ZeuZ Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Ya call of duty yukledim bugun cd'yi cıkardım ole tıkladım cliente lutfen E: surucusune disk yerlestirin dedi... Herangi bi cd koymadan ultima acılmıyo nedeni ne bunun ?[hline]
Mandoo Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 cd yi full yüklediğine emin misin?[hline]fizban demiş ki:mandoo, haklısın ama kendini düzgün ifade etmeyi dene, her bulunduğun topicte kavga çıkıyo Mandooo : Köyünden kopup paticik alemine dalan ACILARIN ÇOCUĞU!!
Dralnu Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 bana da oluodu arada, canı sıkıldı mı yapıo ben de çözememiştim sora bastım formatı yapıştırdım reinstall u kendine geldi ..[hline]BabacumMostors, 01 Temmuz 2003 00:10 sularında dralnu'nun evinde banyodan çıktıktan sonra demiş ki: Kaan, abi sizin sabunların hastasıyım !
Sorj Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 anlamadım adam ultima diyor call of duty dior? bi şey anlamadım[hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu
godzilla112 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 "ultima cd istiyormuş" bu hikaye kısmı atılmış şekli bence hiç takma komik de uo bazen kafayı yiyo saçma şeyler yapıyo direk uninstall et[hline]quote oyunun hazin sonu bakın örnek almayın ema apla çok kızdı :P Happy is the one who says i'ma Turk! Mana alassë equë inyë Turk!!! Ne mutlu Türküm diyene!!! K.S.D.M.P.A.L
ZeuZ Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Iyi boyle yaws icine herangi bi cd sokunca calıstırıyo heeh p.rno flm koysan da oluyo onemli olan cd-rom da cd olması zate aakak cozmu yok yani ? Reinstall dan baska ? Spy ımsı bisi olabilr mi acep ?[hline]
Öne çıkan mesajlar