odium Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Chimaera.starwarsgalaxies.com farstar.starwarsgalaxies.com ADSL ile 150 ping alınıyor şu anda.[hline]uo-ao-tfc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
game947 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 yaşasın kendi seviyemde birileri var mış demekki[hline]:) :-) ;-) :-p :-O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 ilginç[hline]Bir Tık Atın Şu Mübarek Ramazanda Birinin Daha Karnı Doysun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 ben fade isimli bi char actim farstar coronette fakli bir ping yok 250 standart eclipse de ole, gunduz 400 e kadar cıkıyor. neyse yine de onu yasatmayı dusunuyorum. orada olanlar friend listine eklesin derim geldiginizdede tell atin. tabi ana karakter eclipsede yapacak bisi yok bu saatten sona.[hline]sad eclipse - BountyHunter RIP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar