revhas Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Limitsiz fp satıyorum duyurulur! oran şöyle 100fp --> 20.000cr[hline]Revhas of Eclipse Royal Imperial Paladins (R.I.P) Human - Master Smuggler - Pistoleer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 ohohho o ne fiyat oyle[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 yuh![hline]:·. -cøLdwínd- .·: (7:40 PM) : jedi sabrı olmasa, atlıcam pencereden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
revhas Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 hic kar koymadan satarsam 18k ediyo[hline]Revhas of Eclipse Royal Imperial Paladins (R.I.P) Human - Master Smuggler - Pistoleer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 lol bide kar koymuş :P[hline]:·. -cøLdwínd- .·: (7:40 PM) : jedi sabrı olmasa, atlıcam pencereden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
revhas Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 tabi ki bizim guilde 100fp - 18.000cr[hline]Revhas of Eclipse Royal Imperial Paladins (R.I.P) Human - Master Smuggler - Pistoleer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
revhas Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Neden illa yazıldığı gibi düşünüyosunuz? 1fp - 200cr 10fp - 2.000cr 100fp - 20.000cr 1.000fp - 200.000cr 10.000fp - 2.000.000cr bu böyle gidiyo ne kadar isterseniz... R.I.P tekiler için katsayı 180 yakında dahada düşücek...[hline]Revhas of Eclipse Royal Imperial Paladins (R.I.P) Human - Master Smuggler - Pistoleer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
revhas Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 ayrıca şöyle düşünün en basit imp missionlardan 3 tane yaparak 300fp ve 20k para kazanılıyo... o 20k ilede 100fp daha alıp 400fp kazanmış olabilirsiniz... ama kimse almak zorunda değil pahalı geldiyse almayın ben sadece isteyen olursa diye yazdım...[hline]Revhas of Eclipse Royal Imperial Paladins (R.I.P) Human - Master Smuggler - Pistoleer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Nasıl satılıyor bu? Ve nasıl alınıyor?[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Adaxe Wiabolih of Eclipse, Rifleman/CH Liga Sonega of Bloodfin, Weaponsmith/Architecth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 bu fiyata kimsenin alicagini sanmiyorum[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 ya da şöyle düşünebiliriz, sen (ya da bu fiyata fp satan kimse) o missionlardan 3 tane yapıp 300 fp artı 20K ARTI 60K kazanabilir :) 5dk da 80K güzel para :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Revhas piyasadaki fiyattan bahsetmiş yuh filan demeye gerek yok bence yanlız oyundaki fp satma olayı gibi bir saçmalık olabilirmiya fp satmak ne alakadır.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 piyasadaki fiyat bu değilki neyse her malın her fiyattan alıcısı vardır[hline]karga theurgist of the theurgists Hatun ooc Cleric Rojon minstrel for all Kargy Necromancer is my bish Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rapadura Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 benin bildiim aşa yukarı 1fp=100cr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 evet anchorhedde 1 fp 200 cr standart.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
revhas Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 dikkat edin limitsiz diye yazdım yani 3 missiondan aldığım 300fp yi satmıyorum... recruiterdan satın aldığım fp yi satıyorum... bu bir fp satarken belli bi oranda kayıp oluyo mesela 10fp veriyosun ama sen 20fp kaybediyosun (ki hiç rütben yoksa bu sayı 34 oluyo)... buda iki simdi 100fp nin maliyetini bidaha hesaplayın... ama unutmayın LİMİTSİZ!!!![hline]Revhas of Eclipse Royal Imperial Paladins (R.I.P) Human - Master Smuggler - Pistoleer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 oyunda çok miktarda parası olan insanlar var 20k etkilemez onları 30-40 milyonun üzerinde parası olan tipler var (tabi büyük kısmı tamamen exploitlerle yapılmış)heh o adam gider 20 milyonluk fp alır :) tabi HQ kurmak dışında başka nelere harcar o da onun sorunu :)[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lion_Strimple Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Dogru valla adamin birinin health woundunu iyilestirdim diye adam 5k tipledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
revhas Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 yeni fiyatlar... 160cr -> 1fp R.I.P için 180cr -> 1fp diğerleri için yine limitsiz fp alabiliyosunuz![hline]Revhas of Eclipse Royal Imperial Paladins (R.I.P) Human - Master Smuggler - Pistoleer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 ekonomi anlam verilemez bir şey , niye bu kadar çabuk düştükü fiyatlar ... pek alışık diğiliz biz ..enflasyon uygula .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
revhas Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 ben rütbe aldıkça katsayı düşüyo dolayısı ile fiyatta düşüyo ama bidahaki rütbe için 5.000fp gerekiyo onun için bi süre düşmez fiyatlar...[hline]Revhas of Eclipse Royal Imperial Paladins (R.I.P) Human - Master Smuggler - Pistoleer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 ehe indirime mi basladin[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jackal77 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Revhas uzgunum am millet 1fp=100crd den satio hemide o kadar cok kisi var ki bu fiyata satan.. Dusurmelisin bence cok kazik geldi..[hline]Sman'chi NortoN Master Combat Medic--Novice Pistoleer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 revhasın verdıgı fıyat yuksek ama fıyatını o belırleyecek sonucta bu onun penalty sıne de baglı. urun ona aıt fıyatıda o belırler,razı olanda alır. dıger taraftan ben ,imp factıon poınt alırım satmayı dusunen varsa tell atsın ama benım ıcın fıyat 1000fp ıcın de 100 000 credıtı pesın oderım. at st almam lazım o yuzden fp lazım, ilgilenenlere duyrulur. :) ps : su an 2500 fp yı cash alabılırım. daha fazlası varsada ona gorede ayar cekerız problem degıl.[hline]sad eclipse - BountyHunter RIP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 hmm şu fp işine baktım da fiyat çok da uçuk değil. hatta ben de o fiyattan satmaya karar verdim. Neticede çok üst rütbe değilsen 1:3 oranıyla veriyorsun fpyi. adam 1k fp istiyor sen 180K karşılığında 3k fp veriyorsun. yani rolleri çevirirsen sen 540k ya at alabilcekken bundan vazgeçiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar