mono Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 unity randomizasyon derken piyangodan bahsediyorsun...bi yandan da cok zor bisekil olmali herkesin ihtimali,erisimi olmali diyosun farz edelim 4 adet ozel badge (compassion, honor, altruism, intellect) gerekli 5 ci bir badge (?) e ulasmak icin farz edelim 3 holochron toplayip (3 rakaminin kokeni ni bende merak ediorm eheh) 3 ayri skill master lamak gereksin.. genede kolay degil ki...kafadan 1-2 aylik bir surec..herkes icin de esit yukaridaki maddeler...hele bahsettigim badgeler icin ASIRI SANS gerekli..senin bahsettigin "randomizasyon" (nam-ı deger ihtimale dayali rastgelelilik) bi nebze burada devreye giriyo ki? ister crafter ol ister uberdewd ol... bunlarin dogrultusunda benzer daha zilyon adet eklenti ve step cikartilabilir...hepsi ne icin? FSlot iicn fslottan sonra jedi ligin dancer skilli gibi kolay olmayacagini dusunurdum ben teoride...eh adam gibi bi statuye ulasmak da gene bi zaman alir.. bence tartisilacak pek bisi yok...ortada yapilmasi gerekenler var, feda edilecekler var...oturdugu yerden piyango vurmasi olanaksiz komik...ha ancak bu path to the force mawrasindaki olaylardan biri yada bir kaci "randomizasyon" (rastgelelilik hehe) e dayanabilir (bkz gizemli hermit in 4 badge i topla diye verdigi meseleler vbvb.) bunlar tamamen sans isi ANCAK spawn oldugu bolgeler biliniyor...UO daki pscroll yada ozel title lar gibi.. ama nedense jediligin piyango gibi gelme teorisi cok köfte geldi bana hehe...[hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 yada en kisasi ne bilim...dev olarak lucas bey olarak dusunun bu kadar buyuk INANILMAZ paraya ve bu kadar kalabalik nufuslu bir eglence sisteminde..hemde online... siz bu kadar onemli bi ayrintiyi (fslot, wannabe jedi?) "sansa" birakirmiydiniz?[hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 ya aylarıdr diyorum bunlar boş işler..göreceksiniz sonunda..[hline]Bir Tık Atın Şu Mübarek Ramazanda Birinin Daha Karnı Doysun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 peki jedi holocron bulan olmuş mu yoksa hep sith holocron mu çıkıyor ....[hline]Novice Civil Engineer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 said: odchu, 01 November 2003 23:30 tarihinde demiş ki: peki jedi holocron bulan olmuş mu yoksa hep sith holocron mu çıkıyor ....[hline]Novice Civil Engineer Jedi holocron da çıkıyo, genel kanının aksine (Sith holocron yanlış yönlendirio falan) ikisinin arasında hiç bi fark yok. SOE forumda bi adamın yazdığı: "İki holocronu üstüste denedim, aynı cevap çıktı." şeklinde...[hline]Devvo Ki'yyst, Master Creature Handler, Novice Ranger, Novice Pistoleer, Novice Rifleman Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stream Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Benim kanımca jedilik olayi soyledir .. Bir karakter açtığında Jedi slotunu actirmak icin RANDOM olarak her karakterde Masterlaman gereken skiller oldugu. Mesela ben bir karakter actigimda jedi olmak icin M Ranger, M Medic, M Entertainer olmam gerekebilir bunlar tamamen random olarak karakterde gizli tutuluyor. Bu 3 skillide master yaptigin zaman Jedi slotu (Bi yerde ayni serverda ikinci karakter acabilme imkani ve jedi slotunun o karakterde açık olması diye okumuştum) aciliyor. Bu noktada karakterini actigin zaman önünde bulunan yaklasik 25 (sayamadim) ayri meslegin 3erli kombinasyonlarını denemek zorundasinki bu nerdeyse imkansiz (Şans eseri senin istediklerini masterladiginda açılmasi olasi). Sith Holocronlar işte burda devreye giriyor. Senin nerdeyse bulman imkansiz olan yolunun sadece bir adımını sana gösteriyor. Bir tane bulursan geriye iki tane kaliyor onlarida ya kendin rasgele yapip yapip silicen ya da bir kaç tane daha holocron bulup işini kolaylaştırcan. Bu tamamen benim fikrimdir. Bana oldukça mantıklı ve jedilarin sayılarının az tutulmasi icin oldukca guzel bir yol olarak geliyor. [Bu mesaj Stream tarafından 03 November 2003 21:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar