ZeuZ Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Ya call of duty yukledim bugun cd'yi cıkardım ole tıkladım cliente lutfen E: surucusune disk yerlestirin dedi... Herangi bi cd koymadan ultima acılmıyo nedeni ne bunun ?[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 cd yi full yüklediğine emin misin?[hline]fizban demiş ki:mandoo, haklısın ama kendini düzgün ifade etmeyi dene, her bulunduğun topicte kavga çıkıyo Mandooo : Köyünden kopup paticik alemine dalan ACILARIN ÇOCUĞU!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 bana da oluodu arada, canı sıkıldı mı yapıo ben de çözememiştim sora bastım formatı yapıştırdım reinstall u kendine geldi ..[hline]BabacumMostors, 01 Temmuz 2003 00:10 sularında dralnu'nun evinde banyodan çıktıktan sonra demiş ki: Kaan, abi sizin sabunların hastasıyım ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 anlamadım adam ultima diyor call of duty dior? bi şey anlamadım[hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
godzilla112 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 "ultima cd istiyormuş" bu hikaye kısmı atılmış şekli bence hiç takma komik de uo bazen kafayı yiyo saçma şeyler yapıyo direk uninstall et[hline]quote oyunun hazin sonu bakın örnek almayın ema apla çok kızdı :P Happy is the one who says i'ma Turk! Mana alassë equë inyë Turk!!! Ne mutlu Türküm diyene!!! K.S.D.M.P.A.L Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Iyi boyle yaws icine herangi bi cd sokunca calıstırıyo heeh p.rno flm koysan da oluyo onemli olan cd-rom da cd olması zate aakak cozmu yok yani ? Reinstall dan baska ? Spy ımsı bisi olabilr mi acep ?[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar