brainprothesis Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 arkadaşlar mana havuzumu ses hızında doldurduğu için spinned leather set kullanmaya başladım. bunlar eskidiğinde repair edilebilir mi? smithler edemez heralde. tailorlar mı edicek nolcek? daa önce hiç leather set kullanmamıştım da..[hline]thanx eru! you're great! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 tailorlar repaier eder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
brainprothesis Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 hmm.. şak diye de tailor bulunmaz tabi.. kötü oldu bu tüh.. tam da resistleri çok sağlam leather set buldum deyü seviniodum.. neyse.. en azından fişek gibi manam doluyo..[hline]thanx eru! you're great! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 ben tamir edeyim istersen:) atlantic bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 eu da çok çok çok çok rahat bulunuyo bankaya git any gm tailor? de baya iyi niyetli insan çıkıyo para bile istemiyolar[hline]fizban, 01 November 2003 17:46 tarihinde demiş ki: harbici uzunum, öyleyse varım. Hanım Tüfeğimi Getir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 eudada yaparımda simdilik skilim pek fazla degil euda.hos suan bugdan dolayı tamir edilirken esyaların durabilitysi dusmuor yani tamir edebilcek skil olduktan sonra bi kac denemede esya tamir oluyor ve durability kaybetmiyor.ama bu olay publish 21 den sonra eski haline donucek tekrar ona dikkat edin.yani her failde skilinize gore durability(max durability) dusucek.tamir basarılı olsa bile 1 durability kaybeticek item gm olsanız bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
brainprothesis Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 of çok saolun.. leather set daha mantıklı bence bodoz warriorlar için bile.. eudayım bu arada.. teşekürler.[hline]thanx eru! you're great! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar