiliriz.[hline]sad
eclipse - BountyHunter

RIP
Sosyal ağlarda paylaş

evet belkı haklısın ama bu fıyattan fp ler ıslem goruyor ben fp satmıyorum ama alıyorum, ayrıca fp almak kolay bısı zor degıl, gecede 5k fp rahatca yapılıyor kasmazsan 2 3 k yapabılırsın , kısacası o kadar da onemlı degıl at st lerın stormların rutbelerın varsa napacaksınkı fazlasını, bır de genelde fp satanların rutbelerı bu ıs ıcın ozellıkle yuksek oluyor bolece elemanların ratıo ları 1 e 1 e dusuyor, dolayısıyla 1.e 3 le satanın kendı tercıhı sımdı revhas da 1 2 rutbe aldımı onunkı de tamamdır. bende onu beklıyom mesela. yoksa 19k bırıktırıp at st alınabılırmı dıe dusunmek lazım, 9k olsaydı bana da hemen 1 tane alabılırdım. sımdı 9k fp lık mısın yaptıgımda 9k lıkta para kazanmıs oluyorum bolece at st yı ımparatora bedeva calısarak alabılıyorum. tekrarlıyorum 100k per 1k fp alırım haber verın yeter.[hline]sad
eclipse - BountyHunter

RIP
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Guru, 04 November 2003 16:50 tarihinde demiş ki:
düşündümde şimdi, eğer rebel olmaktan vaz geçip imp olmaya kalkarsam 3-3,5m cr harcamam lazım lol :D[hline]Life is Just a Game

Avaturk Gaming Comunity
www.avaturk.com

Lvl 33 Elf Wizard (Shadowbane)

[Bu mesaj Guru tarafından 04 November 2003 16:51 tarihinde değiştirilmiştir]

Sakın ha...[hline]"Here is wisdom. Let him hath understanding count the number of the beast: for it is the number of a man; and his number is 666."
Book of Revelation Chapter 13 Verse 18

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...