Berk Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Evet yeni gün yeni topik. Ema Apla Work sux nedeniyle yayın yapamamkta, Bunun dışıdna bone yayıı sataraktan elime ilk düşen WJ olma şerefine erişti *! Evil Grin * YAyını Estelle açıyoruz 9 a kadr, Phobeusla devam ediyoruz 11 e kadar, sorna bir saat berk çalıyor ve numb a veriyor yayını Dinlemek İçin :: TIK [hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while Berk's Playlist Doyanakadar hosted by Profocio [Bu mesaj Berk tarafından 03 November 2003 19:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Evet cici bayanlar gecenizi 9 a kadar ben renklendirecegim.[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Her şey forum için! Her şey forum için! [Bu mesaj Emaleth tarafından 04 November 2003 00:47 tarihinde değiştirilmiştir]
WindShade Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 herkezin yayini bitince ben girerim sbaha kadar calarim bisiler nasi olsa benim icin normal bi saat bunun haricinde bu haftaki yayin saatim icin isallah microfon ve kullaklik alicam hehe[hline]Hepsi Gercek...!!!
Berk Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 estelde pek yahşi anırıyo cnaım[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while Berk's Playlist Doyanakadar hosted by Profocio
Berk Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 hosttan kaynaklanan gairp bi göçmeden dolay ıyayına ara verdik düzelince bombna gibi tekra burdayız[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while Berk's Playlist Doyanakadar hosted by Profocio
Berk Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Diktatör Berk Golden Earring Geesiyle Karşınızda..[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while Berk's Playlist Doyanakadar hosted by Profocio
Berk Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Radyoyu kimelr dinlemekte acaba? Ve daha ilginç bir soru, ödüllü soruyu kim yanıtlayacak, kazanana dürüm var[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while Berk's Playlist Doyanakadar hosted by Profocio
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Yayındayım ve havamdayım![hline]Ve sen, ben; değirmenlere karşı, Bile bile birer yitik savaşçı, Akarız dereler gibi, denizlere, Belki de en güzeli böyle...
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 radyoyu dinleyen olursa mesaj atsın buraya d muhabbet ediim kendi kendime ehueh[hline]Ve sen, ben; değirmenlere karşı, Bile bile birer yitik savaşçı, Akarız dereler gibi, denizlere, Belki de en güzeli böyle...
Prophecy Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 ewet ozellikle klavye sesine bittim babacum =) srkidan cok klavye sesi geliyor walla..[hline]Birer çoban olacağız.Senin için, Tanrım, senin için. Gücümüzü senin elinden alıyoruz. Ayaklarımız emirlerini rüzgar gibi yerine getirsin. Akıtacağız sana doğru ruhlarla dolu olan nehirleri. The Boondock Saints(1999)
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 nası be=?[hline]Ve sen, ben; değirmenlere karşı, Bile bile birer yitik savaşçı, Akarız dereler gibi, denizlere, Belki de en güzeli böyle...
Cons Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 ben dinliyomda babacum sanırım daktiloyla yazıyo :P[hline]fizban, 01 November 2003 17:46 tarihinde demiş ki: harbici uzunum, öyleyse varım. Hanım Tüfeğimi Getir!
Prophecy Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 klavye sesleri geliyor radyodan sanirim mik acik yada o tarz bişi birde muzik neden bilmiyorum çok düşük geliyor belki bende problem vardır[hline]Birer çoban olacağız.Senin için, Tanrım, senin için. Gücümüzü senin elinden alıyoruz. Ayaklarımız emirlerini rüzgar gibi yerine getirsin. Akıtacağız sana doğru ruhlarla dolu olan nehirleri. The Boondock Saints(1999)
Cons Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 yok kobe bendede var aynısı sanki müzik odadaki müzik setinden geliyo gibi ama çalan şarkılar güzel[hline]fizban, 01 November 2003 17:46 tarihinde demiş ki: harbici uzunum, öyleyse varım. Hanım Tüfeğimi Getir!
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 şu anda nasıl paparoach çalıyor ses nasıl geliyor aayrlamaya çalışıyorum[hline]Ve sen, ben; değirmenlere karşı, Bile bile birer yitik savaşçı, Akarız dereler gibi, denizlere, Belki de en güzeli böyle...
Cons Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Şu an çok iyi [hline] abi karbüratörde olduk :P [hline] ben kaçtım ii geceler :) [Bu mesaj ConspiratoR tarafından 04 November 2003 00:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Numb Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 some. -Melvin Taylor - 08 - Talkin To Anna-Mae (Part 2) . Jaco Pastorius - Punk Jazz . Steve Bailey / Victor Wooten / Billy Sheehan - Rapid descent -Melvin Taylor - Grooving In New Orleans -Isaac Hayes - I Stand Accused -David J. Grossman - J.S. Bach - Allemande in D min -Lester Flatt and Earl Scruggs - Cripple Creek .Marcus Miller & Jaco Pastorius - Teen Town -Primal Scream - Come Together -Melvin Taylor - Melvin Taylor & The Slack Band -Scott Henderson (Tribal Tech) - Dr Hee - 05 - Salsa lastra -Steve Vai and Stu Hamm (Live - Guitar and Bass Solo's). -Terry Bozzio, Tony Levin, Steve Stevens - 05 Melt. -VersatileResidue-LordOnly . Victor Wooten & Steve Bailey - Dizzy's Tizzy . Xavier Grosson - Blue Rain by Damien Erwin -victor wooten and steve bailey - bass extremes cookbook[hline] ...Me DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Numb, 02 November 2003 16:19 tarihinde demiş ki: evet boyama kitabın varsa onu alıyım lütfen. tüm dünyayı maviye boyamak istiyorum. [Bu mesaj Numb tarafından 04 November 2003 01:51 tarihinde değiştirilmiştir]
WindShade Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 numbdan sonra yayina giricem fakat suffle modda bilgisayarin basinda olamiycam bos kalmaisn diye calsin dedim[hline]Hepsi Gercek...!!!
WindShade Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 yayindayim basinda olmadan onune ne gelirse onu calicak makina[hline]Hepsi Gercek...!!!
Öne çıkan mesajlar