Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 odama sinek girdi bitane sivri soktu 2 yerden uyuz oldum sinek kovucu taktım cıktı meydana salak salak ucarken mıhladım sonra busefeer ayu gibi olanlarında ngeldi 4-5 cm lik varya dana gibi olanları .Heralde abisi bu haber aldı kesin kondu duvara sıktım kafaya deodorantı sersemledi alet geldi kalemlige kondu sonra gene sıktım sersemledi masaya attım hemen ve kamera motor :PVideo[hline]Grandmaster HamburgerKafes kuşlar içindir aslanlar kafeste dur(a)mazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Yusufçuk bu sivri sinek değil sanırım.[hline]"Here is wisdom. Let him hath understanding count the number of the beast: for it is the number of a man; and his number is 666." Book of Revelation Chapter 13 Verse 18 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 değil zaten sivri sinek sizlere ömür olduktan sonra odaya bu girdi 5 dk geçmeden bu greater versiyonu[hline]Grandmaster Hamburger Kafes kuşlar içindir aslanlar kafeste dur(a)mazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Yanlız sunum olayına baktım ve koptum yani. "Aha bu çakmak." "Buda deo." Tarzında göstermeler felan çok hoş =).[hline]"Here is wisdom. Let him hath understanding count the number of the beast: for it is the number of a man; and his number is 666." Book of Revelation Chapter 13 Verse 18 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 daha kaliteli cekicektim de upload edene kadar eziyet ya :) kısa ve öz olsun diye bu arada sol el işaret parmagı üstündeki tüyler gitti eheh :) aslında parmak böle daha iyi oluyomus dierlerinide yakayım :)[hline]Grandmaster Hamburger Kafes kuşlar içindir aslanlar kafeste dur(a)mazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 valla ilk okulda bu yuzden perdeleri yakıyodum bikerede orta okulda yaptıydım o zamandan beri unuttuyduk yapmayı eheh 3 sene once unide yurtta kalırken dolu vardı bunlardan herkes elde deodorant çakmak dolaşıyoduk akşamları :)[hline]Grandmaster Hamburger Kafes kuşlar içindir aslanlar kafeste dur(a)mazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 tarantino yaninda hic kalir, tebrikler dynamick sana da bu yakisirdi! aslansin! *!alkislar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 haha azmo dayılıgına veriyorum bunu :) yılalr yılı yedi durdu bunlar beni akıttıkları kan ın haddi hesabı yok illallah resmen :) ibreti alem olsun aranızda sivri sinek varsa tırssın benden valla hakikaten yazlıkta biyere gideris 10 kişi birtek beni sokarlar akşam evde 8 kişiyis sabah kalkıyoruz kardeşşimde 3 tane annemde 2 kuzende 2 bende 35 tane oha yane birikimler sonucunda geliştirilen çeşitli yöntemlerden biri bu deodorant + çakmak kesin çözüm acısız[hline]Grandmaster Hamburger Kafes kuşlar içindir aslanlar kafeste dur(a)mazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 bızım okula gelsene sen dynamıck bunlardan dolu var kurtar bızı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 hms onu baska bi zaman yaparız artık ama neyse oh be rahatladım en azından yaz kış paso peşimdeler , burda ne çektigimi bi ben biliyorum valla bütün böcekler hayvanlar neysede bu sivri sinek ve türevlerine hiç ama hiç katlanamam[hline]Grandmaster Hamburger Kafes kuşlar içindir aslanlar kafeste dur(a)mazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 yazıktır gunahtır abılerım ablarım bu katıle dur dıyın[hline]Ölümün hüküm sürdüğü vadiden yürüyerek gecicem ama yinede şeytandan korkmiyacağım... Llama'nın annesi:İnsanı tanımak için;yiyip iççen,alışveriş yapcan,o kimse ile çalışcan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LaTiMo Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Ne istedin len sinekten Pis iblis Aziz mubbarek ramazanda harcadın hayvanı senmi verdin canını ki sen alıyon :) Abardım galiba. İyi etmişin bence az bile keşke çarmaha gerseydin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dionysus Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Mukemmelsin Dyna ya :)[hline]Hestia Blackrose Dionysus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
De-Jeavu Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Dün aksam benim odamdada vardı 2 tane 1 tanesi saat 2 sularında duvarla tepkimeye girdi,diğeride arkasına bakmadan kactı:-)[hline]Don`t trouble trouble till trouble troubles you! Dejeavu The Level 50 Eldritch... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 said: Dionysus, 03 November 2003 01:48 tarihinde demiş ki: Mukemmelsin Dyna ya :)[hline]Hestia Blackrose Dionysus +1[hline] beer or not beer VİLYIM ŞEKSBEER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amarcord Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 yeni reklam cekcektim arıyordum reklam yıldızı dyna sen bu işi yaprsın :) Dyna Her eve lazım :)[hline]Kibir En Sevdiğim Günahtır.... Othranx, 28 October 2003 17:45 tarihinde demiş ki: Helikopter Nasıl Uçar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 bravo valla. :D[hline]unity100, 01 November 2003 18:20 tarihinde demiş ki: Cikmamis jedilerden hirsiz, cikmasin, Siyah bir buzdolabi, bir de cuce cikmis daha ne ciksin, Tonla zibidi velet isikli cubuk acmasin, Evrendir burasi, disneyland degil turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya Hic bitmeyen Efsaneler (burasi) Grim Fandango Turkish Fan Club Kilicim ve ben ve kullanim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Yemek yerken bakmak gibi bi hata yaptım... Bu arada çok yakın çektiğin içinmi öle yoksa harbi abisi falanmı, baya büyükmüş yaw..[hline]Avatar the Fallen Ben Şeytanın yeryüzüne düşen gölgesiyim]Ben Şeytanın yeryüzüne düşen gölgesiyim Senko, 28 October 2003 23:30 tarihinde demişki: Aket İlerde Butterfly yiyecen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 ehe ne kadar doğru bilmiyorum ama Allah sivri sinekleri insanlara ceza olarak göndermiş heralde sırf insan kanı ile beslenmelerinin nedeni budur sanırım..[hline]KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 küçükken arkadaşlarım solucanlara kolonya döküp yakarlardı...yazık[hline] beer or not beer VİLYIM ŞEKSBEER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 auhauha izledim.. süper olmuş ya aha bu çakmak buda deo eheh ancak o şekilde bir ölüm cezası vermen biraz fantastik olmuş hep merak ederdim deodorant a ateş vermek nasıl olur diye tam o anda pause ettim süper oldu :-)[hline]KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amarcord Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 ben daha güzel işkence çeşitleri biliyorum. Dyna tarzı gibi ama daha küzel. Mesela sineği yakalayıp önce duvara carpıyordum, daha sonra sersermeyen sineğin kanatlarını koparıyordum. Ve en sonunda büyük final Sineğin göbeğinden iğneyi sokup çakmağımın ucuna tutuyordum. yaklaşık 30 sn. sonra sinekten patt diye bir ses geliyordu. Nasıl Fantazi ama. nede olsa eskiden Fantazi Tv gibi adamdım yaws :)[hline]Kibir En Sevdiğim Günahtır.... Othranx, 28 October 2003 17:45 tarihinde demiş ki: Helikopter Nasıl Uçar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 mustahak bu hipnalara...[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Her şey forum için! Her şey forum için! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 bu kan emici yaratıkların katliamı - niyork tayms[hline]fizban, 01 November 2003 17:46 tarihinde demiş ki: harbici uzunum, öyleyse varım. Hanım Tüfeğimi Getir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-xception- Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Amarcord yorumsuzsun abi oha yani..[hline]Estel_Anorien, 26 June 2003 20:31 tarihinde demiş ki: hayatinizi hep hayatinizin son saatindeymişçesine yaşayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar