unity100 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 simdi bir loottan elime bir item gecti, bir nightzusterden ; Vibro Lance Skill Mods : Defence vs Knockdown : 7 Polearm Accuracy : 10 Armor piercing : Light Attack speed : 5.8 Type : Electricity Min : 42 Max : 154 Wound : 26 % Point Blank : -39 @ 0 m Ideal : -39 @ 3 m Max : -39 @ 4 m Special attack cost : Health : 58 Action : 84 Mind : 28 Bu nedir simdi ya ? iyi midir kotu mudur, ne ise yarar nedir bu.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 bole itemlar cok eglenceli dmg i dusuk gibi geldi bana ama sanirim kd ye ve accuracy e verdigi bonus baya ilginclestirir... poison vuran tufek gormustum:p bence dogru kisiye satilirsa guzel fiyata gider kesin, yada med housunun duvarlarina silah doseyen agir weaponsmithlere felan satilabilir guzelinden hehe kolay gele[hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 bi dakka, böyle bi item gelemezki? oyunda loot yok çünkü biliyosunuz, ayrıca oyunu da oynuyo olamazsın çünkü content yok :P bu arada gelin bi ara krayt avlayalım içinden content çıkıyomuş bazılarının Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 ahahahah yarıldım ya... ben force sensitivelerden çıkıo sanıodum :P[hline]:·. -cøLdwínd- .·: (7:40 PM) : jedi sabrı olmasa, atlıcam pencereden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Oyunda loot oluyor. Bana bir npcden staff düşmüştü.[hline]"Here is wisdom. Let him hath understanding count the number of the beast: for it is the number of a man; and his number is 666." Book of Revelation Chapter 13 Verse 18 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 hep polearm silahi kakaliyolar ya banada bikere dusmustu yine sopa sole guzel bi VK ciksa..[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 said: Gunn, 02 November 2003 14:29 tarihinde demiş ki: bi dakka, böyle bi item gelemezki? oyunda loot yok çünkü biliyosunuz, ayrıca oyunu da oynuyo olamazsın çünkü content yok :P bu arada gelin bi ara krayt avlayalım içinden content çıkıyomuş bazılarının [hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 content goremedim?[hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 night sisi lerin rangerlari pek bos cikmiyor ve geneldede iyi seyler cıkıyor ıcınden ama oldurune kadar buzuk buzuk oluyosunuz. bendede 4 adet armor component var nıght sısı mınd ve actıona da -10 enc verıyor bı gun holo bulur ve ws olursam kullanacam yoksa onları s... yerı bılıyorum. :)[hline]sad eclipse - BountyHunter RIP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 ninjaa banada cikan biseyi yazayim bende yince vibro lance polearm yapmayami calisiyolar insanlari nedir Damage Over Time: Type: Poison Attribute: Mind Strength: 131 Duration: 105s Potency: 29% Uses: 4848 Armor Piercing: Light Attack Speed: 5.8 Damage: Type: Electricity Min: 41 Max: 153 Wound: 26.0% Range Modifiers: Point Blank: -39 @ 0 Ideal: -39 @ 3 Max: -39 @ 4 Special Attack Cost: H: 58 A: 84 M: 28[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaiyn Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Alalaaa. Biz nedense raat raat avlioz halbuki. Gecen avda bi ton spell weaver, ranger zart zurt oldurduk. RIPlerde mi bi beceriksizlik vardir nedirr acabaaa.. said: sadATS2, 03 November 2003 11:00 tarihinde demiş ki: night sisi lerin rangerlari pek bos cikmiyor ve geneldede iyi seyler cıkıyor ıcınden ama oldurune kadar buzuk buzuk oluyosunuz. bendede 4 adet armor component var nıght sısı mınd ve actıona da -10 enc verıyor bı gun holo bulur ve ws olursam kullanacam yoksa onları s... yerı bılıyorum. :)[hline]sad eclipse - BountyHunter RIP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 said: Xaiyn, 03 November 2003 20:17 tarihinde demiş ki: RIPlerde mi bi beceriksizlik vardir nedirr acabaaa.. kesin :)[hline]The World is yours. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar