Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Windows Açılmıyor???

zlorwf

Öne çıkan mesajlar

Bilgisayarıma dün reset attım sonra scandiski geçmedim scan bitti sonuçlar yazdı ama bilgisayar takıldı.60-70 kere tekrardan resetleyerekten denedim ama etki etmedi. Bıos ekranından baktım system fan bilmemnesi 0 idi. diğer 16000 miydi neydi. Sonracıma biraz daha açıp kapama çalıştığımda balıma mod seçme ekranı geldi(güvenli kip fln) güvenli kipi seçtim açıldı windows paşa paşa sonra deli aklıma uydum ve hadi bakalım başardım şimdi normalde açılır dedim ve windows açıkken dediğim son şey oldu. Birdaha açamadım napcam? +nasıl kip seçme ekranını açcam?[hline] Part metal, part bone and all death..

I trade for life with the insurgents. My resources, unlike theirs, are limitless.
Sosyal ağlarda paylaş

kip ekranını açmak için bilgisayar açılırken F8 e bas, tam olarak ne zaman basman gerektiğini bilmiyorum, hani trafik lambalarının yanındaki butona 84629759734658937504834 kere basarlar ya öyle basmaya başla elbet bi gün açılır
(bunu yarın okuldada söylesem bişiy farketmezdi aslında ama nese)[hline]trees and I are one
Mirluin lvl 16 student in K.A.L. (neophyte fletcher)
sap geldim sap gidicem...
[bu mesajın Mirluin tarafından 15 September 2003 10:26 tarihinde değiştirilmemesinin sebebi mesajın bu tarihten sonra atılmış olmasıdır]
Sosyal ağlarda paylaş

bak kardeş ilk başta başlangıç disketi bul ve diskete tak sonra setup ayarından açılışta diskete bakmasını ayarla sonra cd desteği ile veya desteği olmadan başlatı seç açılsın a: yap sonra sys c: yaz sysleri kopyalar büyük bi ihtimalle açılır açılmassa f8 basarak gir ve scanreg yaz önene sys yedekleri gelecek ve ordan göçmeden önceki tarihe ait olduğuna inandığın yedeği seç ve enterle bil. açılır İNŞAALLAH[hline]XARDAS
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...