n0body Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 TTnet in yeni kampanyasından haberiniz vardır heralde? İstanbul'da adsl olmayan çoğu yere adsl getiriyorlar ve adsl hızını sabitliyorlar. hemde 128k'lık aylık bağlantı 45 milyon, kabloya göre çok ucuz (bi de ben dial up kullanıorum aşırı ucuz gelicek bana) TTnet in sitesinde bir çok adsl modem var, hangisini alacağıma karar veremedim, çünkü ne farkları var bilmiorum :) 128k lık bağlantı için hangi modemi almamı önerirsiniz? Modemin görüntüsünün-dahili veya harici olmasının-ücretinin falan fazla önemi yok, hızlı olsun yeter... Önerileriniz için şimdiden teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 İnternet bölümündeki topiclere bakarsan yeterince bilgi bulabileceğine inanıyorum. Pek çok kez tartıştık orada bu konuyu. Hemde yakın zamanda. Güncel konular yani.[hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar