Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık İmperial Faction Points

revhas

Öne çıkan mesajlar

Neden illa yazıldığı gibi düşünüyosunuz?
1fp - 200cr
10fp - 2.000cr
100fp - 20.000cr
1.000fp - 200.000cr
10.000fp - 2.000.000cr
bu böyle gidiyo ne kadar isterseniz...
R.I.P tekiler için katsayı 180

yakında dahada düşücek...[hline]Revhas of Eclipse
Royal Imperial Paladins (R.I.P)
Human - Master Smuggler - Pistoleer
Sosyal ağlarda paylaş

ayrıca şöyle düşünün en basit imp missionlardan 3 tane yaparak 300fp ve 20k para kazanılıyo... o 20k ilede 100fp daha alıp 400fp kazanmış olabilirsiniz...

ama kimse almak zorunda değil pahalı geldiyse almayın ben sadece isteyen olursa diye yazdım...[hline]Revhas of Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
Revhas piyasadaki fiyattan bahsetmiş yuh filan demeye gerek yok bence yanlız oyundaki fp satma olayı gibi bir saçmalık olabilirmiya fp satmak ne alakadır.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos
Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix.
Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc
Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo
Sosyal ağlarda paylaş

dikkat edin limitsiz diye yazdım yani 3 missiondan aldığım 300fp yi satmıyorum...
recruiterdan satın aldığım fp yi satıyorum... bu bir
fp satarken belli bi oranda kayıp oluyo mesela 10fp veriyosun ama sen 20fp kaybediyosun (ki hiç rütben yoksa bu sayı 34 oluyo)... buda iki

simdi 100fp nin maliyetini bidaha hesaplayın... ama unutmayın LİMİTSİZ!!!![hline]Revhas of Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

oyunda çok miktarda parası olan insanlar var
20k etkilemez onları

30-40 milyonun üzerinde parası olan tipler var (tabi büyük kısmı tamamen exploitlerle yapılmış)heh o adam gider 20 milyonluk fp alır :) tabi HQ kurmak dışında başka nelere harcar o da onun sorunu :)[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben...
Sosyal ağlarda paylaş

revhasın verdıgı fıyat yuksek ama fıyatını o belırleyecek sonucta bu onun penalty sıne de baglı. urun ona aıt fıyatıda o belırler,razı olanda alır.
dıger taraftan ben ,imp factıon poınt alırım satmayı dusunen varsa tell atsın ama benım ıcın fıyat 1000fp ıcın de 100 000 credıtı pesın oderım. at st almam lazım o yuzden fp lazım,

ilgilenenlere duyrulur.
:)

ps : su an 2500 fp yı cash alabılırım. daha fazlası varsada ona gorede ayar cekerız problem degıl.[hline]sad
eclipse - BountyHunter

RIP
Sosyal ağlarda paylaş

hmm şu fp işine baktım da fiyat çok da uçuk değil. hatta ben de o fiyattan satmaya karar verdim. Neticede çok üst rütbe değilsen 1:3 oranıyla veriyorsun fpyi. adam 1k fp istiyor sen 180K karşılığında 3k fp veriyorsun. yani rolleri çevirirsen sen 540k ya at alabilcekken bundan vazgeçiyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...